Ylivoimaista paloturvallisuutta OnPiipulla

OnPiippu on aidosti valmis. Se on yhtenä kokonaisena elementtinä toimitettava valmispiippu, joka mukautuu käyttäjän tarpeiden mukaan räätälöitynä jokaiseen kohteeseen. Turvallinen valmispiippu soveltuu niin takoille, uuneille, kiukaille, liesille kuin lämmityskattiloillekin.

Piipun asennus onnistuu sääoloista riippumatta jopa puolessa tunnissa, eikä asentamiseen tarvita suurta ammattilaisjoukkoa.Piipun asennus onnistuu sääoloista riippumatta jopa puolessa tunnissa, eikä asentamiseen tarvita suurta ammattilaisjoukkoa.

Heti käyttövalmis

OnPiippu on asiakkaalle toimitettaessa käyttövalmis piippu. Siihen voidaan heti kytkeä tulisijat ja se voidaan ottaa käyttöön jo rakennusaikaiseen lämmitykseen. Savupellit sekä tulisijojen ja nokiluukkujen liitännät ovat valmiina halutuilla paikoillaan.
Asiakkaat eivät tarvitse monia eri ammatilaisia piipputyömaalle. Telinetyöt, tavaroiden kantaminen sisälle, ullakolle ja katolle, sekä jälkisiivous jäävät pois. Asentaminen voidaan toteuttaa sääolosuhteista riippumatta.

OnPiippu sijoitetaan juuri oikealle paikalleen monienkin kerrosten ja välipohjien läpi. Tulisijoja voi sijaita eri kerroksissa ja eri puolilla piippua. Savupellit voidaan sijoittaa juuri sopiviin kohtiin. Nokiluukutkin voivat sijaita nuohouksen ja sisustuksen kannalta optimaalisissa paikoissa. Erikoismallit ovat toteutettavissa myös vaativiin arkkitehtonisiin kohteisiin! OnPiipun voi pinnoittaa sisustukseen ja tulisijoihin sopivaksi esim. rappaamalla tai slammaamalla, laatoittamalla, maalaamalla tai pellittämällä.

Katso vaihtoehdot valmispiipuista >>

Parasta turvallisuutta

3-kerrosrakenteinen ja saumaton OnPiippu on äärimmäisen paloturvallinen savuhormisto. OnPiippu on CE-merkitty tuote. Vaativissa VTT:n testeissä OnPiipun tiiveys, nokipalonkestävyys, paloturvallisuus suurillakin yläpohjan eristemäärillä sekä monet muut ominaisuudet ovat vakuuttavia. Suojaetäisyydet palaviin rakenteisiin korkeimmassa T600-lämpötilaluokassa ovat minimaaliset 20 tai 50 mm, piipputyypistä riippuen (OnPiippu Steel:ssä suojaetäisyys 40 mm).
OnPiippu on äärimmäisen paloturvallinen savuhormisto.OnPiippu on äärimmäisen paloturvallinen savuhormisto.

Helppo ja kustannustehokas

Mittatilaustyönä valmistettu piippu toimitetaan ja asennetaan käyttövalmiiksi pituudesta riippumatta. Kokonaiskustannuksiltaan OnPiippu on kilpailukykyinen. OnPiippu-asiakkaat eivät tarvitse monia eri ammatilaisia piipputyömaalle. Telinetyöt, tavaroiden kantaminen sisälle, ullakolle ja katolle sekä jälkisiivous jäävät pois. Asentaminen voidaan toteuttaa sääolosuhteista riippumatta.
 

Valmistuli – uudisrakentajan tulisijapalvelu

Me Valmistulella ajattelemme, että elävä tuli on jokaisen ihmisen perusoikeus. Siksi visionamme on tuoda elävä tuli jokaiseen kotiin. Olemme tehneet tulisijan hankkimisesta kotiisi helpompaa kuin arvaatkaan.

Tuotevalikoima kattaa kaikki uudisrakentajan tulisija- ja savuhormitarpeet. Osan tuotevalikoimastamme valmistamme itse. Näitä tuotteita ovat On-tuotteet, OnPiiput ja OnTakat. Lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluu Tulikiven, Nordpeisin, Schmidin, HärmäAirin ja joidenkin muiden toimittajien valmistamia tuotteita.

Pyrimme pitämään tuotevalikoimissamme sellaisen kattavuuden että jokainen rakentaja voisi löytää valikoimastamme juuri kyseiseen kohteeseen sopivan tuotekokonaisuuden.

x

Haluan lisätietoa

Valmistuli ei ole vain tuotteiden myyjä. Valmistuli-toimituksiin liittyy useimmiten kiinteänä osana myös suunnittelu- ja asennuspalvelu. Hyvällä suunnittelulla ja ammattitaitoisella asennuksella saavutamme kerta toisensa jälkeen näyttävän, paloturvallisen ja laadukkaan tulisijakokonaisuuden. Jätä yhteydenottopyyntö, niin Valmistulen ammattilainen on sinuun yhteydessä.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä >>


 
Julkaistu
28.8.2019