• Etusivu
  • Rakentaminen

Upeassa Syyskampanjassa mukana 10 suosituinta!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Honkarakenne Oyj
Julkaistu 20.10.2015
201510_44656.jpg

Hirrestä rakennettu mökki kestää parhaimmillaan sukupolvelta toiselle. Pitkäikäinen hirsimökki säilyttää arvonsa. Kide on yksi Syyskampanjan malleista.

Aloita ensi kesän mökkiprojekti ja toteuta samalla haaveesi edullisesta ja laadukkaasta kesämökistä, joka parhaimmillaan on käytössä jopa ympäri vuoden. Rakennusprojekti kannattaa aloittaa nyt, sillä marraskuun 2015 loppuun asti on Hongalla erinomainen tarjous mökkiä suunnittelevalle!

10 suosituinta mallia tarjouksessa!

Laadukkaasta puusta toteutettu hirsirakennus on aina edullinen ja samalla kestävä investointi. Loma-asuntoa kaipaavalle Honka halusi nyt tuoda mahdollisuuden vielä kannattavammaksi.

Mallistosta on valittu 10 suosituinta mökki- ja saunamökkimallia, jotka on saatavilla edullisena puuosatoimituksena.

Tilatessasi mökkipaketin ennen marraskuun loppua ja toimituksen huhtikuun loppuun mennessä, saat mukavan tuntuisen hintaedun.

Severi
Severi
Ankkuri
Ankkuri
Löytöretki
Löytöretki

Honka on tehostanut hirsirakenteidensa valmistusta keskittämällä tuotannon modernille hirsitehtaalleen Karstulaan. Talvikauden aikana on mahdollista toteuttaa niin perinteiset pyöröhirsi-, lamellihirsi- sekä modernista painumattomasta hirrestä rakennetut mökit keskimäärin 6-8 viikon toimitusajalla. Hirsirakennuksen tilaaminen talvikautena siis kannattaa.

Nestori
Nestori
Apaja
Apaja

Muutamat Syyskampanjan mökkimallit esittelyssä:

Viihtyisä ja perinteinen Metsätähti 70 on tilavalla makuuparvella varustettu lomamökki. Harjakaton alla onkin reilusti tilaa rentoon ja helppoon yhdessäoloon niin perheen kuin ystävienkin kanssa.
Metsätähti saatavilla Honka Puuosatoimituksena hintaan 30 128 € (norm. 35 555€). Kampanjatarjous koskee koko Tähti-sarjaa!

Aamutähti 10 on isolla parvella varustettu kestosuosikki, joka sulautuu monenlaiseen maisemaan.
Näyttävä hirsimökki on saatavilla Honka Puuosatoimituksena hintaan 27 969 € (norm. 31 075 €) Kampanjatarjous koskee koko Tähti-sarjaa!

Rakentaja.fin Mökkiäänestys 2015 suosikkimalliksi noussut Kippari edustaa tyylikästä loma-asumista. Olohuoneen korkeat yhtenäiset tilat tuovat tilaa hengittää. Suuret ikkunapinnat tuovat luonnon sisälle asti.
Kippari 80 saatavilla Honka Puuosatoimituksena hintaan 40 999 € (norm. 45 555€) Kampanjatarjous koksee koko Kippari-sarjaa!

Aamutähti
Aamutähti
Kippari
Kippari

Vuoden 2014 Mökkiäänestyksen voittaja Syli 60 on ihastuttava ja valoisa mökki monen suomalaisen makuun. Sylin terassille pystytetty ihastuttava ulkotakka tarjoaa tunnelmaa kauniista kesäöistä aina pimenevään syysiltaan.
Syli 60 on saatavilla Honka Puuosatoimituksena hintaan 24 799 € (norm. 27 579 €) Kampanjatarjous koskee koko Syli-sarjaa!

Nimensä mukaisesti Valo 40 on valoisa ja pohjaratkaisultaan tehokas mökki vapaa-ajan viettoon. Tehokkaat pohjaratkaisut tekevät Valo-sarjasta varman valinnan.
Valo 40 on saatavilla Honka Puuosatoimituksena hintaan 16 299 € (norm. 18 118 €) Kampanjatarjous koskee koko Valo sarjaa!

Syli
Syli
Valo
Valo

Miksi kannattaa rakentaa talvella?

Onko mökkitontillasi kaunis ja koskematon luonto, jota haluaisit varjella tuhoutumiselta? Talveen ja kevätaikaan ajoitettu rakentaminen on paitsi taloudellista, myös ympäristön säilymisen kannalta mainio aika laittaa mökki käyttökuntoon. Maan ollessa roudassa ja vesien jäässä, onnistuvat kuljetukset myös hankalammin saavutettaville tonteille. Talvirakentamisessa lumi suojaa tontilla olevaa kasvustoa, myös rakennusmateriaalit säilyvät puhtaina sekä siisteinä asennuksen aikana.

Uusi mökki vielä ensi kesäksi Hongalta.
Uusi mökki vielä ensi kesäksi Hongalta.

Toimitusajankohdalla on mahdollista vaikuttaa myös varsinaisen rakennustyön kustannuksiin sekä aikatauluun. Loppukeväällä sekä kesällä on parhaista pystytys- ja rakennusammattilaisista kova kilpailu, talviaikaan rakentajien saatavuus paraneekin huomattavasti.

Käynnistä ihmeessä rakennusprojektisi nyt, niin pääset sisätöihin jo heti kevään korvalla.

Info

Info

Järki ja tunteet käsi kädessä hirsimökkiä valitessa

Järkisyyt:

  • 1. Hirsirakennus on hyvin suunniteltuna kestävä ja helppohoitoinen sekä turvallinen ratkaisu. Luonnollisten materiaalien ja rakenteiden ansiosta rakennuksen sisäilma pysyy hyvänä.
  • 2. Kokonaisvaltainen suunnittelu ottaa huomioon sekä käyttäjien tarpeet että tontin ominaisuudet. Syntynyt kokonaisuus on laadultaan hyvä ja kestävä.
  • 3. Honka on terveen rakentamisen pioneereja Suomessa, sillä Honka on kehittänyt rakenneinnovaatiot kuten painumaton Honka Fusion –hirsi ja Nollanurkka. Nollanurkassa hirsiseinä muistuttaa tavallista vaakapaneloitua seinää ilman hirsitaloon perinteisesti liitettyä ristinurkkaa.
  • 4. Toiminta on sertifioitua. Honka tekee aktiivista yhteistyötä VTT:n, Allergia- ja astmaliiton sekä monen muun julkisen tahon kanssa.
  • 5. Kotimainen tuote. Honka käyttää hirsitaloissaan ainoastaan kotimaista mäntyä, lisäksi tuotteet valmistetaan ammattitaidolla Suomessa, Karstulassa.

Tunnesyyt:
  • 1. Luonnollinen materiaali. Puu on terve ja turvallinen rakennusmateriaali.
  • 2. Hirrestä rakennettu mökki kestää parhaimmillaan sukupolvelta toiselle. Pitkäikäinen hirsimökki säilyttää arvonsa.
  • 3. Rauhoittuakseen arjen kiireiltä, ihminen kaipaa viihtyisää ja rentouttavaa paikkaa jonne mennä. Moderni hirsimökki on lämmin, käytännöllinen sekä kaunis ratkaisu. Pienessäkin mökissä voidaan luonto tuoda sisälle suurten ikkunoiden avulla.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Honkarakenne Oyj
Rakentaminen
rakennukset
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20161_45162.jpg
Millaisen hirsitalon sinä rakentaisit?
Hirsitalo on lämminhenkinen ja ekologinen valinta kodiksi. Honka hirsitalon Muuttovalmis -mallistosta löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon, joka istuu niin perinteiseen metsämaisemaan kuin myös tiiviiseen kaupunkirakentamiseen.
20211_68110.jpg
Löydä oma hirsinen suosikkitalosi - tutustu uutuusmalleihin
Hongan hirsisten omakotitalojen mallisto on laajentunut uuden vuoden alkajaisiksi. Uutuusmallit Honka Touko, Honka Riekko ja Honka Huomen tarjoavat ekologista, energiatehokasta ja terveellistä asumista suomalaisesta puusta valmistettujen jykevien hirsiseinien sisällä. Hirsikodin ainutlaatuinen tunnelma pääsee oikeuksiinsa niin modernissa kuin perinteisemmässäkin talossa.
202211_80349.jpg
Suunnitteletko hirsi­kodin rakentamista? Rakenna ainutlaa­tui­selle hirsitalo­alueelle
Haaveiletko asumisesta kauniin luonnon ja hirsisen naapuruston ympäröimänä? Jos vastaat kyllä, sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa unelmasi. Hongalla on myynnissä tontteja uudelle hirsitalojen omakotitaloalueelle Mäntsälään ja merelliselle hirsihuvila-alueelle Paraisille.
20225_78268.jpg
Terästä ja puuta yhdistävä Longhouse - "Rohkea talo, jossa on hieman teollinen teema"
SSAB:n maalipinnoitettu GreenCoat®-teräs on valittu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta rakennusmateriaaliksi moniin erityislaatuisiin rakennusprojekteihin, kuten Paraisille tänä vuonna valmistuvaan ekokylään. Myös muualta maailmalta löytyy lukuisia mielenkiintoisia, erilaisilla arkkitehtuuripalkinnoillakin palkittuja kohteita, joiden rakennusmateriaalina on käytetty GreenCoat®-terästä. Yksi tällainen kohde on Hollannissa sijaitseva Longhouse, jonka "moderni talonpoikaistyyli" luotiin teräksen ja puun yhdistelmällä.
Laituri järven rannalla
Mökin ilmanvaihto kesäksi kuntoon
Onko kesämökillä ummehtunut, kostea sisäilma? Kuluuko ensimmäinen tunti mökille saavuttua aina tuuletushommissa? Silloin voi olla aika päivittää rakennuksen ilmanvaihto.
Tulikiven Lamu 18 Grafia-pinnalla
Energia
Vinkki: takkavaihtoehtoja myös mökkiolosuhteisiin
Talvisessa skenaariossa myrsky ulvoo ulkona ja pakkanen paukkuu. Sähköt ovat poikki ja kylmä alkaa hitaasti tehdä tietään sisälle mökkiin. Paksun peiton alla palelee ja ainoana valona on kynttilän heikko liekki.Tilanteen ei tarvitse olla näin synkkä. Kunhan muistaa ennakoida. Hyvänä varmuutena onkin pitää mökillä vähintään juurikin niitä kynttilöitä valoa tuomaan ja peittoja, joiden alle kääriytyä, mutta ihanteellisessa tilanteessa niihin ei tarvitse turvautua kuin tunnelmaa hakiessa.Toinen, mikä kannattaa huoltovarmuuden näkökulmasta miettiä on se lämmönlähde. Toimiva ratkaisu suuriin ja myös pienempiin mökkeihin löytyy nopeista lämmittäjistä, kuten kiertoilmatakoista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton