On radonmittauksen aika:
Nyt mittaus alle puoleen hintaan!

Radonmittaus tehdään talvella, kun maa on roudassa ja huoneilman radonpitoisuus on korkeimmillaan eli marras-huhtikuun aikana. Uponor tarjoaa nyt mittauksen alle puoleen hintaan. Purkkeja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

Mittaus Stukin radonmittarilla

Mittaus tehdään Suomen Säteilyturvakeskuksen (Stukin) radonmittauspurkeilla. Pienien talojen (alle 120 m2) mittaukseen riittää yksi mittauspurkki, isompiin suositellaan kahta purkkia. Yhden purkin hinta Uponorilta tilattaessa on nyt vain 25 € (norm. 57 €). Uponor toimittaa purkit mittausohjeineen asiakkaalle. Lasku lähetetään mittauspurkin mukana. Maksuaika on 14 päivää laskun päiväyksestä.

STUKin mittausohjeet

Raja-arvon ylittyessä tarjous radonremontista

Mittausaika on noin 2 kuukautta. Kun mittausaika päättyy asiakas toimittaa purkit Stukille tutkimusta varten. Uponor toimittaa mittaustuloksen asiakkaalle noin kahden kuukauden kuluessa purkin palautumisesta. Mikäli radonarvot ovat korkeat, Uponorin alueella toimiva Uponorin yhteystyökumppani on yhteydessä ja tekee tarjouksen radonremontista. Tarjous ei edellytä remontin tilaamista.

Tilaa tästä

Huom! Purkkeja on rajoitetusti: Sadalle nopeimmalle radonmittaus stukin mittarilla alle puoleen hintaan. Tarjous koskee ennen vuotta 2000 rakennettuja pientaloja.
Radon, Rn on rakennusten sisäilmassa esiintyvä näkymätön ja hajuton radioaktiivinen jalokaasu, joka aiheuttaa syöpäsairauksia.Radon, Rn on rakennusten sisäilmassa esiintyvä näkymätön ja hajuton radioaktiivinen jalokaasu, joka aiheuttaa syöpäsairauksia.

Uponor KOTI-radonremontti poistaa radonin huoneilmasta

Jos huoneilman radonmittaustulos ylittää 400 Bq/m3, Säteilyturvakeskus suosittelee ryhtymään toimenpiteisiin radonpitoisuuden pienentämiseksi. Uponorilta löytyy tähän ratkaisu, joka on yksinkertainen toteuttaa eikä talon rakenteita tarvitse rikkoa. Radonremontti kestää vain 1-3 päivää ja sen voi mainiosti tehdä myös talviaikaan.

Uponor KOTI -radonremonttiratkaisun periaate. Radonkaivon avulla huoneilman radonpitoisuus saadaan laskemaan jopa 95 %.Uponor KOTI -radonremonttiratkaisun periaate. Radonkaivon avulla huoneilman radonpitoisuus saadaan laskemaan jopa 95 %.

Tilaa radon-mittaus

Kampanjahinta on voimassa vain Rakentaja.fi-palvelun kautta mittaustilauksen jättäneille, joiden mittausta tarvitseva omakotitalo sijaitsee Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Uudenmaan, Kymenlaakson tai Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Satakunnan ja Varsinais-Suomen maakuntien alueilla. Avaa tilauslomake tästä.


 
Julkaistu
19.2.2015