Tiesitkö tämän ilma-vesilämpöpumpusta?

Lämmitysjärjestelmän valintaan vaikuttavat monet erilaiset tekijät kuten hinta, saavutettavat säästöt lämmityskuluissa ja järjestelmän ekologisuus. Viime vuosina vauhdilla yleistyneet lämpöpumput hyödyntävät tehokkaasti ympäristöstä saatavaa uusiutuvaa energiaa. Oikein valittu sekä mitoitettu pumppu tuottaa todella edullisesti lämpöenergiaa kodin tarpeisiin.

Ilma-vesilämpöpumppu mielletään helposti Suomen kylmän talven takia tänne sopimattomaksi ja ajatus pakkasilman hyödyntämisestä talon lämmitykseen saattaa tuntua vieraalta. Johtuen uusista innovatiivisista tuotteista ja kohtuullisesta investointikustannuksesta, ilma-vesilämpöpumppu on monesti taloudellisesti ja teknisesti järkevin hankinta talon päälämmönlähteeksi tai hybridijärjestelmän osaksi vanhan järjestelmän rinnalle.
 

Bosch Compress 7000i AW -ilma-vesilämpöpumpun suljettu jäähdytyspiiri on varustettu invertterillä, mikä on yksi syy laitteen tehokkuuteen.Bosch Compress 7000i AW -ilma-vesilämpöpumpun suljettu jäähdytyspiiri on varustettu invertterillä, mikä on yksi syy laitteen tehokkuuteen.

Merkittäviä säästöjä energiankulutuksessa

Ilmalämpö on jatkuvasti uusiutuvaa lämpöenergiaa, jota hyödynnetään talon lämmitykseen, käyttöveden lämmittämiseen sekä tarvittaessa myös tilojen viilennykseen. Ilma-vesilämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa ulkoilmasta veteen. Lämmitetty vesi johdetaan talon vesikiertoiseen keskuslämmitykseen.

Kokonaissäästö asettuu 50–60 %:n paikkeille vuosikulutuksesta. Säästön tekee vielä houkuttelevammaksi maalämpöä edullisempi investointikustannus, joka saa monet harkitsemaan ilma-vesilämpöpumppua talonsa päälämmönlähteeksi tai liitettäväksi vanhan järjestelmän rinnalle hybridijärjestelmänä.

Ilma-vesilämpöpumpun etu maalämpöön verrattuna on, että se ei tarvitse lainkaan porakaivoa. Tämä ominaisuus tekee siitä nopean, helpon ja vaivattoman ratkaisun asennusta ja aikatauluja silmälläpitäen.

Huomioi nämä:
 
  • Ilma-vesilämpöpumppu vaatii vesikiertojärjestelmän
  • Tarkista paikkakuntasi rakennusvirastolta toimenpideluvan tarpeellisuus
  • Ilma-vesilämpöpumpun asennus ei vaadi paljon aikaa – lämpökatko pääsääntöisesti 1 työpäivä
  • Ilma-vesilämpöpumppu lopettaa toimintansa noin -20 asteen pakkasella
  • Jos vanha lämmitysjärjestelmäsi on käyttökelpoisessa kunnossa, voit liittää ilma-vesilämpöpumpun sen rinnalle

Ilma-vesilämpöpumppujen uusi sukupolvi

Bosch Compress 7000i AW -ilmavesilämpöpumppu tekee energian säästämisestä helppoa. Laitteen Invertteri ohjaa lämpöpumpun antotehoa tarpeen mukaisesti. Tämä säästää sähköä ja optimoi vuosihyötysuhteen erityisesti keväällä ja syksyllä, kun täyttä lämmitystehoa ei tarvita.

Myös asennuspaikan löytäminen Compress 7000i AW -laitteelle on helppoa. Pienen kokonsa ansiosta lämpöpumppu vie erittäin vähän tilaa. Yökäyttöön on tarjolla niin sanottu hiljainen toiminto, joka vähentää käyntiääntä 3 dB(A).

Lattialle asennettavassa sisäyksikössä on hyvin eristetty 190 litran A-luokan käyttövesivaraaja, 9 tai 15 kW:n sähkövastus kovien pakkasien (alle -20C) lisälämmitystä varten.Lattialle asennettavassa sisäyksikössä on hyvin eristetty 190 litran A-luokan käyttövesivaraaja, 9 tai 15 kW:n sähkövastus kovien pakkasien (alle -20C) lisälämmitystä varten.

Suunniteltu Pohjoismaiden ilmastoon

Poiketen muista markkinoilla olevista laitteista Boschin ilma-vesilämpöpumppu ei tarvitse sulatustoimintoa yli viiden asteen ulkolämpötilassa. Tämä varmistaa merkittävät energiasäästöt ja lisää käyttömukavuutta. Kehittyneen vaihtoventtiiliteknologian ansiosta ehkäistään pattereiden ”naksuntaa”. Ilma-vesilämpöpumppu toimii erittäin luotettavasti jopa äärimmäisissä olosuhteissa tippakaukalon tukoksesta ilmaisevan hälytyksen ansiosta.

Compress 7000i AW -ilma-vesilämpöpumpun tyylikäs ulkoasu on suunniteltu Pohjoismaiden ilmastoon. Esimerkiksi höyrystin ja puhallin ovat 40 cm maanpinnan yläpuolella, jotta ne toimivat turvallisesti myös lumisessa ympäristössä. Kotelo on valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista, joiden ansiosta laite toimii luotettavasti lähes kaikissa olosuhteissa.

Katso laitteen tekniset tiedot

Laadukas asennus

Kun päätät ostaa Bosch lämpöpumpun maailman johtavalta tekniikan asiantuntijalta, haluat asennuksenkin olevan huippuluokkaa. Sertifioidut Bosch Lämpömestarit ovat tarkkaan valittuja ammattilaisia, jotka ovat läpikäyneet perusteellisen koulutusohjelman.

Bosch Lämpömestarit eivät ole vain taitavia lämpöpumppuasentajia. He ovat myös kustannustietoisia energia-asiantuntijoita, tarvekartoittajia sekä palvelualttiita tukihenkilöitä. Heidän kanssaan asioiminen on helppoa ja luotettavaa.

 

Bosch_Lampomestarit_960x540

6 + 10 vuoden takuu!

Bosch Lämpömestarilta saat laitteellesi täyden turvan jopa kuudeksi vuodeksi. Lisäksi saat Ilmavesi- ja maalämpöpumpuille (6-17kW) kymmenen vuoden kompressoritakuun. Ei henkilökohtaista riskiä, vakuutusta tai siihen liittyvää arvonalenemisesta koituvaa vähennystä.

Lisätietoja takuusta löydät täältä!

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
18.5.2018