Rakenna & Remontoi -opas veloituksetta messuilta 29.-31.1.2016

Yleisön ja näytteilleasettajien arvostamat Rakenna & Remontoi -messut järjestetään tammikuun lopussa 29.-31.1.2016 Myyrmäki-hallissa Vantaalla.

Rakenna & Remontoi -opas johdattaa käyttäjänsä rakentamisen ja remontoimisen mielenkiintoiseen sekä samalla myös haasteelliseen maailmaan. Opas sisältää olennaisia asioita ja tietoa kummankin projektin läpiviemiseen sekä runsaasti tuotetietoa ja ratkaisuja tehtävien valintojen tueksi.

Rakentamisen osalta käydään läpi niin ”raakaa rakentamista” kuin myös valmiin talon viimeistelyä. Sisältö etenee suurin piirtein siinä järjestyksessä kuten suunnitelmat ja työt rakennustyömaalla etenevät. Vaikka Rakenna & Remontoi -opas sisältää paljon sellaista tietoa, joka olisi syytä käydä läpi jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa, toimii se myös erinomaisena apuna projektin olleessa jo käynnissä.

Kuten rakentaminen, myös remontointi vaatii suunnitelmallisuutta. Rakenna & Remontoi -opas kertoo remontoinnin yhteydessä huomioon otettavista asioista, suunnittelusta ja lupien hakemisesta aina itse varsinaiseen työhön asti.

Nouda opas hallin keskiympyrästä
- osallistu samalla arvontaan ja voita tonnilla sähköä!

Lue lisää messuista

Luennot ja työnäytökset
kirja
 
Julkaistu
18.1.2016