• Etusivu
  • Varusteet

Modernit porras- ja kaideratkaisut viimeistelevät kodin ilmeen

Rakentajan toimitus
Päivitetty 30.09.2015
20159_44453.jpg

SP200 on Steelpro:n oma alumiiniprofiilitekniikalla toteutettu porrasjärjestelmä.

Modernit lasikaide-, porras- ja käsijohdejärjestelmät tuovat luksusta kotiisi. Lasikaiteet ja alumiiniportaat täydennettynä led-käsijohteilla tuovat kotiin huolitellun ja ylellisenkin ilmeen. Lasikaiteet luovat myös tilan tuntua pienenpäänkin tilaan.

Ilmavat lasikaiteet

LK-järjestelmät ovat lasikaiderakentamisen edelläkävijöitä. Steelpron suunnittelema lasikaide ei tarvitse pystytolppia, on turvallinen ja helppo asentaa. Se ei sisällä ruostuvia teräsosia ja on hinnaltaan kilpailukykyinen. Lasikaideprofiili valmistetaan alumiinista pursotustekniikalla. Siksi lopputulos on erittäin siisti, ja tyylikäs kokonaisuus on loppuun saakka mietitty.

Tyylikkäät portaat

SP200 on Steelpro:n oma alumiiniprofiilitekniikalla toteutettu porrasjärjestelmä. SP200 on kasvattanut suosiotaan yksityisten rakentajien keskuudessa järjestelmän tyylikkyyden ja asentamisen vaivattomuuden ansiosta. Steelpro toimittaa portaita myös suoraan yksityisiin kohteisiin.

Kaikki tarkkuutta tai erikoistyökaluja vaativat vaiheet tehdään tehtaalla tuotantotiloissa. Työmaalle on jätetty vain pakollinen: tehdasvalmisteisten osien yhteen pulttaaminen ja lasien asennus. Tuotteen kaikki osat ovat tehty alumiinista pursottamalla. Tämä takaa osien korkean laadun ja liitossaumojen siisteyden.

Portaan reisilankuissa on varaus pystytolpattomalle lasikaiteelle, mikä mahdollistaa lasikaiteiden käytön molemmilla tai vain toisella puolella portaikkoa.

Lue lisää portaista

Lasikaide ei tarvitse pystytolppia, on turvallinen ja helppo asentaa.
Lasikaide ei tarvitse pystytolppia, on turvallinen ja helppo asentaa.

Led-käsijohdejärjestelmä kruunaa portaat

Sisä- ja ulkotiloihin soveltuva Led-Käsijohdejärjestelmä on käytännöllinen, helppo asentaa ja lopputulos on todella tyylikäs. Kaikki osat toimitetaan pulverimaalattuina joko valmiista vaihtoehdoista tai asiakkaan valitsemaan sävyyn maalattuina. Järjestelmän suurimpia etuja ovat vaivaton asennus, varaus lähes kaikille led-valaisimille sekä nopea toimitus.

Sisä- ja ulkotiloihin soveltuva Led-Käsijohdejärjestelmä on käytännölinen, helppo asentaa ja lopputulos on todella tyylikäs.
Sisä- ja ulkotiloihin soveltuva Led-Käsijohdejärjestelmä on käytännölinen, helppo asentaa ja lopputulos on todella tyylikäs.
Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20083_9162.jpg
Näyttävä ovikatos
Ovikatos kohentaa talon ilmettä ja suojaa sisäänkäyntiä sään rasituksilta. Katoksen kaarevan muodon ja luistavan katemateriaalin ansiosta lumi ei keräänny katoksen päälle.Icopalin Fastlock Uni –valokatteesta on saatavana asennusvalmis ovikatospakkaus tarvikkeineen. Kokonaisuuteen kuuluu katokseen tarvittava määrä valokatetta, katoksen rakenteet sekä kiinnikkeet.
20221_73938.jpg
Jätä hyvästit terassin lumitöille - asennuta lasiterassi talvella
Lasiterassin asennus onnistuu vuodenajasta riippumatta, mutta etenkin talvi on oiva aika asentaa lasiterassi. Lasitettu terassi tuo lisätilaa kotiin, kun talviset ulkoiluvälineet säilyvät terassilla säältä suojassa ja käyttövalmiina. Kun tilaat lasituksen jo talvella, pääset terassille nauttimaan aamukahvista aikaisin keväällä.
20156_43602.jpg
Kodit erilaisiin tarpeisiin jopa vuosikymmeniksi
Useammassa tulevien Asuntomessujen kohteessa on ajateltu asumista erilaisesta näkökulmasta. On rakennettu kotia eläkepäivien viettoon, tuotu sukupolvet saman katon alle ja huomioitu myös pyörätuolin käyttömahdollisuudet. Kodit on rakennettu itselle ja perheelle mahdollisesti vuosikymmeniksi eteenpäin. Tutustu sinäkin kohteisiin 18 Honka Savukvartsi, 19 Vivola sekä 41 Tiilerikoti, joista tässä tarkemmin esittelemme kohteen 19.
Talon vierusta
Sadevesijärjestelmän ja -viemäröinnin
Ongelma on yleinenAivan tavallinen maallikkokin huomaa ongelman, jos syöksytorvesta sateella valuva vesi menee ohi sadevesiviemärikaivosta. Samoin huomataan, jos syöksytorvea on jatkettu rumasti jatkoputkella niin, että vesi saataisiin kaivoon. Näitä näkee uusissa rakennuksissa kuitenkin paljon. Miksiköhän?Lisätietoa sadevesijärjestelmästäJätä yhteydenottopyyntö
20198_59437.jpg
Asbesti - Rakennusteollisuuden kirosana
1920-luvulla Suomen rakennusteollisuuteen tuotiin vaihtoehto, jota alettiin sen hyvien ominaisuuksien johdosta käyttää runsaasti. Vuosittainen kokonaiskäyttö saattoi olla jopa yli 10 000 tonnia sen kultavuosina 1960- ja 1970-luvuilla. Palamaton, hyvin lämpöä, sähköä, ja kosteutta eristävä, joustava mutta mekaanisesti luja, kitkaa ja kulumista kestävä, kemikaaleja ja bakteereja kestävä, akustisilta ominaisuuksiltaan hyvä ja kaiken lisäksi halpa ratkaisu kuulosti silloin mahtavalta idealta.Nykypäivänä tämä kyseinen vaihtoehto on muodostunut yhdeksi rakennusteollisuuden kirosanoista. Kyse on kuitumaisista silikaattimineraaleista, joita kutsutaan yhteisnimityksellä ASBESTI.Asbestia on käytetty eniten eristeenä pannuhuoneissa, vanhoissa sähkökeskuksissa, kellaritiloissa, palo-ovissa ja laivoissa. Sitä esiintyy myös esimerkiksi keittiöiden ja kylpyhuoneiden laatoituksissa ja lattiamatoissa erilaisten laastien, tasoitteiden ja liimojen yhteydessä.
20175_49178.jpg
Invertteriohjautuva ilma/vesilämpöpumppu<small> - tarpeenmukainen käyminen saa aikaan säästön</small>
Ilma/vesilämpöpumppu sopii erinomaisesti uuden omakotitalon lämmitykseen, mutta erityisen hyvin vanhaan omakotitaloon - esimerkiksi vanhan öljykattilan rinnalle. Vielä toimivan öljylämmitysjärjestelmän rinnalle asennettuna se tuottaa helppokäyttöistä uusiutuvaa energiaa lämmitykseen ja säästää merkittävästi energiakustannuksissa. Öljyä tarvitaan vain kovimmilla pakkasilla. Talon koosta, sen sijainnista ja nykyisestä energiankulutuksesta riippuen ilma/vesilämpöpumpun avulla voidaan säästää jopa 60 % aikaisempiin lämmitysenergiakustannuksiin verrattuna.Ulkoilmaa lämmönlähteenä käyttävä laite ei edellytä lämpökaivon poraamista tai pintamaan keruupiirin asentamista. Nopeasti asennettavana järjestelmänä ne tuottavat lämpöä talon vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään sekä käyttöveden lämmitykseen. Haluttaessa niitä voidaan hyödyntää myös sisäilman viilennykseen kesähelteillä.Tilaa NIBEN lämpöpumppuesite veloituksetta

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton