Karelia-parketti on aitoa puuta

Metsän lumoa kotiisi

Puu on tänä päivänä arvostetumpi sisustusmateriaali kuin koskaan. Puulattia on aina ilmentänyt asumisen laatua ja arvokkuutta. Siksi aidosta puusta valmistettu lattia sopii hyvin myös tämän päivän asumiseen. Karelia-parkettien puulajeiksi on valittu laaja valikoima toinen toistaan kauniimpia puulajeja. Voit valita kotisi tunnelmanluojaksi vaalean ja raikkaan puulajin tai tumman ja edustavan, arvokkuutta huokuvan lajin. Tutustu puulajeihin ja Karelia-parkettimallistoon.

 

Tilaa maksuton parkettiesite!

Kuulas, tyyni, rauhallinen

Vaalea parketti luo rauhallisen ja hienostuneen taustan, joka on täydellinen kalusteiden ja sisustuksen korostamiseen. Vaalea lattia myös voimistaa luonnonvaloa ja antaa huoneeseen tilan tuntua. Karelian Light-mallisto heijastelee Pohjolan kuulasta valoa. Mallistossa on tammiparketteja, joiden värit vaihtelevat eteerisen valkoisesta teräksenharmaaseen. Light-mallistossa on myös Karelia valkoisin parketti, Saarni Story 138 Shiny White, jossa on upea korkeakiiltoinen lakka. Tutustu myös Impressio- ja Urban Soul -mallistoihin, joissa on suosittuja harmaansävyisiä lattioita.

Karelia Saarni Story 138 Shiny White parketti.Karelia Saarni Story 138 Shiny White parketti.

Lämmin, elegantti, viihtyisä

Täyteläisten ja voimakkaiden värisävyjen ansiosta tumma lattia tuo syvyyden tuntua mihin tahansa tilaan. Tumma lattia on luonnollinen valinta silloin, kun tavoittelet sisustukseen intiimiä ja ylellistä tunnelmaa. Tummalla lattialla voit myös luoda vaikuttavia kontrasteja yhdistämällä voimakkaan väriseen lattiaan sisustuksessa valkoista ja lämpimiä puunsävyjä. Tumma lattia antaa sisutukselle vahvaa luonnetta. Tutustu esimerkiksi Karelian Spice-, Earth- ja Midnight-mallistoihin.

Karelia Pähkinä Story 138 Spirit parketti.Karelia Pähkinä Story 138 Spirit parketti.

Viehättävä, luonnollinen, hillitty

Kun etsit kotiisi harmoniaa ja puun autenttista ilmettä, tutustu Libra-, Polar- ja Dawn-mallistoihin. Näiden mallistojen lattioissa on tammen, saarnen, koivun ja pyökin luonnollista sävymaailmaa sekä hillittyjä sävytettyjä vaihtoehtoja. Näiden parkettien ajaton eleganssi kestää aikaa ja tuo tasapainoa kotiisi pitkäksi aikaa – silloinkin kun haluat vaihtaa koko muun sisutuksen

Karelia Tammi Kartano 188 Natur Vanilla Matt parketti.Karelia Tammi Kartano 188 Natur Vanilla Matt parketti.

Uudet luonnonöljytyt vintage-parketit

Karelian uudet rustiikkiset luonnonöljytyt tammiparketit tuovat sisustukseen vintage-tunnelmaa. Vivahteikas oksaisuus sekä harjauskäsittely korostavat puun kauneutta ja antavat lattioille yksilöllisen ilmeen. Luonnonöljytty mattapinta henkii ainulaatuista ajan patinoimaa tunnelmaa ja tuo upeasti esiin aidon puun lämmön ja tunnun. Uutuudet Dolomite, Sandstone, Almond ja Truffle ovat saatavana sekä leveinä Kartano-parketteina että 3-sauvaisina vaihtoehtoina.

Karelia Tammi Story 187 Smoked Sandstone Nature Oil parketti.Karelia Tammi Story 187 Smoked Sandstone Nature Oil parketti.

Sinun kotisi – sinun näköisesi

Jokainen valmis parkettilattia on persoonallinen, oma taideteoksensa, joka kertoo puun yksilöllistä, jäljittelemätöntä tarinaa. Lattia on kotisi tärkeimpiä sisustuselementtejä ja tyylin tekijöitä. Mitä sinun parkettisi tulisi kertoa sinusta? Tutustu Karelian valikoimaan, löydä suosikkisi ja valitse kotiisi laatua, joka on luottamuksesi arvoinen. Karelia Inspiration Galleryn avulla voit kokeilla Karelia-parketteja erilaisiin tiloihin ja sisustyyleihin. Kauneus, kestävyys ja ajattomuus ovat Karelia-parketin tunnusmerkkejä.

 

Tilaa maksuton parkettiesite!

 
Julkaistu
1.1.2016