Takan lämpö talteen ja käyttö turvallisemmaksi

Pislan tuplalasi-takkaluukku

Takan lämmittäminen on entistä turvallisempaa Pislan uuden tuplalasillisen takkaluukun avulla, jossa ulommaisen lasin pintalämpötila on pienempi kuin perustakkaluukussa. Takkaluukkua tuplalasilla voidaan käyttää myös tarkkaa lämmönsäätelyä edellyttävissä matala- ja passiivienergiataloissa.

Osta takkaluukkuja verkkokaupasta!

 

Tuplalasilla saavutetaan huomattavasti pienempi pintalämpötila ulommaiselle lasille kuin tavanomaisessa takkaluukussa.Tuplalasilla saavutetaan huomattavasti pienempi pintalämpötila ulommaiselle lasille kuin tavanomaisessa takkaluukussa.

HTT 603 -takkaluukku sopii myös matala- ja passiivienergiataloihin

Pisla tuo markkinoille ainutlaatuisen, useimpiin takkoihin soveltuvan takkaluukun, jossa on kätevä tuplalasi.

Tuplalasi tekee takkaluukun avaamisesta ja sulkemisesta tavallista turvallisempaa, sillä sen ansiosta takkaluukun ulommaisen lasin pintalämpötila on tavallista takkaluukkua pienempi. Huoneeseen ei myöskään säteile lasin läpi niin paljon lämpöä kuin ilman tuplalasia olevissa takkaluukuissa.

Pislan tuplalasillinen HTT 603 –takkaluukku sopii myös matala- ja passiivienergiataloihin, joissa tarvitaan tarkkaa lämmönsäätelyä.

 

Tekniset tiedot:

Mitat:  410x410 (490x497) mm

Väri: musta

 

Osta takkaluukkuja verkkokaupasta!

Pislan tuplalasillinen HTT 603 –takkaluukku sopii myös matala- ja passiivienergiataloihin.Pislan tuplalasillinen HTT 603 –takkaluukku sopii myös matala- ja passiivienergiataloihin.
 
Julkaistu
22.2.2016