Talotekniikka alusta loppuun

Talotekniikka on kokonaisuus, joka tekee talostasi toimivan, terveellisen ja turvallisen kodin asua. Lämmitys, vesi, ilmanvaihto sekä taloautomaatio tulee suunnitella ja toteuttaa rakennuksen sekä asukkaiden tarpeet huomioon ottaen. Käyttämällä luotettavaa talotekniikka-asiantuntijaa varmistat laadukkaan ja onnistuneen lopputuloksen.

piirrustukset_1600x900
Terawatin palvelutarjontaan kuuluu koko talotekniikka: LVI, sähkö ja automaatio. Toteutamme kohteidemme suunnittelun, asennukset ja huollon. Asiakkaitamme ovat sekä yksityiset henkilöt että yritykset.

Näin homma etenee

Aivan aluksi kartoitamme mitä palveluja tarvitsette. Palvelumme sisältää kattavan perustason omakotitalon talotekniikkaan aina suunnittelusta asennukseen.

Lisäksi tarjoamme myös seuraavia lisävarusteita:

  • Kodinohjausjärjestelmät
  • Valaistuspaketit
  • muut lisävarusteet

Järkevä suunnittelu

Suunnittelijamme tekevät luonnoksen kartoituksen perusteella yhteistä tarkastelua varten. Tarkastelun jälkeen luonnokset päivitetään lopullisiksi suunnitelmiksi.

Valitsemanne lisävarusteet huomioidaan suunnittelussa, jonka perusteella tarkentuu ratkaisun lopullinen hinta.

Pitävä urakkasopimus

Urakkasopimuksesta selviävät aikataulut ja yhteyshenkilöt, jotka pitävät sinut tilanteen tasalla koko urakan ajan. Urakkasopimus on myös yhteisten pelisääntöjen ohjekirja.

Lisävarusteiden tuomat erityispiirteet huomioidaan urakkasopimuksessa.

Palvelua alusta loppuun

Asennustyöt etenevät täsmällisesti ennalta sovitun aikataulun mukaan. Hoidamme tulevan kotisi talotekniikkatyöt vaihe vaiheelta aina toimivaan kotiin asti. Henkilökuntamme palvelee sinua koko projektin ajan!

Ammattilainen apuna talonrakennushankkeessa

Terawattin tavoite on harvinaisen selvä: haluamme hoitaa hommat joka kerta paremmin kuin hyvin – ei se sen kummempaa ole. Samalla kun rakennamme parempaa huomista asiakkaillemme, teemme palveluksen myös itsellemme. Luottamus syntyy molemminpuolisesta onnistumisesta.

Jätä yhteydenottopyyntö!
 
Päivitetty
26.10.2015