Kattoremontissa pakkasesta on hyötyä

Suomessa on neljä vuodenaikaa. Julkisivuun ja kattoon liittyviin remontteihin tavallisesti mielletään kevät ja kesä parhaimmiksi remonttiajoiksi. Asenteissa on aika tehdä muutoksia: menetelmien ja työtapojen kehittyessä monet lämpimämpiin vuodenaikoihin miellettävät remontit voidaan suorittaa talvellakin. Kuten kattoremontti.

katon talviremontti-750x422

Kuiva sää ja routa paras yhdistelmä

Kuiva ja kirpakka pakkaskeli on mitä mainioin kattoremonttia ajatellen. Tällöin kattoremonttiin tarvittavat materiaalit säilyvät kuivina ja suojauksen tarve on vähäinen. Jos suojauksia tarvitaan, aluskate toimii sääsuojana. Kate tehdään lape kerrallaan, sään armoille ei käytännössä alusrakenteet juuri jää.

Pakkasessa urakka etenee joutuisasti, kun syksyn vihureista ja puhureista ei ole haittaa. Kattoremontti valmistuu noin viikossa.

Talvella maa on roudassa. Routa suojaa pihaa, kun kattoremonttiin tarvittavat materiaalit ja jätelava tuodaan pihalle. Myöskään kuljetusvälineistä ei jää pihaa pilaavia jälkiä. Roudasta on apua myös telineiden pystytyksessä: telineiden jalat eivät painu ja jätä rumia koloja.

Talvella ei tarvitse odottaa

Koska kattoremontti mielletään kesällä tehtäviksi remonteiksi, urakoitsijoilla ja tavarantoimittajilla on silloin ruuhkaa sekä aikataulu kireä. Talvisaikaan aikatauluista ja materiaalitoimituksista ei tule ongelmaa. Asennus saadaan sovittua nopealla aikataululla asiakkaan haluamaan ajankohtaan.

Aluskatteesta saa hetkellisen suojan katolle.Aluskatteesta saa hetkellisen suojan katolle.

Ruukin kattotoimitus on kattava

Vanhan katon kunnon käy toteamassa ensin Ruukin kattomestari tehden tarjouksen katosta. Kun tarjous on hyväksytty, asennusryhmä kattomateriaaleineen saapuu työmaalle. Vanhan katteen poisto, uusi kate materiaaleineen, sadevesijärjestelmineen ja kattoturvatuotteineen sekä työ kuuluvat Ruukin kattopakettiin korjausrakentajalle. Tietenkin työmaalta viedään jätteet samaan hintaan. Toisin kuin luullaan, talven kattoasennus ei ole kalliimpaa kuin kesällä.

Kesällä lomaa ja paistetta

Ruukki on vuosikymmenien ajan tehnyt useimpien kesämökkikohteiden katot talvella. Kesälomalla halutaan rentoutua ja nauttia joutenolosta linnunlaulua kuunnellen ilman häiriötekijöitä. Tee-se-itse-miehet taas nauttivat kesälomapuuhailusta – mikäs siinä!

Valmista kattoa on mukava kesällä ihailla.Valmista kattoa on mukava kesällä ihailla.
Ruukki_talvi_750x200

Jätä yhteydenottopyyntö Ruukin kattoremontista asennettuna


 
Julkaistu
5.10.2015