Autotallit ja autokatokset kaikenlaisille autoille!

Kotimaista laatua ja kestävyyttä kaikenlaisille pihoille

Mestaritallit on elementtirakentamisen kotimainen ja kokenut toimija, jolle jokainen asiakas on tärkeä. Tavoitteena on tarjota asiakkaille korkealaatuisia tuotteita edullisesti ja vaivattomasti - olipa kyse autokatoksesta, hevostallista tai leikkimökistä. Toiminnassa panostetaan tuotteiden toimivuuteen ja muunneltavuuteen, jolloin asiakas saa tarpeisiinsa sopivan kokonaispaketin nopeasti ja vaivattomasti.

Mikäli uuden autotallin tai -katoksen haluaa saada valmiiksi ennen syksyä, kannattaa autotalliprojekti käynnistää heti. 

Talli 37 muutoksin. Talli, varasto ja katos samassa paketissa.
Mestaritallien suosituin malli, monikäyttöinen kokonaisuus.Talli 37 muutoksin. Talli, varasto ja katos samassa paketissa. Mestaritallien suosituin malli, monikäyttöinen kokonaisuus.

Autotallit ja autokatokset valmiina malleina tai räätälöityinä ratkaisuina

Autotallien vakiomallisto tarjoaa laajan valikoiman testattuja tilaratkaisuja, jotka ovat muunneltavissa asiakkaan tarpeita ja toiveita vastaaviksi. Autotallien lisäksi Mestaritallit toimittaa autokatoksia.

Kaikissa autotalli- ja -katosmalleissa on panostettu erityisesti autojen sujuvaan säilytykseen sekä esteettömään liikkumiseen sisätiloissa. Lähes kaikkiin autotalli- ja autokatosmalleihin kuuluu myös pieni varasto-osuus, jossa voi säilyttää kätevästi esimerkiksi polkupyöriä ja kesäkalusteita.

Lue 5 vinkkiä sujuvaan autotalliprojektiin!

5 vinkkiä

Mestarimalliston autotallit suurelementtitoimituksina

Suurelementtitalli on erinomainen valinta laatua ja vaivattomuutta arvostavalle ihmiselle, jolle myös yksilöllinen ulkoasu on tärkeää. Mestarimallisto-autotallit tarjoavat runsaasti valinnanvaraa kestävän ja laadukkaan autotallin etsijälle.

Autotallien perusmallit ovat laajalti muunneltavissa kattavan lisätarvikevalikoiman avulla, mikä tekee täydellisen autotallin toteuttamisesta vaivatonta - myös omien mittojen ja suunnitelmien pohjalta. Erilaiset ulkoverhousvaihtoehdot takaavat rakennukselle pihapiiriin sopivan ilmeen. Monipuoliset ikkunoiden, ovien ja nosto-ovien pielilaudoitukset viimeistelevät autotallin yksilöllisen ilmeen.

Mestarimallisto-autotalleja ja -autokatoksia toimitetaan pääasiassa Etelä- ja Keski-Suomen alueelle, mutta tarvittaessa myös ympäri Suomen. Suurelementtitallin toimitus ja paikoilleen asennus käy nopeasti tehtaan omilta asentajilta, jotka asentavat rakennuksen haluttuun valmiuteen asti.

Kahden auton talli kookkaalla varastolla. Tallissa on hyvin tilaa säilyttää tai nikkaroida.Kahden auton talli kookkaalla varastolla. Tallissa on hyvin tilaa säilyttää tai nikkaroida.

Jätä yhteydenottopyyntö:


 
Päivitetty
15.3.2021