Monipuolinen työkalu arjen askareisiin

Pieni, kätevä ja ergonominen IXO-akkuruuvinväännin helpottaa lukuisia kodin askareita. Työkaluun liitettävillä lisäosilla voit ruuvata hankalissa ja ahtaissa paikoissa, porata, leikata tai vaikka avata viinipullon sekä sytyttää grillin. Yhdellä työkalulla selviät niin huonekalujen kasaamisesta kuin kasvien trimmaamisesta!

Bosch_IXO_1920x1080

Valmis kaikkiin tehtäviin

Bosch IXO-akkuruuvinväännin korvaa ison osan työkalupakin sisällöstä. Sen avulla tarvittavat työt hoituvat nopeasti ilman, että aikaa kuluu erilaisten työkalujen etsimiseen. Varsin usein vastaan tulee myös tilanteita, joissa ruuvi on vaikeassa paikassa kuten ahtaassa nurkassa tai kapeassa välissä. Sopivan vaihtopään kiinnittämisellä IXO on käyttövalmis tehtävään ja työ onnistuu käden käänteessä.

Katso mitä kaikkea IXO:lla voi tehdä

Helpota työskentelyäsi

Bosch IXO-litiumioniakkuruuvinvääntimellä suoritat monipuoliset ruuvaustyöt kaikkiin materiaaleihin johdottomasti, nopeasti ja tehokkaasti. Laitteen käytettävyyttä parantaa keveytensä ja pienen kokonsa lisäksi pehmustettu ergonominen kahva, joka mahdollistaa erilaiset oteasennot. Työn suorittamista helpottaa osaltaan myös laitteen Power LED-valo, jonka valokeilan voi säätää kapeaksi tai leveäksi.

Boschin innovatiivinen litiumioniakkuteknologia huolehtii erittäin pitkistä käyttöajoista, ja ruuvinväännin on aina käyttövalmis. Akkutekniikka estää myös muisti-ilmiön ja lataustilan purkautumisen. Lataus hoituu helposti mukana kuljetettavan microUSB-latauslaiteen avulla.

Laitteeseen liitettävien monipuolisten lisäosien avulla suoriudut jokaisesta tehtävästä ilman suurempaa valmistelua tai tuskailua. Olipa kyseessä sitten pienen reiän poraaminen, löystyneen ruuvin kiristäminen tai pahvilevyn leikkaaminen, saat sen valmiiksi hetkessä.

ixo6_collectionwheel_1920x1080

Uusi IXO – entistä tehokkaampi ja modernimpi

Lokakuussa myyntiin tuleva IXO 6 on sarjan uusin malli. Uudistuneen muotoilun lisäksi vääntimeen on kehitetty käytettävyyttä entisestään parantavat ominaisuudet kuten portaaton nopeuden säätö, joka takaa täyden hallinnan kaikissa tilanteissa, sekä kätevä lataus latausasemassa. IXO:n kolmen LED:n lataustilanäyttö näyttää tarkasti, miten kauan laitetta voi vielä käyttää. Lataus onnistuu kätevästi myös Micro-USB-laturilla esimerkiksi matkalla ollessasi.

IXO6_1920x1080

Tekniset tiedot

Jännite 3,6 V
Akun tyyppi Li-ion
Akun kapasiteetti 1,5 Ah
Latausaika 3,5 h
Nopeus kuormittamattomana 0–220 min-1
Ruuvin maks. Ø 5 mm
Maks. vääntömomentti (pehmeä/kova) 3,5/4,5 Nm
Paino netto/brutto 0,35/0,91 kg

Etsitkö tehokkaampaa akkuruuvinväännintä?

Boschin rakennus- ja remonttitöihin soveltuvat akkuruuvinvääntimet/-porat löydät täältä

 
Julkaistu
11.9.2019