Nerokas invertterimaalämpöpumppu lämmityskulujen pienentämiseen

Taloudelliset edut huomaa välittömästi siitä, että lämmityskustannukset ovat paljon pienemmät. Investointi maksaa itsensä nopeasti takaisin, sillä NIBE:n uusien lämpöpumppujen vuosihyötysuhde on erittäin korkea. Koska energian hinnat nousevat nykyisin jatkuvasti, lämpöpumppuhankinta ei kaduta.

Meille Pohjolan olosuhteisiin

Lämpöpumppu käynnistyy ja pysähtyy tuhansia kertoja vuoden aikana. Laite joutuu kestämään suuria rasituksia elinkaarensa aikana. NIBEn tuotteissa on käytetty kestäviä osia ja materiaaleja, jotka on suunniteltu kestämään ja soveltumaan Pohjolan vaativaan ilmastoon.

Lämpöä ja lämmintä vettä entistä kustannustehokkaammin

Kierroslukuohjattu eli invertteriohjattu maalämpöpumppu käy tarpeen mukaan. Kierroslukuohjauksella lämpöpumpun teho kasvaa, kun tarvitaan enemmän lämpöä ja lämmintä vettä. Kierrokset taas laskevat, kun tarve on pienempi. Näin lämpöpumppu toimii koko ajan optimaalisella hyötysuhteella, joka säästää sähköä ja varmistaa laitteen pitkän käyttöiän.
Kun halutaan varmistaa, että lämpöä ja lämmintä vettä saadaan mahdollisimman edullisesti, kannattaa käyttää NIBEn Smart Price Adaption -toimintoa. Liittämällä lämpöpumpun Internetiin NIBE Uplink™ -yhteyden kautta, Smart Price Adaption -toiminto hakee Nord-Pool Spot -sähköpörssistä tietoja seuraavan päivän sähkönhinnoista. Kun nämä tiedot yhdistetään laitteen oppimaan lämminvesi- ja lämmitystarvekäyttöön, lämpöpumppu mukauttaa toimintansa. Se tuottaa enemmän lämpöä ja lämmintä vettä, kun sähkönhinnat ovat alhaiset, ja ”lepuuttaa” laitetta kalliin sähkön ajan
Kierroslukuohjatun NIBE-lämpöpumpun ansiosta lämmitys- ja lämminvesikulujen kurissa pitäminen on helpompaa talon koosta riippumatta.Kierroslukuohjatun NIBE-lämpöpumpun ansiosta lämmitys- ja lämminvesikulujen kurissa pitäminen on helpompaa talon koosta riippumatta.

Tulevaisuuden lämpöpumpputeknologia maalämpöpumppu NIBE™ F1255

Lämpöpumppu F1255-16 sopii isommille taloille. Jos kyseessä on energiatehokas uudisrakennus tai pienempi talo, F1255 on saatavana myös pienempänä mallina taloihin, joiden tehontarve on alle 6 kW. Silloin kun lämpimän käyttöveden tarve on suuri, kannattaa valita NIBEn F1155 -malli ja erillinen käyttövesivaraaja.

 

 • Invertteriohjatulla kompressorilla lämmitys säätyy tarpeen mukaan tehokkaasti laajalla toiminta-alueella – alhaiset käyttökustannukset
 • Kierroslukuohjatut kiertovesipumput säästävät sähköä ja optimoivat lämmönjaon.
 • Kaksi konetta, kaksi teholuokkaa
 • - 1,5 - 6 kW
 • - 4 - 16 kW
 • Integroitu lämminvesivaraaja ympäristöystävällisellä, tehokkaalla eristeellä - lämpöhäviöt erittäin pienet
 • Korkeat lämpötilat kompressorikäytöllä
 • - Menoveden lämpötila jopa 65 °C
 • - Paluuveden lämpötila jopa 58 °C
 • Käytön aikaohjelmointi (lämmitys, käyttövesi, ilmanvaihto).
 • Ohjaus jopa neljälle lämpöpiirille.
 • Laaja lisävarustevalikoima esim. uima-altaan lämmitys, passiivinen/aktiivinen jäähdytys. NIBE Uplink valvonta ja etäohjaus

Jätä yhteydenottopyyntö maalämpöpumppu F1255:stä


 
Julkaistu
14.12.2015