Tinkimätön laatu ja huvilamalliston toimivuus - miellyttävän mökkeilyn starttina

Vaikka Kastelli tunnetaan omakotitaloistaan, ei pidä väheksyä Kastellin huvilamallistoa. Rakentajatutkimuksen mukaan Kastellin tinkimätön laatu, valmistajan luotettavuus ja huvilamallistojen toimivuus saa huvilavalinnan kääntymään Kastellin malliston puoleen.

Tilaa veloitukseton Kastelli-huvilaesite

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-huvilasta

Kastelli Siimes: Peruspaketti 33 965 €, Viittä vaille valmis 94 790 €.Kastelli Siimes: Peruspaketti 33 965 €, Viittä vaille valmis 94 790 €.

Täyslämmin on ympärivuotisten ykkönen

Kastellin Täyslämpimät huvilat on suunniteltu ja rakennettu ympärivuotiseen loma-asumiseen. Arkkitehtien suunnittelema Kastelli-huvila on viihtyisä vapaa-ajanasunto, joka toimii täydellisesti myös ympärivuotisena kakkosasuntona. Kaikkien huviloiden lämpimyys, mukavuus ja huolettomuus ovat samaa korkeaa tasoa kuin Kastellin omakotitaloissa.

Toimivassa ja tasokkaasti varustellussa huvilassa on mukava viettää vapaa-aikaa perheen ja ystävien parissa. Joskus voi myös tehdä etätöitä rauhoittavan luonnon keskellä.

Kastelli Luonto: Peruspaketti 43 199 € ja Viittä vaille valmis: 110 069 €Kastelli Luonto: Peruspaketti 43 199 € ja Viittä vaille valmis: 110 069 €

Täyslämmin rakenne säästää energiaa

Energiatiivis: ainutlaatuinen lämpimyys perustuu Kastellin omakotitaloista tuttuun rakentamistapaan. Seinä on saumaton ja joka kohdasta energiatiivis. Täyslämmin rakenne pitää lämmön sisällä, säästää energiaa eikä kovakaan tuuli tai pakkanen pääse sisälle pilaamaan lomatunnelmaasi.

Painumaton: aito puurunkorakenne ei painu eikä tuota ongelmia suurenkaan lumitaakan alla. Ovet ja ikkunat avautuvat vuosienkin kuluttua normaalisti.

Saumatonta tunnelmaa

Huvilan seinä on saumattomuutensa ja liikkumattomuutensa vuoksi ihanteellisin alusta kaikenlaisille tapeteille ja laatoille. Nyt voi luoda haluamaansa vapaa-ajanasuntoon haluamansa tunnelman. Tapetit eivät ryppyile ja liikkumaton seinä takaa, että laatat eivät halkeile. Tai, jos kaipaa puupintaa, sekin onnistuu: paneelia pystyyn ja vaakaan tai hirsitunnelmaa hirsipaneelilla. Rakenne ei rajoita - valitse vapaasti!

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-huvilasta
 
Julkaistu
5.12.2016