Trendikästä keittiösuunnittelua

Keittiötrendit muuttuvat siinä missä muutkin. Ehkä hivenen hitaammin, sillä onhan kyseessä iso investointi ja pitkän tähtäimen panostus. Alan ammattilaiset kiertävät ahkerasti messuja hakien virikkeitä ja innovaatioita. ”Messumatkoilta ja maailmalta poimitaan innovaatiot, trendit ja uutuudet, jotka sitten muotoillaan suomalaiseen makuun sopiviksi. Messuilla nähdään paljon yliampuviakin ratkaisuja – mutta toisaalta ne toimivat inspiraation lähteenä”, kertoo Eeva Kokkonen, Novart Oy:n tuotepäällikkö ja sisustusarkkitehti, SIO.

Keittiömaailma tunnetaan vahvasta ja monipuolisesta keittiösuunnitteluosaamisesta niin tuotekehityksen kuin myymälässä suunnittelijoiden osalta

Tilaa keittiökuvastoja veloituksetta!

Katso uudet innovaatiot!

VIDEO/Esitys ei ole käytettävissä

Mikä mahtaa olla in?

Valkoisen eri sävyt näyttäytyvät keittiössä kauttalinjan. Harmaa on uusi valkoinen, mutta harmaaseen yhdistellään innovatiivisesti ja ennakkoluulottomasti eri tyylejä, materiaaleja ja värejä. Myös ruskean eri sävyt ja puu ovat hyvin edustettuja tämän hetken väripaletissa.

”Nyt on lupa leikitellä materiaaleilla ja tyyleillä. Persoonallisuus on pop ja eri tyylien yhdisteleminen on enemmän kuin sallittua”, listaa Eeva Kokkonen.

Valoillakin on lupa leikitellä. Perinteiset loisteputket tekevät tilaa yhä näyttävämmille ja persoonallisemmille valaistusratkaisuille. ”Muutenkin valo on noussut esiin niin tunnelman luojana kuin funktionaalisena apuvälineenä – pimeässä leikkelee helposti sormeen”, toteaa Eeva Kokkonen

Tässä keittiössä toiminnallisuus nousi suunnittelun lähtökohdaksi. Keittiössä on runsaasti säilytys- ja laskutilaa kompaktiin kokoon mahdutettuna. Avokeittiöön on saatu muun muassa suojaisa työskentelytila saarekkeen korotetulla kaappiratkaisulla. Rouheaa ilmettä keittiöön luo A la Carte- keittiöt malliston betonia jäljittelevä ovimalli CementoX. Valkoinen ja raikas mdf-ovi Neve tasapainottaa kokonaisuuden visuaalisesti miellyttäväksi.Tässä keittiössä toiminnallisuus nousi suunnittelun lähtökohdaksi. Keittiössä on runsaasti säilytys- ja laskutilaa kompaktiin kokoon mahdutettuna. Avokeittiöön on saatu muun muassa suojaisa työskentelytila saarekkeen korotetulla kaappiratkaisulla. Rouheaa ilmettä keittiöön luo A la Carte- keittiöt malliston betonia jäljittelevä ovimalli CementoX. Valkoinen ja raikas mdf-ovi Neve tasapainottaa kokonaisuuden visuaalisesti miellyttäväksi.
Lieden ympärille on suunniteltu näyttävä kokonaisuus ihanista ristikkolasiovista ja koristeellisista pilasterilistoista. Lasikaappien valaistus korostaa astioiden kauneutta ja luo keittiöön lämmintä tunnelmaa. Puhtaan valkoinen tyyli jatkuu keittiössä kautta linjan ja tekee ilmeestä harmonisen. Ovimalli: Frida 631 maalattu valkoinen peiliovi.Lieden ympärille on suunniteltu näyttävä kokonaisuus ihanista ristikkolasiovista ja koristeellisista pilasterilistoista. Lasikaappien valaistus korostaa astioiden kauneutta ja luo keittiöön lämmintä tunnelmaa. Puhtaan valkoinen tyyli jatkuu keittiössä kautta linjan ja tekee ilmeestä harmonisen. Ovimalli: Frida 631 maalattu valkoinen peiliovi.

Saareke on loistava ratkaisu seurusteluun ja yhteiseen kokkaukseen

Saareke tuli jäädäkseen – joskus sitä pidettiin ohimenevänä hetken hurmostuotteena, mutta aika harvan se enää jättää kylmäksi. Ja koska keittiö on kodin sydän, on saareke loistava ratkaisu seurusteluun ja yhteiseen kokkaukseen.

Kiiltävä okranvärinen Grano-akryyliovi luo näyttävän taustan saarekkeen kevyille avoyksiköille. Päähuomion saa Wall-seinäjärjestelmä, joka on sähköistetty profiilijärjestelmä, mikä muuntautuu käyttäjänsä tarpeisiin. Keittiön saarekkeen etuosakaan ei jätä ketään kylmäksi, sillä lokeroiden elävä struktuuri peittää, paljastaa ja valaisee yllättävästi. Mielihyvää hivellään myös erikoiskahveilla, joita valmistetaan
Mielen kahvikoneella.Kiiltävä okranvärinen Grano-akryyliovi luo näyttävän taustan saarekkeen kevyille avoyksiköille. Päähuomion saa Wall-seinäjärjestelmä, joka on sähköistetty profiilijärjestelmä, mikä muuntautuu käyttäjänsä tarpeisiin. Keittiön saarekkeen etuosakaan ei jätä ketään kylmäksi, sillä lokeroiden elävä struktuuri peittää, paljastaa ja valaisee yllättävästi. Mielihyvää hivellään myös erikoiskahveilla, joita valmistetaan Mielen kahvikoneella.

Suunnitellaan elämäsi toimivin keittiö – maksuton keittiösuunnittelija nyt käytössäsi!

Varaa suunnitteluaika kotiisi tai lähimpään myymälääsi www.keittiomaailma.fi

Jätä yhteydenottopyyntö Keittiömaailmalle:


 
Julkaistu
30.12.2015