Kattorakentamisen uusi innovaatio
VETOKATTO™

VETOKATTO on Koskisen kattoristikkotehtaan uusi tuote ja rakennusalalle kehitetty uusi innovaatio. VETOKATTO™ on kuivissa tehdasolosuhteissa koottu valmis nippu, joka pitää sisällään sertifioidusta puutavarasta valmistetut kattoristikot, valmiiksi kiinnitetyn aluskatteen ja päätykolmiot.

vetokatto3

Kattorakenne nipusta paikallee hetkessä

VETOKATTO™ asennetaan rakennustyömaalla yhtenä nippuna esim. suoraan seinäelementtien päälle. Katto liukuu paikalleen vetomoottorin vetämänä ja erityisten kitkakelkkojen avulla. Ristkoiden välissä olevat lukitsimet varmistavat että ristikoiden jako pysyy tasaisena eikä aluskate pääse repeytymään tai venymään.

Asennuksesta huolehtii sertifioitu ja koulutettu asennusryhmä ja asennuksen jälkeen asiakas saa asennustodistuksen tästä vakuudeksi.

vetokatto4

Turvallinen ja nopea säältä suojaaminen

VETOKATTO™ mahdollistaa laadukkaan, nopean ja turvallisen vesikaton asennuksen säältä suojaan jopa tunnissa. Se pienentää materiaalihukkaa sekä tekee vesikattoasennuksesta turvallisen. Se suojaa taloa säältä ja kosteudelta, ja jää pysyväksi osaksi kattorakennetta. Välittömästi seinäelementtien pystytyksen jälkeen asennettava VETOKATTO™ nopeuttaa ja yksinkertaistaa rakennusprojektia merkittävästi.

Rakentamista helpottavat kattoratkaisut

Etsitkö ratkaisua helpompaan, nopeampaan ja luotettavaan rakentamiseen?
Koskisen tarjoaa ratkaisuksi tehdasvalmisteiset kattoristikot ja valmiit viljankuivureiden kattopaketit. Kantavat rakenteet tekevät talosta vahvan, tukevan ja turvallisen. Ratkaisumme ovat testattuja ja istuvat vaativimpiinkin tarpeisiin.

Jätä yhteydenottopyyntö
 
Päivitetty
30.10.2015