Lammin ikkunat kaikkiin kohteisiin

Lammin ikkunat ja ovet valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan, jokaista yksityiskohtaa myöten. Mitat, mallit, muodot, ruudutus, hyönteispuitteet, pintakäsittelytapa, kaikki toiveet ovat vapaasti valittavissa. Äänieristys, edistyksellinen lukitusturvallisuus ja palonsuojaus on varmistettu jokaisessa ikkunassa.

Lammin energiaikkunoilla varmistetaan, että ikkunoiden ja seinärakenteiden lämmöneristyksen suhde on optimaalinen. Parhaassa tapauksessa seinän lämmöneristyksen paksuutta voidaan jopa ohentaa Lammin Eko Watti -ikkunoilla.

Valikoima kattaa puuikkunat, alumiinisuojatut puuikkunat, energiaikkunat, ikkunaseinät ja erikoistuotteet. Tuotteita on toimitettu tuhansiin kohteisiin ja lukuisiin erilaisiin rakennuksiin. Uudis- ja saneerauskohteisiin, museo- ja suojelukohteisiin sekä julkisiin tiloihin.

Lammin ikkunat ja ovet valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan, jokaista yksityiskohtaa myöten.Lammin ikkunat ja ovet valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan, jokaista yksityiskohtaa myöten.

Ikkunoiden helat ja varusteet

Valintaa ikkunoiden helojen ja varusteiden suhteen rajoittaa lähinnä mielikuvitus. Pitkäsulkijat, monitoimisulkijat ja aukipitolaitteet vaikuttavat pitkälti käytettävyyteen. Painikkeet ja vääntönupit ovat jo osa ikkunan näkyvää olemusta. Tilaushetkellä kaikki yksityiskohdat käydään läpi, jotta kokonaisuus palvelee tarkoitustaan mahdollisimman hyvin, myös ulkonäöllisesti.

demo_lammin_2

Erikoistuotteita tehdään suunnitelmien mukaan ilman rajoituksia. Esimerkkinä vaikkapa välikarmittomat pariavattavat ikkunarakenteet ja tippanokat, jotka vanhemmat rakentajat nimittävät ”ruunanhuuliksi”. Erikoistuotteita on toimitettu mittavasti myös ulkomaille. Erikoistuotteisiin kuuluvat myös palo- sekä äänitekniset tuotteet.

Palvelua asiakkaita kuunnellen

Tuotekehittelyn ja tehokkuusajattelun lisäksi Lammin Ikkuna Oy arvostaa palvelua ja henkilökohtaista toimintatapaa. Jokaisessa valmistetussa ikkunassa näkyy ammattiylpeys ja ihmisen kädenjälki, kaikki tuotteet tarkastetaan aina henkilökohtaisesti. Reklamaatioita tuleekin huomattavasti vähemmän kuin kilpailijoilla. Itseasiassa – vähiten.

Asiakaskeskeinen toimintatapa on Lammin toimintatapa. Käyttäjäkeskeisyyden tulee huokua paitsi tuotteissa, myös kaikessa palvelussa. Kerro, mitä sinä kaipaat meiltä lisää tai mitä uutta, kuuntelemme kernaasti ja toimimme toiveittesi mukaisesti.

Valitse IkkunaStudion avulla mieleisesi ikkunat

Lammin ikkunat ja ovet valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan, jokaista yksityiskohtaa myöten.Lammin ikkunat ja ovet valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan, jokaista yksityiskohtaa myöten.

Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
3.11.2015