Kevät saapuu lasitetulle terassille aikaisin

Katseletko haikeasti ikkunasta ulos paksun lumipeitteen peittämää terassia ja odottelet jo lämpimämpiä kelejä, jotta pääset somistamaan terassia kesäkuntoon. Lasitetulle terassille kevät tuleekin aikaisemmin. Lasitetulle terassille pääsee kevätaurinkoon aamukahville aikaisemmin kuin naapuri, joka vasta haaveilee terassinsa lasittamisesta.
 

Tilaa maksuton esite

 

Kevät saapuu lasitetulle terassille aikaisin.Kevät saapuu lasitetulle terassille aikaisin.

Onko terassi tyhjillään pitkälle kevääseen?

Lasittamattomalle terassille ei voi jättää terassikalusteita tai muitakaan tavaroita talveksi, sillä Suomen sää ei tunne armoa niitä kohtaan. Näin ollen terassi jää usein tyhjilleen syksyn tullen odottamaan taas seuraavaa kesää ja parempia terassikelejä. Entäpä, jos kalusteita ei tarvitsisikaan kuljetella edestakaisin varaston ja terassin väliä, vaan ne voisivat olla terassilla läpi talven?

Nauti kevään ensimmäisistä säteistä

Lasitettu terassi on ihana välitila lämpimän kodin ja kylmän ulkoilman välissä. Siellä otat kevään vastaan maaliskuisten päivien pidetessä ja auringonvalon lisääntyessä. Lasitettu terassi on paikka niin ystävien ja läheisten kanssa viihtymiselle kuin saunan jälkeiselle vilvoittelulle. Siellä sade tai tuulikaan eivät haittaa.
 
Kun terassilasit hankkii jo talvella, pääsee terassia myös sisustamaan hyvissä ajoin. Terassikalusteet voi siirtää lasitetulle terassille heti ja kukkaistutuksia miettiä valmiiksi tulevaa kevättä varten. Innokkaat viherpeukalot pääsevätkin istutuspuuhiin lasiterassilla aikaisemmin. Lasitetulla terassilla myös syksy jatkuu pidemmälle.
 

Tilaa kevättalvella

Terassin rakennus ja lasitus onnistuu kovemmillakin pakkasilla, joten ei ole väliä mihin vuodenaikaan terassi asennetaan. Terassilasitus kannattaakin hankkia talvella tai kevättalvella, tällöin terassi on valmis, kun muut vasta ryhtyvät suunnittelemaan omaansa.
Keväinen terassi.Keväinen terassi.

Jätä hyvästit terassin lumitöille

Kun lasitus tehdään talvella, piha ja puutarha pysyvät hyvinä eikä pihapiiri turhaan vahingoitu vaan kevät saapuu uudelle terassille ja upealle pihalle aikaisemmin. Ja mikä parasta, tällöin pääset nauttimaan kesästä, eikä aurinkoisinta aikaa tarvitse uhrata remontointiin. Terassin lasitus tuo myös energiansäästöä.

Ei lumitöitä terassilla talvella.Ei lumitöitä terassilla talvella.

Lumonin oppaat

Lataa Lumonin maksuton Terassilasien talviasennus -opas tai inspiroidu Inspiraatio-oppaan parissa!


Haluan lisätietoa


 
Julkaistu
5.3.2018