Upeassa Syyskampanjassa mukana 10 suosituinta!

Aloita ensi kesän mökkiprojekti ja toteuta samalla haaveesi edullisesta ja laadukkaasta kesämökistä, joka parhaimmillaan on käytössä jopa ympäri vuoden. Rakennusprojekti kannattaa aloittaa nyt, sillä marraskuun 2015 loppuun asti on Hongalla erinomainen tarjous mökkiä suunnittelevalle!

Hirrestä rakennettu mökki kestää parhaimmillaan sukupolvelta toiselle. Pitkäikäinen hirsimökki säilyttää arvonsa. Kide on yksi Syyskampanjan malleista.Hirrestä rakennettu mökki kestää parhaimmillaan sukupolvelta toiselle. Pitkäikäinen hirsimökki säilyttää arvonsa.
Kide on yksi Syyskampanjan malleista.

10 suosituinta mallia tarjouksessa!

Laadukkaasta puusta toteutettu hirsirakennus on aina edullinen ja samalla kestävä investointi. Loma-asuntoa kaipaavalle Honka halusi nyt tuoda mahdollisuuden vielä kannattavammaksi.

Mallistosta on valittu 10 suosituinta mökki- ja saunamökkimallia, jotka on saatavilla edullisena puuosatoimituksena.

Tilatessasi mökkipaketin ennen marraskuun loppua ja toimituksen huhtikuun loppuun mennessä, saat mukavan tuntuisen hintaedun.
SeveriSeveri
AnkkuriAnkkuri
LöytöretkiLöytöretki

Honka on tehostanut hirsirakenteidensa valmistusta keskittämällä tuotannon modernille hirsitehtaalleen Karstulaan. Talvikauden aikana on mahdollista toteuttaa niin perinteiset pyöröhirsi-, lamellihirsi- sekä modernista painumattomasta hirrestä rakennetut mökit keskimäärin 6-8 viikon toimitusajalla. Hirsirakennuksen tilaaminen talvikautena siis kannattaa.

NestoriNestori
ApajaApaja

Muutamat Syyskampanjan mökkimallit esittelyssä:

Viihtyisä ja perinteinen Metsätähti 70 on tilavalla makuuparvella varustettu lomamökki. Harjakaton alla onkin reilusti tilaa rentoon ja helppoon yhdessäoloon niin perheen kuin ystävienkin kanssa.
Metsätähti saatavilla Honka Puuosatoimituksena hintaan 30 128 € (norm. 35 555€). Kampanjatarjous koskee koko Tähti-sarjaa!


Aamutähti 10 on isolla parvella varustettu kestosuosikki, joka sulautuu monenlaiseen maisemaan.
Näyttävä hirsimökki on saatavilla Honka Puuosatoimituksena hintaan 27 969 € (norm. 31 075 €) Kampanjatarjous koskee koko Tähti-sarjaa!


Rakentaja.fin Mökkiäänestys 2015 suosikkimalliksi noussut Kippari edustaa tyylikästä loma-asumista. Olohuoneen korkeat yhtenäiset tilat tuovat tilaa hengittää. Suuret ikkunapinnat tuovat luonnon sisälle asti.
Kippari 80 saatavilla Honka Puuosatoimituksena hintaan 40 999 € (norm. 45 555€) Kampanjatarjous koksee koko Kippari-sarjaa!
 

AamutähtiAamutähti
KippariKippari

Vuoden 2014 Mökkiäänestyksen voittaja Syli 60 on ihastuttava ja valoisa mökki monen suomalaisen makuun. Sylin terassille pystytetty ihastuttava ulkotakka tarjoaa tunnelmaa kauniista kesäöistä aina pimenevään syysiltaan.
Syli 60 on saatavilla Honka Puuosatoimituksena hintaan 24 799 € (norm. 27 579 €) Kampanjatarjous koskee koko Syli-sarjaa!


Nimensä mukaisesti Valo 40 on valoisa ja pohjaratkaisultaan tehokas mökki vapaa-ajan viettoon. Tehokkaat pohjaratkaisut tekevät Valo-sarjasta varman valinnan.
Valo 40 on saatavilla Honka Puuosatoimituksena hintaan 16 299 € (norm. 18 118 €) Kampanjatarjous koskee koko Valo sarjaa! 

SyliSyli
ValoValo

Miksi kannattaa rakentaa talvella?

Onko mökkitontillasi kaunis ja koskematon luonto, jota haluaisit varjella tuhoutumiselta? Talveen ja kevätaikaan ajoitettu rakentaminen on paitsi taloudellista, myös ympäristön säilymisen kannalta mainio aika laittaa mökki käyttökuntoon. Maan ollessa roudassa ja vesien jäässä, onnistuvat kuljetukset myös hankalammin saavutettaville tonteille. Talvirakentamisessa lumi suojaa tontilla olevaa kasvustoa, myös rakennusmateriaalit säilyvät puhtaina sekä siisteinä asennuksen aikana.
Uusi mökki vielä ensi kesäksi Hongalta.Uusi mökki vielä ensi kesäksi Hongalta.
Toimitusajankohdalla on mahdollista vaikuttaa myös varsinaisen rakennustyön kustannuksiin sekä aikatauluun. Loppukeväällä sekä kesällä on parhaista pystytys- ja rakennusammattilaisista kova kilpailu, talviaikaan rakentajien saatavuus paraneekin huomattavasti.

Käynnistä ihmeessä rakennusprojektisi nyt, niin pääset sisätöihin jo heti kevään korvalla.

Järki ja tunteet käsi kädessä hirsimökkiä valitessa

Järkisyyt:
  • 1. Hirsirakennus on hyvin suunniteltuna kestävä ja helppohoitoinen sekä turvallinen ratkaisu. Luonnollisten materiaalien ja rakenteiden ansiosta rakennuksen sisäilma pysyy hyvänä.
  • 2. Kokonaisvaltainen suunnittelu ottaa huomioon sekä käyttäjien tarpeet että tontin ominaisuudet. Syntynyt kokonaisuus on laadultaan hyvä ja kestävä.
  • 3. Honka on terveen rakentamisen pioneereja Suomessa, sillä Honka on kehittänyt rakenneinnovaatiot kuten painumaton Honka Fusion –hirsi ja Nollanurkka. Nollanurkassa hirsiseinä muistuttaa tavallista vaakapaneloitua seinää ilman hirsitaloon perinteisesti liitettyä ristinurkkaa.
  • 4. Toiminta on sertifioitua. Honka tekee aktiivista yhteistyötä VTT:n, Allergia- ja astmaliiton sekä monen muun julkisen tahon kanssa.
  • 5. Kotimainen tuote. Honka käyttää hirsitaloissaan ainoastaan kotimaista mäntyä, lisäksi tuotteet valmistetaan ammattitaidolla Suomessa, Karstulassa.


Tunnesyyt:
  • 1. Luonnollinen materiaali. Puu on terve ja turvallinen rakennusmateriaali.
  • 2. Hirrestä rakennettu mökki kestää parhaimmillaan sukupolvelta toiselle. Pitkäikäinen hirsimökki säilyttää arvonsa.
  • 3. Rauhoittuakseen arjen kiireiltä, ihminen kaipaa viihtyisää ja rentouttavaa paikkaa jonne mennä. Moderni hirsimökki on lämmin, käytännöllinen sekä kaunis ratkaisu. Pienessäkin mökissä voidaan luonto tuoda sisälle suurten ikkunoiden avulla.

Kiinnostuitko Syyskampanjan mökeistä?
Voit jättää yhteydenottopyynnön tästä!


 
Julkaistu
26.10.2015