Loiste Energia kehitti uusia tuotteita asiakkaiden toiveiden perusteella

Yksityisasiakkaiden toiveiden perusteella Loiste Energia on kehittänyt kaksi uudenlaista sähkösopimustyyppiä kuluttajien käyttöön. Säästäjän sähkön, joka palvelee täysin sähköistä asiointia suosivaa asiakasta ja Loiste Turvan, jossa voi poikkeuksellisesti vaihtaa sopimustyyppiä kerran määräaikaisen sopimuskauden aikana.

Säästäjän sähkö on siis edullista hintaa ja paperitonta, ekologista asiakkuutta arvostavan määräaikainen sähkösopimusvalinta. Säästäjä tekee sopimuksen Loisteen nettisivuilla ja valitsee maksutavakseen e-laskun. Kaikki asiakasviestintä hoituu kätevästi ja ympäristöystävällisesti sähköpostilla.

Loiste Turva on lisäominaisuudella varustettu Takuu-sopimus. Tämän sopimustyypin valinnut asiakkaamme voi kerran sopimuskauden aikana vaihtaa Loisteen toiseen edullisempaan määräaikaiseen 2 –vuotiseen sopimukseen. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa määräaikainen sopimus toiseen määräaikaiseen sopimukseen itse valitsemanaan aikana omasta aloitteestaan Teet sopimuksen Loisteen kanssa nopeasti ja helposti, huolehdimme sähkösopimuksen siirtoon liittyvistä asioista puolestasi.
Netissä: www.loiste.fi/tarjouslaskuri
Puhelimessa: 0800 9 2000 (maksuton) arkisin klo 8-20
Sähköpostilla: asiakaspalvelu@loiste.fi

Lisätietoja uusista Loisteen sähkösopimuksista löydät www.loiste.fi/sahkonmyynti/tuotteet/millainen-sahkosopimus-valita
 
Julkaistu
5.10.2015