• Etusivu
  • Talo

Tilaa säästävät liukuovet lisäävät kodin pinta-alaa

Rakentajan toimitus
Julkaistu 12.10.2015
201510_44570.jpg

Liukuovi on trendikäs ja nerokas oviratkaisu. Se jakaa tilan tarvittaessa kahdeksi. Liukuvat ovet hyödyntävät kodin kaikki kallisarvoiset neliöt. Saranoituun sisäoveen verrattuna liukuovet säästävät lattiapinta-alaa. Liukuvat ovet sopivatkin erinomaisesti pienemmänkin asunnon oviratkaisuksi.

Liukuovet sisustuksen mukaan

Kaksi upeaa liukuovimallistoa

Iso osa tämän päivän säilytysratkaisuista halutaan kotiin nopeasti ja tehokkaasti. Siksi Kirenan liukuovivalikoimassa on kaksi mallistoa, joista PREMIUM edustaa perinteistä ja huipputyylikästä mittatilausratkaisua. TREND -mallisto puolestaan koostuu mittavalmiista osista jotka on helppo yhdistellä haluamakseen kokonaisuudeksi. Mittavalmiudesta johtuen TREND -malliston toimitusaika on vain noin 2 viikkoa.

Kaikkien tuotteiden materiaalien laatu on parasta mahdollista. Euroopan johtavien valmistajien komponentit ja materiaalit yhdistettynä suomalaiseen osaamiseen ja innovatiivisuuteen tekevät tuotteista ohittamattomia vaihtoehtoja niille joilla on halu saada kotiinsa parasta.

201510_44571.jpg

Laadukkaat yksityiskohdat

Kirenan laadun viimeistelevät yksityiskohdat. Liukuovien mekanismit on suunniteltu kestämään käyttöä. Onpa tarve sitten säilytysratkaisujen hankkiminen ensimmäiseen omaan asuntoon tai säilytystehon lisääminen vanhaan.

Kirena TREND-liukuovikaapiston avulla jokainen saa kotiinsa säilytysratkaisun, joka on juuri oman näköinen. TREND-mallistosta löytyy ratkaisu jokaisen tarpeitten mukaan ja sen saa nopeammin kuin perinteiset mittatilaustyönä tehdyt, koska se koostuu mittavalmiista osista. Valittavana on rungon värin ja kehyksen materiaalin lisäksi ovipinta.

201510_44572.jpg

Alusta loppuun mittatilaustyönä

Kirena PREMIUM on alusta loppuun mittatilaustyönä tehty liukuovikaapisto. Huippulaadukkaat materiaalit yhdistettynä innovatiiviseen tuotesuunnitteluumme takaavat täydellisen säilytysratkaisun. PREMIUM-mallisto koostuu liukuovi- ja säilytysratkaisuista kaikkialle kotiin ja kaikenlaisiin koteihin.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20104_21430.jpg
Tarvitaanko presidentin päiväkäskyä?
On tavallaan mielenkiintoista seurata, miten me suomalaiset tuhlaamme aikaa kiljusiin, tiuroihin ja vanhasiin palaamalla asian ympärille yhä uudelleen aina, kun jostain päin tulee teelusikallinen "asiaa valaisevaa lisäinfoa". Toisessa ääripäässä ollaan puolestaan vaatimassa sinänsä isosta ja merkittävästä asiasta eli ydinvoimapäätöksestä kansanäänestystä.Suomi on vapaa maa, jossa kaikilla kansalaisilla on sananvapaus, kokoontumisvapaus, järjestäytymisvapaus, lakko-oikeus ja oikeus viikonlopun kännäilyyn. Hyvä niin, tavallaan. Kysyä vain sopii, onko kansalaisturva ja jokamiehen oikeus mennyt liian pitkälle meillä ja koko EU:ssa, kun miettii ns. puolueettomasti isoa tämän päivän kysymystä, eli lentoyhtiöiden vastuuta lentomatkustajien hyvinvoinnista tapauksessa, jossa lentoyhtiöllä ei ole mitään osuutta ongelman aiheuttamisessa tai sen ratkaisuvelvollisuudessa. No, tätä asiaa puidaan kyllä jatkossa EU-tasolla.Sen sijaan ydinvoima-asiasta voitaisiin lyödä kansalaisvaikuttamisen ja häirikköjärjestöjen osalta peli poikki. Useimmilta pakkaa aina välillä unohtumaan, että kansalaisilta kysyttiin muutama vuosi sitten, ketkä 200 henkilöä he valtuuttavat päättämään puolestaan Suomen energiaratkaisuista, mm. ydinvoimasta. Sen verran tärkeästä asiasta on toki kysymys, että on turha kenenkään luulla tai uskotella muille, että tuosta 200:sta löytyisi enemmän kuin 30 edustajaa, jotka osaavat omalla ammattitaidollaan tai kokemuksellaan ratkaista Suomen energiapoliittisen suunnan. Sen sijaan eduskunnan kuultavaksi pitäisi tuoda presidentin päiväkäskyllä 30 Suomen ja maailman johtavaa asiantuntijaa, joista osa varmaan puhuu tuulen puolesta ja osa sitä vastaan. No nyt on kuitenkin eduskunnalla sitten ihan tuoreeltaan päätettävänä tämän hallituksen esitys, joka sisältää lähes kaikki mahdolliset energiavaihtoehdot.Toivoa vaan sopii, että tämä eduskunta saa istua kautensa loppuun. Aika merkilliseltä tuntuvat kannanotot ennenaikaisten eduskuntavaalien puolesta, kun kuitenkin vain puolenkymmentä kansanedustajaa on ollut viime kuukausina ryöpyteltävänä, siis reilut 90 % ovat nuhteettomia – ainakin toistaiseksi. Sitä paitsi, eduskunnan kokoonpano saattaisi kyllä muuttua, mutta eipä juuri otsikoissa olleiden kohdalta!
20224_77935.jpg
Tuhansien eurojen säästö ratkaisi katto­valinnan
Maltillisena pysynyt hintakehitys on lisännyt tiilikattojen kysyntää. Tiilen suosion taustalla on myös halu lisätä asumismukavuutta.Tutustu syystarjoukseen artikkelin lopussa ja pyydä ilmainen kartoitus kattosi kunnosta!
20161_45206.jpg
Kohteeseen asennettu katto- ja peitelistaa
Seurantakohteessa seurataan vanhan hirsirunkoisen omakotitalon remontoimista pariskunnan ja heidän lapsensa kodiksi. Kertojana toimii perheen äiti. Talon remontoinnissa on tarkoitus käyttää mahdollisimman paljon ajalle tyypillisiä materiaaleja sekä värejä.
202112_74129.jpg
Älylukko tuo kotiin turvaa
Olemme tottuneet perinteiseen mekaaniseen avaimeen ja sen tuomaan turvallisuuden tunteeseen. Avaimesta luopuminen mietityttääkin monia. Luotettavan valmistajan toimittama älylukko on myös turvallinen, käytännöllinen ja nykyaikainen ratkaisu kaikille. Perehdymme tässä artikkelissa siihen, miten älylukko tuo turvaa kotiin.
20188_54499.jpg
Kodin syyssiivous imuroimalla
Keskuspölynimurilla siivoaminen on helppoa ja sisäilma pysyy puhtaana ja raikkaana. Kunnon suursiivous raikastaa kotia ja sitä tehdessä kannattaa ottaa tietyt seikat huomioon parhaaseen lopputulokseen pääsemiseksi.Kiinnitä huomiota kunnon siivousvälineisiin, ehjillä ja puhtailla siivousvälineillä on huomattavasti helpompi ja mukavampi siivota. Ennen imurointia siivoa lattiapinnoilta ylimääräiset esineet omille paikoilleen. Aloita imurointi talon ulkonurkasta edeten ulko-ovelle. Imuroi myös huonekalujen alta ja siirrä tarvittaessa huonekalut pois tieltä, jotta yletät nurkkiin ja listojen luokse.
202211_79974.jpg
Lisärakennus pihalle - Mitä sinun tulee tietää?
Rakentamisella on omat tärkeät vaiheensa: suunnittelu, budjetointi, rakennuslupa ja vastuuhenkilöt, maanrakennus, itse rakennustyö sekä rakennuksen viimeistely. Rakentamisen alussa painottuvat erilaiset luvat, tutkimukset ja oikeudet. Vaikka lisärakennus ei välttämättä vaadikaan esimerkiksi perustuksiltaan samaa kuin päärakennus, ei lisärakennusta suunniteltaessa ja rakennettaessa voi oikaista sieltä, mistä aita on matalin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton