Liune uutuus - nyt vain katto on rajana

Liune on sisärakentamisen täydellinen kokonaistoimitus. Liunen UUTUUS on erikoiskorkea ovi osana vakiomallistoa.                          

Integroitu Liune-liukuovi sopii vaativalle sisustajalle, joka arvostaa tilojen muunneltavuutta ja kodin monipuolista käyttöastetta.Integroitu Liune-liukuovi sopii vaativalle sisustajalle, joka arvostaa tilojen muunneltavuutta ja kodin monipuolista käyttöastetta.

LIUNE on enemmän kuin pelkkä ovi

Liunen oviaukot ovat kynnyksettömiä ja upotetuilla vetimillä Liune väliovi liukuu kokonaan rakenteen sisään. Ovet liikkuvat kevyesti ja ovat erittäin turvallisia asennus- ja käyttövaiheessa. Ovimekanismi lukitsee oven seinän sisään ja jättää näin koko oviaukon kulkuvapaaksi.

Integroitu Liune-liukuovi sopii vaativalle sisustajalle, joka arvostaa tilojen muunneltavuutta ja kodin monipuolista käyttöastetta.

Rakennatko uutta vai tuunaatko vanhaa?

Liunen välioven voi integroida kaikkien väliseinämateriaalien kanssa uudis- ja korjauskohteissa. Uudisrakentamisessa Liunen elementti on kuin yksi runkotolppa, joka on osa väliseinää. Korjauskohteissa oviaukon vierestä voidaan purkaa oven kokoinen aukko ja integroida Liunen elementti puu-tai teräsrunkoon, koskematta muuhun rakenteeseen.

Vielä ehtii uudistamaan kodin ennen Joulua!

Liukuoven ominaisuudet

Liunessa on lujarakenteinen liukuovielementti sekä valmiiksi mitoitetut ja viimeistellyt karmit sekä ovi, jossa on kaikki osat valmiiksi kiinnitettynä. UUTENA mallistossa on vakiona NYT ovikorkeus 2300 mm design ovella.


Tutustu Liunen tuoteperheeseen

Osta liukuva väliovi Verkkokaupasta!

Miksi Liune väliovet?

Muotoilu - design

Tilan vapaus – tilansäästö 1-3 m²/ovi

Elämisen mukavuutta – ääneneristävyys

Turvallinen koti – esteetön liikkuminen

 

Liune on kotimaan standardien mukaan valmistettu ja valmistetaan myös kotimaassa.

kotimainen
 
Julkaistu
2.11.2015