Lattialämmitysjärjestelmän ohjauksen päivitys kannattaa

Uusi säätöjärjestelmä asennetaan vanhaan vesikiertoiseen lattialämmitysjärjestelmään vaihtamalla jakotukeilla olevat toimilaitteet uusiin Uponor Retrofit -toimilaitteisiin. Näiden lisäksi järjestelmään hankitaan uusi keskusyksikkö ja huonetermostaatit.Uusi säätöjärjestelmä asennetaan vanhaan vesikiertoiseen lattialämmitysjärjestelmään vaihtamalla jakotukeilla olevat toimilaitteet uusiin Uponor Retrofit -toimilaitteisiin. Näiden lisäksi järjestelmään hankitaan uusi keskusyksikkö ja huonetermostaatit.

Päivitä lattialämmitysjärjestelmäsi ohjaus - säästät energiaa mukavuudesta tinkimättä!

Vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän ohjauksen vaihto on helppoa! Uutta teknologiaa hyödyntävä langaton säätöjärjestelmämme ohjaa lattialämmitystä entistä tarkemmin ja jakaa lämmön automaattisesti juuri niihin huoneisiin, missä lämpöä kulloinkin tarvitaan.
 

Suomen ja Euroopan johtava lattialämmitysjärjestelmien valmistaja
Uponor tekee jatkuvaa tuotekehitystä

Talosi rakentamisesta on kulunut kenties jo useita vuosia ja niiden aikana lattialämmityksen säätöjärjestelmiä on kehitetty huikeasti eteenpäin. Nykyaikaisella Uponor-säätöjärjestelmällä lämpötilan säätö on yksinkertaista ja tarkkaa.

Uutta teknologiaa hyödyntävä langaton säätöjärjestelmämme ohjaa lattialämmitystäsi entistä tarkemmin ja säätää eri piirejä automaattisesti todellisen tehontarpeen mukaan. Se reagoi kunkin huoneen lämmöntarpeeseen perinteistä järjestelmää nopeammin. Lämmitysenergian säästö perustuu siis entistä parempaan sisälämpötilan hallintaan mukavuudesta tinkimättä.

Uusi säätöjärjestelmä asennetaan vanhaan vesikiertoiseen lattialämmitysjärjestelmään vaihtamalla jakotukeilla olevat toimilaitteet uusiin Uponor Retrofit -toimilaitteisiin. Näiden lisäksi järjestelmään hankitaan uusi keskusyksikkö ja huonetermostaatit.

termarinsaato_1920

Automaattinen tasapainotus eri piirien/ huoneiden välillä
Uponorin säätöjärjestelmä hoitaa vesikiertoisen lattialämmityksen piirien tasapainotuksen automaattisesti. Päivityksen jälkeen lattialämmityksen piirissä olevat huoneet lämpiävät aiempaa paremmin ja nopeammin haluttuun lämpötilaan. Jatkossa et tarvitse enää venttiilien säätöä optimaalisen ja tasaisen lämmityksen aikaansaamiseksi.

Langattomat ja näytölliset huonetermostaatit
Uuden järjestelmän huonetermostaatit ovat langattomia ja ne voidaan sijoittaa huoneessa vapaasti paikkaan, jonka mukaan lämpötilaa halutaan ohjata.

 
Julkaistu
13.6.2016