Radonmittaus nyt puoleen hintaan

Nyt on mahdollisuus saada radonmittaus alle puoleen hintaan. Mittaus tapahtuu Stukin radonmittauspurkeilla. Purkit hankitaan ja toimitetaan Uponorin toimesta ja Uponor myös maksaa puolet hinnasta. Mittausajan jälkeen purkki tai purkit toimitetaan Stukille, joka toimittaa mittaustulokset Uponorille, joka toimittaa ne edelleen tilaajille. Mikäli tulokset antavat aihetta toimenpiteisiin, saat samalla tarjouksen remontista. Mittausaika on 2-3 kuukautta ja mittaus tehdään maaperän ollessa roudassa.

UPONOR-RADONREMONTTI POISTAA TEHOKKAASTI HAITALLISET RADONKAASUT HUONEILMASTA.

Jos radonpitoisuus ylittää asuintiloissa enimmäisarvon (400 bq/m³), on syytä toimia. Uponor KOTI -radonremontti selättää ongelman yhdessä päivässä, eikä talon rakenteisiin tarvitse koskea. Jos kodissasi on mittaus tehty ja pitoisuus on liian korkea, kannattaa jättää yhteydenottopyyntö Uponorille yksinkertaisen, mutta tehokkaan radonsaneerauksen tiimoilta.

Joitain asioita ei vain itse huomaa...Joitain asioita ei vain itse huomaa...

Radonmittaukset

Uponor KOTI -radonremontissa radonpitoisuus mitataan sekä ennen remonttia että remontin jälkeen. Ennen remonttia tarkistetaan, onko remontille tarvetta ja kun remontti on tehty, varmistetaan, että on päästy toivottuun tulokseen.

Yksinkertainen projekti hävittää radon

Radonkaivon avulla huoneilman radonpitoisuudesta saadaan laskemaan jopa 95 %.

Uponor radonsaneerauspaketti pystyy imemään radonkaasun maksimissaan noin 700 m2:n maa-alan alueelta. Se riittää useimmille omakotitaloille.

Useimmiten radonsaneeraus on varsin yksinkertainen toteuttaa. Rakenteita remontissa ei tarvitse rikkoa ja urakasta selvitään yleensä päivässä.

Radonin poistojärjestelmä asennetaan useimmiten rakennuksen ulkopuolelle. Radonpitoinen ilma johdetaan edelleen rakennuksesta poispäin ulkoilmaan.

Radonsaneerauksessa ei tarvitse pelätä koko pihan mylläytymistä. Vanhoilta pihoilta saatetaan toki joutua siirtämään jonkin verran istutuksia.
Radonkaivon avulla huoneilman radonpitoisuudesta saadaan laskemaan jopa 95 %. 
Radonkaivon avulla huoneilman radonpitoisuudesta saadaan laskemaan jopa 95 %.

Onko kodissasi radon-ongelmaa?

Jos tiedät, että kodissasi on radonongelma,täytä oheinen lomake, ja Uponorin jälleenmyyjä ottaa yhteyttä ja saat tarjouksen kohteeseesi sopivasta radonratkaisusta.

Jätä yhteydenottopyyntö radonremontista
(Tällä lomakkeella myös pelkkä radonmittaus remontoijille)

Uudisrakentaja, jätä tarjouspyyntö radonjärjestelmästä
(Tällä lomakkeella myös pelkkä radonmittaus rakentajille)

Tilaa maksuton Radon-remontti pientaloon esite
Radonremontin voit maksaa myös erissä.
Tutustu Uponor KOTI -rahoitukseen osoitteessa uponor.fi.

Uponorilta myös käyttövesiremontti, jätevesiremontti ja lämmitysremontti.
Kesäaikaan saneerattaessa ruoho peittää jäljet jo muutamassa viikossa. Näkyviin saneerauksesta jää vain kansisto sekä tuuletuspaalu. Jos pihalla kaivetaan esimerkiksi salaoja- tai sadevesiremontin vuoksi muutenkin, radonsaneeraus kannattaa tietysti tehdä samalla kertaa.

Tutustu toteutuneeseen kohteeseen

Katso myös video

 
Julkaistu
28.9.2015