EasyIN –koti on helppo hankkia ja asua

Kastelli-talot Oy, joka on ollut jo yli 20 vuotta pientalojen markkinajohtaja Suomessa, tuo markkinoille uuden EasyIN –asumiskonseptin. EasyIN–konseptilla Kastelli rakentaa täysin valmiita, asunto-osakeyhtiömuotoisia pientaloasuntoja, jotka on helppo hankkia ja, joissa on helppo asua. Ensimmäiset 58 EasyIN–kotia rakennetaan Vantaan Vaaralaan ja Ilolaan.

Vain 10 % omarahoitusosuus

Kastellin EasyIN–asumiskonseptin avulla yhä useamman on helppo hankkia ja turvallista asua omistusasunnossa. EasyIN–kodin hankintaan riittää vain 10% omarahoitusosuus. EasyIN–kodeissa on Kastellin huolella suunnittelemat, tehokkaat pohjaratkaisut, joista löytyy helposti sopivan kokoinen ja hintainen koti. Näin myös kodin asumiskulut on saatu pieneksi, ja siinä voi asua turvallisin mielin ennakkoon tiedossa olevin kustannuksin.

Kastelli hyödyntää EasyIN–kotien rakentamisessa myös konserninsa vahvaa projektiosaamista.

Kastelli EasyIn-koteja VantaallaKastelli EasyIn-koteja Vantaalla
”Maailma muuttuu. Kaupungit kasvavat, perheet erilaistuvat, yhteisöllisyys ja ekologisuus ovat arvossaan. Myös ihmisten tarpeet ja toiveet asumisen suhteen ovat muuttuneet. Moni haluaa vain täsmällisesti nykyiset tarpeet täyttävän kodin, joka on helppo hankkia, asua ja jälleenmyydä kun elämäntilanne muuttuu. Monelle EasyIN–koti voi olla edullisempi vaihtoehto kuin vuokra-asuminen.” pohtii Pohjola.

EasyIN–koti on myös sijoituskonsepti. Kastelli tulee tarjoamaan kokonaispalvelupakettia, jolla kuka tahansa voi ryhtyä helposti asuntosijoittajaksi, myöskin kauempana asuva turvallisesti kotoa käsin. Palvelusta tulee kattava asunnon luovutustarkastuksesta vuokralaisen hankintaan ja veroilmoituksen tekoon asti.

Vantaan EasyIN–kotien ennakkomarkkinointi alkaa torstaina 15.10.2015 Tammiston Portissa pidettävissä asuntomyynnin avajaisissa, missä kohteet ovat ennakkoesittelyssä. Avajaisviikko jatkuu tonttiesittelyillä tulevana viikonloppuna.
 
Julkaistu
19.10.2015