Työkalut laudoitusten rakentamiseen

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tämä pätee myös ennakoimalla eri työvaiheessa tarvittavat työkalut. Puuosien tarkka mittaus, katkaisu ja kiinnitys onnistuu sujuvasti ilman turhia keskeytyksiä kun käytössäsi on hyvät ja laadukkaat välineet.

kasipyorosaha_800x450

Hyvällä sahalla työt sujuvat

Käsipyörösaha on yksi näppärimmistä työkaluista, jonka tee-se-itse harrastaja tai kotinsa remontoija voi omistaa. Se tulee tarpeeseen lähes kaikissa kodin remonteissa ja piharakentamisessa, joissa materiaalina on puu.

Olipa suunnitelmissasi sitten rakentaa terassi, pihavarasto, autokatos tai laituri, on käsipyörösaha korvaamaton apu. Puutavaran nopea ja täsmällinen sahaus edistää projektiasi huomattavasti sekä tekee jäljestä siistiä. Hyvällä käsipyörösahalla erikokoisten lautojen sekä muiden puuosien mittatarkka katkaisu käy kevyesti ja tekee lopputuloksesta viimeistellyn.

Bosch-pyörösahat ovat erinomainen valinta erityisesti pitkien ja suorien linjojen sahaamiseen. Suuntaisohjaimen, kulman- ja syvyydensäädön sekä jiiri- ja viistesahaustoimintojen avulla ne takaavat tarkat sahaustulokset mitä erilaisimmissa projekteissa.

Helpota mittaustöitä

Tarkat mittaukset vaikuttavat aina lopputulokseen. Täsmälleen oikeasta kohtaa tehty katkaisu ja kiinnitys varmistavat laadukkaan jäljen. Ongelmia voivat kuitenkin aiheuttaa tarkan etäisyysmitan lisäksi kulman vaatimat viistosahaukset.

Usein suoralta näyttävä kulma on harvoin tasan 90°, jolloin liitos jää epäsiistiksi. Bosch-kulmamitta näyttää täsmällisen katkaisukulman. Mitassa on myös kätevä jatkovarsi, jota voi pidentää maks. 35 cm:n verran täydennyskulmien mittaamiseen vaikeapääsyisissä nurkissa. Siksi se on optimaalinen työkalu lattiapäällysteiden asennukseen ja laatoitukseen.

kulmamitta_1200x675

Kätevä Bosch Zamo-lasermittalaite varmistaa tarkan ja helpon mittauksen. Zamo-työkaluun voi liittää kolme kätevää, Boschin patentoimaa adapteria, jotka sopivat mitä erilaisimpiin projekteihin: pyöräadapteri, nauhamitta-adapteri ja linja-adapteri. Tätä helppokäyttöistä työkalua voi ohjata kätevästi yhdellä painikkeella. Se mittaa etäisyydet jopa 20 metriin asti ja laskee pinta-alat esimerkiksi maalausta, tapetointia sekä huonekalujen, hyllyjen tai taulujen mitoitusta varten.

zamo_1200x675

Akkuporakone - mukana kaikessa rakentamisessa

Rakennusmateriaalien ja -osien kiinnittämiseen on useita erilaisia työvälineitä. Kuitenkin hyvällä akkuporakoneella selviät lähes kaikista poraus- ja kiinnityshaasteista. Vääntötehon optimointi sekä akun käyttökapasiteetti ovat ominaisuuksia, jotka on hyvä ottaa huomioon laitteen valinnassa.

Bosch-akkuporakoneet ovat kompaktin kokoisia, tehokkaita ja yleiskäyttöisiä työkaluja, joita voi käyttää ruuvaamiseen ja poraamiseen puuhun, metalliin ja muoviin. Akkuiskuporakoneet soveltuvat lisäksi kiviseinien poraustöihin.

Lue lisää akkuporakoneista

bosch_akkuporakone_800x450
 
Päivitetty
14.7.2021