OptiWatti on helppo tapa säästää sähkölämmityksessä

OptiWatilla saa kodin huoneisiin halutun lämpötilan vuorokauden eri hetkille. Kodin sähkönkulutuksesta kuluu n. 60 % lämmitykseen. Todennetut säästöt lämmityskuluissa ovat ylittäneet jopa 40%.

Kalliilta investoinneilta vältytään, sillä nykyiseen lämmitysjärjestelmään ei tarvitse tehdä muutoksia, vaan OptiWatti asennetaan sen rinnalle. Järjestelmä toimii langattomasti eikä erillisiä johdotustöitä tarvita.

OptiWatilla ohjataan suorasähkölämmityksellä toimivia patteri-, katto- ja lattialämmityksiä sekä ilmalämpöpumppuja. OptiWatilla voit ohjata nyt myös lämminvesivaraajaa ja autopaikkaa. Vuotovahdin avulla saat hälytyksen mahdollisista vesivuodoista.

OptiWattia käytetään tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Lämmön säätäminen on helppoa ja nopeaa.OptiWattia käytetään tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Lämmön säätäminen on helppoa ja nopeaa.

Älä palele äläkä ylilämmitä

Älä ylilämmitä, vaan säädä jokaiseen huoneeseen optimaalinen lämpötila. Huonekohtainen lämmönsäätö mahdollistaa sopivan lämpötilan asettamisen jokaiseen huoneeseen, jokaisena ajankohtana, huomioiden myös ulkolämpötilojen vaihtelut. Nukut yösikin paremmin, kun makuuhuone on öisin viileä ja tiedät säästäväsi pitkän pennin lämmityskuluissa.

Kun et ole kotona tai huoneita on tyhjillään, voidaan lämpötilaa laskea kaikissa huoneissa tai vain osassa. Esimerkiksi viikonlopuksi kotiin palaavien nuorten huoneiden lämpötila voidaan pitää matalammalla arkisin ja nostaa viikonlopuksi. Tai jos olet lähdössä viikoksi lomamatkalle, OptiWatti säätää lämpötilaa poissaoloajaksi matalalle ja kotiinpaluuksi nostaa automaattisesti takaisin normaaliksi.

OptiWatti raportoi lämmitykseen käytettävän sähkön huonekohtaisesti. Raportoinnin avulla löytyy helppoja säästökohteita, kun huomaat joitain huoneita lämmitettävän turhaan. Automaattisesti tietenkin.

Jätä yhteydenottopyyntö OptiWatista

OptiWatilla ohjataan suorasähkölämmityksellä toimivia patteri-, katto- ja lattialämmityksiä sekä ilmalämpöpumppuja. OptiWatilla voit ohjata nyt myös lämminvesivaraajaa ja autopaikkaa. Vuotovahdin avulla saat hälytyksen mahdollisista vesivuodoista.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä >>


Lämmitä silloin, kun sähkö on halvempaa

Pörssisähköstä puhuttaessa tarkoitetaan tuntihinnoiteltua, edellisenä vuorokautena määritettyä sähköpörssin tuntihintaa. Eli jokaisena vuorokauden tuntina sähköllä on oma hintansa.

OptiWatti on pörssisähköyhteensopiva, eli lämmittää voidaan edullisempien tuntien aikana. OptiWatti itsessään saavuttaa jo merkittäviä säästöjä sähkönkulutukseen, mutta optimoimalla lämmityksen vielä sähkön hinnan mukaan, saavutettu etu on entistä suurempi. Parasta on se, että OptiWatti hoitaa pörssihinnan seurannan ja lämmityksen automaattisesti.

OptiWatti ei ole sidottu mihinkään sähköyhtiöön vaan saat hyödyn itsellesi, oletpa sitten minkä yhtiön asiakas tahansa. OptiWatti ei ole kuitenkaan sidottu mihinkään sähkösopimustyyppiin eli ei edellytä pörssisähkön ostamista. 

Mistä säästö syntyy?

 • Aina sopiva lämpötila, et lämmitä harakoille
 • Pörssisähköyhteensopiva: lämmitä, kun sähkö on edullisinta
 • Sähkönsiirtomaksu pienenee kun sähkönkulutus pienenee
   

OptiWatti on käytössä lukuisissa kohteissa ympäri Suomea. Todennetut säästöt lämmityskuluissa ovat ylittäneet jopa 40%.


Säästä myös sähkönsiirrossa!

Sähkönkulutuksen pieneneminen vaikuttaa myös sähkönsiirron osuuteen. Sähkölaskun loppusummahan muodostuu sekä varsinaisen sähkön että sähkön siirron hinnasta. Itse sähköenergian voit kilpailuttaa ja ostaa haluamaltasi sähkönmyyjältä, mutta siirtohinta määräytyy käyttöpaikan sijainnin mukaan, eikä ole kilpailutettavissa. Sähköenergian tarpeen pienentyessä säästät siis sekä sähkön hinnassa että siirtomaksuissa!

Huonekohtainen lämmönsäätö mahdollistaa sopivan lämpötilan asettamisen jokaiseen huoneeseen.Huonekohtainen lämmönsäätö mahdollistaa sopivan lämpötilan asettamisen jokaiseen huoneeseen.

Mitä se maksaa?

OptiWatti maksaa itsensä takaisin keskimäärin jo kolmessa vuodessa! OptiWatin hinta koostuu perusmaksusta sekä 5 euron kuukausittaisesta käyttömaksusta. Perusmaksu kattaa asennustyön sekä asennettavat laitteet. Kuukausimaksu kattaa ohjelmiston käytön, päivitykset ja tuen. Laskutuksen yhteydessä eritellään työn osuus, jotta sen voi hyödyntää kotitalousvähennyksessä.

Perusmaksun koko on riippuvainen ohjattavien huoneiden lukumäärästä:

 • 4 huonetta 1260€
 • 5 huonetta 1425€
 • 6 huonetta 1590€
 • 7 huonetta 1755€
 • 8 huonetta 1920€
 • 9 huonetta 2085€

Lisäoptiot: ilmalämpöpumpun ohjain 250€/kpl, lämminvesivaraajan ohjaus 150€/kpl, auton ulkolämmityksen ohjaus 150€/kpl ja vuotovahti 150€/kpl.

Käyttäjät ovat tyytyväisiä OptiWattiin. Ja mikseivät olisi, sillä lämmityksessä säästyneellä rahalla on varmasti muutakin käyttöä.

Tutustu tästä referenssikohteisiin

Jätä yhteydenottopyyntö OptiWatista:


Katso videolta kuinka Optiwatti toimii:

 
Julkaistu
21.11.2016