Keittiön LED-valaistus EULI-valaisimilla

Hyvä valaistus valaisee tehokkaasti, mutta ei häikäise. Se on myös teknisesti kestävää ja turvallista, kokonaistaloudellista sekä ympäristöystävällistä!

Syksyt ja talvet ovat Suomessa pitkiä ja pimeitä - ja esimerkiksi keittiön riittävä valaistus on tärkeää jo turvallisuuden ja mukavuudenkin vuoksi. Valon tarve kasvaa myös ikääntyessä, joten kodin valaistukseen kannattaa kiinnittää huomiota pidemmällä tähtäimellä. Paremman näkyvyyden lisäksi hyvä valaistus vaikuttaa myös vuorokausirytmin ja vireystilan kautta kodin askareiden sujumiseen.

Tilaa ilmainen Kodin Asuntovalaisinopas


Euli tarjoaa laajan valikoiman LED-valaisimia, joilla voidaan toteuttaa monipuolinen ja energiaa säästävä yleis- työtaso- ja/tai tunnelmavalaistus keittiöön.

Yleisvalaistukseen sopivat himmennettävät Interno LED-paneelit uppo- tai pinta-asennettavina. Uppoasennettavat vaativat vain 30 mm tilaa kattolevystä ylöspäin. Vanhaa remontoitaessa tyylikkäät pinta-asennettavat Interno LED-paneelit ovat helppo valinta, mikäli kattoa ei lasketa, tai upotus ei muuten ole mahdollinen. Kaikki Interno-paneelit ovat himmennettäviä, joten valaistuksen tehoa voi säätää tarpeen ja tunnelman mukaan.

Valaisimet ovat saatavissa 3000 K ja 4000 K värilämpötilalla ja valaistusvoimakkuus on mallista riippuen 400-1080 lumenia. Paneelit sisältävät myös kätevän ketjutusrasian, joka helpottaa ja nopeuttaa asennusta!


Katso video himmennettävistä LED-paneeleista!

Keittiön yleisvalaistukseen pinta-asennettavat Interno LED-paneelit (EUSD240WPP).Keittiön yleisvalaistukseen pinta-asennettavat Interno LED-paneelit (EUSD240WPP).

Työtasovalaistukseen sopivat Interno LED-listat, Interno LED-nauhat sekä Menu-sarjan työpistevalaisimet. Interno LED-listat ja -nauhat ovat himmennettäviä ja sopivat työtasovalaistuksen lisäksi kaapistojen päälle asennettuina keittiön epäsuoraan valaistukseen. Listoja voidaan kytkeä myös useampia peräkkäin - ja varusteista löytyvät lisäksi välijohdot esimerkiksi liesituulettimen kiertämiseen!

LED-listojen valovirrat ovat 400 ja 250 lm ja ottotehot vastaavasti 5 ja 3 W. Värilämpötila 3000 K. Sekä 2,5 m että 5 m LED-nauhat ovat lyhennettäviä ja pakkauksesta löytyy myös välijohto (mikäli nauha katkaistaan ja jatketaan edelleen). Teippikiinnityksen lisäksi pakkaus sisältää ruuvattavat kiinnikkeet. Nauhojen valovirta on 490 lm/m ja ottoteho 9,6 W/m. Värilämpötila 4000 K.


Katso video LED-listojen asentamisesta

Menu LED-työpistevalaisimet ovat tehokkaita, alumiinirunkoisia, keittiöiden ja kodinhoitohuoneiden sekä askartelutilojen valaisimia. Mallistosta löytyy pistorasialla varustetut (IP21) ja ilman pistorasiaa olevat valaisimet (IP44). Jälkimmäisiä voidaan käyttää myös kattovalaisimina! Menu-sarjan valaisimien korkeus on vain 48 mm, jolloin valaisin voidaan asentaa myös valolistan taakse, kaapin etureunaan. Näin asennettuna valo suuntautuu suoraan alaspäin työskentelytasolle, eikä häikäise sivulle. Lyhin pistorasialla varustettu Menu LED on vain 450 mm pitkä, joten se sopii myös pienien keittiöiden 50 cm kaapistojen alle tehokkaaksi valaisimeksi.

 Tilaa ilmainen Kodin Asuntovalaisinopas

Interno LED-lista (EUS500TDV) ja Menu LED (EU120L600).Interno LED-lista (EUS500TDV) ja Menu LED (EU120L600).

Interno -alasvalot uudistuvat syyskuussa 2016!

Interno -alasvalot sopivat kaapistojen lippojen, käytävien, olohuoneiden, kylpyhuoneiden ja WC-tilojen valaisuun. Mallistosta löytyy myös himmennettäviä sekä kosteiden tilojen valaisimia.

Syyskuussa markkinoille tulevat uudet interno -alasvalot on valmistettu ympäristöystävällisestä, kierrätettävästä alumiinista. Niissä käytetään pitkän eliniän valaisimelle takaavia, korkealaatuisia komponentteja. Asennettavuuden nopeuteen ja helppouteen on kiinnitetty erityistä huomiota; mukana on mm. kätevä ketjutusrasia asennusta helpottamaan!


Kiinteät mallit EUS85WSD ja EUS90WRD sopivat sekä kosteisiin että kuiviin sisätiloihin. Valovirran puolesta sopivat myös korkeiden tilojen, esimerkiksi olohuoneiden yleisvalaisimeksi. Himmennettävä. Asennuskorkeus 55 mm katon alapinnasta. Sahausaukko 70 mm (menee vanhan halogeenin reikään remonttikohteissa). Valovirta 730 -750 lm värilämpötilasta riippuen. IP44.

Suositushinta 79 eur.

Interno alasvalot EUS85WSD ja EUS90WRDInterno alasvalot EUS85WSD ja EUS90WRD

Suunnattavat mallit EUS90NR ja EUS90NS eivät vaadi isoa alaslaskua ja sopivat siten mainiosti myös remonttikohteisiin; asennuskorkeus vain 45 mm katon alapinnasta ja sahausaukko 75 mm (sopii vanhan halogeenin reikään). Suunnattavuus +/-20 astetta. Valovirta 300-330 lm värilämpötilasta riippuen. IP20.

Suositushinta 59 eur.

 

Suunnattavat Interno alasvalot EUS90NR ja EUS90NSSuunnattavat Interno alasvalot EUS90NR ja EUS90NS

Tutustu ja tilaa!

Katso video Euli Interno LED -paneelien asentamisesta

Katso videosta kuinka Led -paneelit himmennetään

Video Euli Interno Led -listoista

Video Led -listojen asentamisesta

Haluatko tutustua Eulin valaisimiin tarkemmin kotisi rauhassa? Tilaa Esitepalvelusta Eulin Kodin Asuntovalaisinopas ilmaiseksi kotiisi!

Eulin laadukas valaisinvalikoima on tilattavissa edullisesti myös Rakentaja.fi:n verkkokaupasta!
 


 
Julkaistu
28.6.2017