Tilaa säästävät liukuovet lisäävät kodin pinta-alaa

Liukuovi on trendikäs ja nerokas oviratkaisu. Se jakaa tilan tarvittaessa kahdeksi. Liukuvat ovet hyödyntävät kodin kaikki kallisarvoiset neliöt. Saranoituun sisäoveen verrattuna liukuovet säästävät lattiapinta-alaa. Liukuvat ovet sopivatkin erinomaisesti pienemmänkin asunnon oviratkaisuksi.

Liukuovet sisustuksen mukaan

demo_kaapisto_2

Kaksi upeaa liukuovimallistoa

Iso osa tämän päivän säilytysratkaisuista halutaan kotiin nopeasti ja tehokkaasti. Siksi Kirenan liukuovivalikoimassa on kaksi mallistoa, joista PREMIUM edustaa perinteistä ja huipputyylikästä mittatilausratkaisua. TREND -mallisto puolestaan koostuu mittavalmiista osista jotka on helppo yhdistellä haluamakseen kokonaisuudeksi. Mittavalmiudesta johtuen TREND -malliston toimitusaika on vain noin 2 viikkoa. 

Kaikkien tuotteiden materiaalien laatu on parasta mahdollista. Euroopan johtavien valmistajien komponentit ja materiaalit yhdistettynä suomalaiseen osaamiseen ja innovatiivisuuteen tekevät tuotteista ohittamattomia vaihtoehtoja niille joilla on halu saada kotiinsa parasta.

demo_kaapisto

Laadukkaat yksityiskohdat

Kirenan laadun viimeistelevät yksityiskohdat. Liukuovien mekanismit on suunniteltu kestämään käyttöä. Onpa tarve sitten säilytysratkaisujen hankkiminen ensimmäiseen omaan asuntoon tai säilytystehon lisääminen vanhaan. 

Kirena TREND-liukuovikaapiston avulla jokainen saa kotiinsa säilytysratkaisun, joka on juuri oman näköinen. TREND-mallistosta löytyy ratkaisu jokaisen tarpeitten mukaan ja sen saa nopeammin kuin perinteiset mittatilaustyönä tehdyt, koska se koostuu mittavalmiista osista. Valittavana on rungon värin ja kehyksen materiaalin lisäksi ovipinta.

demo_kaapisto_4

Alusta loppuun mittatilaustyönä

Kirena PREMIUM on alusta loppuun mittatilaustyönä tehty liukuovikaapisto. Huippulaadukkaat materiaalit yhdistettynä innovatiiviseen tuotesuunnitteluumme takaavat täydellisen säilytysratkaisun. PREMIUM-mallisto koostuu liukuovi- ja säilytysratkaisuista kaikkialle kotiin ja kaikenlaisiin koteihin.

 
Julkaistu
12.10.2015