Modernit porras- ja kaideratkaisut viimeistelevät kodin ilmeen

Modernit lasikaide-, porras- ja käsijohdejärjestelmät tuovat luksusta kotiisi. Lasikaiteet ja alumiiniportaat täydennettynä led-käsijohteilla tuovat kotiin huolitellun ja ylellisenkin ilmeen. Lasikaiteet luovat myös tilan tuntua pienenpäänkin tilaan.

SP200 on Steelpro:n oma alumiiniprofiilitekniikalla toteutettu porrasjärjestelmä.SP200 on Steelpro:n oma alumiiniprofiilitekniikalla toteutettu porrasjärjestelmä.

Ilmavat lasikaiteet

LK-järjestelmät ovat lasikaiderakentamisen edelläkävijöitä. Steelpron suunnittelema lasikaide ei tarvitse pystytolppia, on turvallinen ja helppo asentaa. Se ei sisällä ruostuvia teräsosia ja on hinnaltaan kilpailukykyinen. Lasikaideprofiili valmistetaan alumiinista pursotustekniikalla. Siksi lopputulos on erittäin siisti, ja tyylikäs kokonaisuus on loppuun saakka mietitty.

Tyylikkäät portaat

SP200 on Steelpro:n oma alumiiniprofiilitekniikalla toteutettu porrasjärjestelmä. SP200 on kasvattanut suosiotaan yksityisten rakentajien keskuudessa järjestelmän tyylikkyyden ja asentamisen vaivattomuuden ansiosta. Steelpro toimittaa portaita myös suoraan yksityisiin kohteisiin. 

Kaikki tarkkuutta tai erikoistyökaluja vaativat vaiheet tehdään tehtaalla tuotantotiloissa. Työmaalle on jätetty vain pakollinen: tehdasvalmisteisten osien yhteen pulttaaminen ja lasien asennus. Tuotteen kaikki osat ovat tehty alumiinista pursottamalla. Tämä takaa osien korkean laadun ja liitossaumojen siisteyden.

Portaan reisilankuissa on varaus pystytolpattomalle lasikaiteelle, mikä mahdollistaa lasikaiteiden käytön molemmilla tai vain toisella puolella portaikkoa.

 

Lue lisää portaista

Lasikaide ei tarvitse pystytolppia, on turvallinen ja helppo asentaa.Lasikaide ei tarvitse pystytolppia, on turvallinen ja helppo asentaa.

Led-käsijohdejärjestelmä kruunaa portaat

Sisä- ja ulkotiloihin soveltuva Led-Käsijohdejärjestelmä on käytännöllinen, helppo asentaa ja lopputulos on todella tyylikäs. Kaikki osat toimitetaan pulverimaalattuina joko valmiista vaihtoehdoista tai asiakkaan valitsemaan sävyyn maalattuina. Järjestelmän suurimpia etuja ovat vaivaton asennus, varaus lähes kaikille led-valaisimille sekä nopea toimitus.

Sisä- ja ulkotiloihin soveltuva Led-Käsijohdejärjestelmä on käytännölinen, helppo asentaa ja lopputulos on todella tyylikäs.Sisä- ja ulkotiloihin soveltuva Led-Käsijohdejärjestelmä on käytännölinen, helppo asentaa ja lopputulos on todella tyylikäs.
 
Julkaistu
29.9.2015