Käyttövesiremontti kannattaa tehdä ajoissa

Yleinen uskomus putkiston käyttöiästä on, että "kyllä ne kestää kun on tähänkin asti kestänyt". Tilastot kuitenkin osoittavat, että jo 20 vuotta vanhoissa putkistoissa esiintyy runsaasti vuotoja. Vakuutusyhtiöt korvaavat harvoin vahinkoa täysimääräisesti.

putkiiri2_800x450

Teknisen käyttöiän ylittäminen lisää riskejä

Metallisten käyttövesiputkistojen eliniäksi lasketaan noin 20-30 vuotta. Vesivahingon riski kasvaa sitä suuremmaksi, mitä pidemmälle putkiston uusimista lykätään. Viisas valinta on uusia putkisto ennen ensimmäistä vesivahinkoa, jolloin vältytään ikäviltä kosteus- ja homevaurioilta, sekä ylimääräisiltä kustannuksilta.

Siisti ja nopea remontti ei häiritse asumista

Suomen Putkiiri Oy tarjoaa asiakkailleen oman konseptin mukaisesti käyttövesi- ja lämpöverkkoremontit. Remontit toteutetaan alueellisesti, joka lisää kustannustehokkuutta. Riippuen remontin sisällöstä, työn kestoaika on yleensä 2-5 päivää. Koko remontti hoituu yhdellä sopimuksella, kiinteällä hinnalla ja ammattitaitoisten asentajien toteuttamana. Putkiirin konseptin tarkoitus on tehdä putkiston uusiminen asiakkaalle helpoksi ja miellyttäväksi kokemukseksi.

Putkiirin konsepti:

  1. Tehdään kotiisi ilmainen kartoituskäynti, jossa tutkitaan putkiston kunto, sekä olemassa olevat vesivahinkoriskit
  2. Tarjoamme juuri sinun perheellesi sopivan ratkaisun vesivahinkoriskin poistamiseksi
  3. Samalla kartoitetaan lvi laitteiden uusimisen tarve, esim. varaajat ja vesikalusteet
  4. Tehdään kirjallinen sopimus, johon kirjataan urakan sisältö ja aikataulu
  5. Asennus toteutetaan sovitun aikataulun mukaisesti
  6. Tehdään loppusiivous, jonka jälkeen työ luovutetaan asiakkaalle
  7. Varmistetaan asiakkaan tyytyväisyys palveluumme

Jätä yhteydenottopyyntö!


Putkiston uusimisen jälkeen kodista tulee terveellisempi ja turvallisempi asua, eikä enää ole tarvetta pelätä vesivahinkoa tai homevaurioita. Juomaveden laadun paranemisen lisäksi uusittu putkisto lisää myös kiinteistönarvoa.

putkiiri3_800x450
 
Päivitetty
6.10.2015