Tilaa säästävät liukuovet lisäävät kodin pinta-alaa

Liukuovi on trendikäs ja nerokas oviratkaisu. Se jakaa tilan tarvittaessa kahdeksi. Liukuvat ovet hyödyntävät kodin kaikki kallisarvoiset neliöt. Saranoituun sisäoveen verrattuna liukuovet säästävät lattiapinta-alaa. Liukuvat ovet sopivatkin erinomaisesti pienemmänkin asunnon oviratkaisuksi.

Liukuovet sisustuksen mukaan

Kaksi upeaa liukuovimallistoa

Iso osa tämän päivän säilytysratkaisuista halutaan kotiin nopeasti ja tehokkaasti. Siksi Kirenan liukuovivalikoimassa on kaksi mallistoa, joista PREMIUM edustaa perinteistä ja huipputyylikästä mittatilausratkaisua. TREND -mallisto puolestaan koostuu mittavalmiista osista jotka on helppo yhdistellä haluamakseen kokonaisuudeksi. Mittavalmiudesta johtuen TREND -malliston toimitusaika on vain noin 2 viikkoa. 

Kaikkien tuotteiden materiaalien laatu on parasta mahdollista. Euroopan johtavien valmistajien komponentit ja materiaalit yhdistettynä suomalaiseen osaamiseen ja innovatiivisuuteen tekevät tuotteista ohittamattomia vaihtoehtoja niille joilla on halu saada kotiinsa parasta.

Laadukkaat yksityiskohdat

Kirenan laadun viimeistelevät yksityiskohdat. Liukuovien mekanismit on suunniteltu kestämään käyttöä. Onpa tarve sitten säilytysratkaisujen hankkiminen ensimmäiseen omaan asuntoon tai säilytystehon lisääminen vanhaan. 

Kirena TREND-liukuovikaapiston avulla jokainen saa kotiinsa säilytysratkaisun, joka on juuri oman näköinen. TREND-mallistosta löytyy ratkaisu jokaisen tarpeitten mukaan ja sen saa nopeammin kuin perinteiset mittatilaustyönä tehdyt, koska se koostuu mittavalmiista osista. Valittavana on rungon värin ja kehyksen materiaalin lisäksi ovipinta.

Alusta loppuun mittatilaustyönä

Kirena PREMIUM on alusta loppuun mittatilaustyönä tehty liukuovikaapisto. Huippulaadukkaat materiaalit yhdistettynä innovatiiviseen tuotesuunnitteluumme takaavat täydellisen säilytysratkaisun. PREMIUM-mallisto koostuu liukuovi- ja säilytysratkaisuista kaikkialle kotiin ja kaikenlaisiin koteihin.

 
Julkaistu
12.10.2015