Yale-älylukko turvana perhearjessa

Enää ei tarvitse miettiä, menikö ulko-ovi varmasti lukkoon. Yale Doorman on älylukko, joka hoitaa lukituksen automaattisesti. Lukon voit aina avata koodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimellasi.
 

Koodin käyttö päivittäisessä käytössä on vaivattomin. Avaimelle ei tarvitse enää keksiä säilytyspaikkaa. Sisään pääset kätevästi koodilla.Koodin käyttö päivittäisessä käytössä on vaivattomin. Avaimelle ei tarvitse enää keksiä säilytyspaikkaa. Sisään pääset kätevästi koodilla.

Päivitä koululaisen Abloy-avain uuteen aikaan

Moni muistaa omilta kouluajoiltaan klassisen Abloy -avaimen, joka roikkui kaulassa narun päässä koko koulupäivän ajan. Nyt Yale Doorman päivittää tämän muiston uuteen aikaan. Yale-älylukon ansiosta perheelläsi on valittavana neljä erilaista tapaa avata kotiovi: pääsykoodilla, kaukoavaimella, älypuhelimella ja avainperänmallisella kulkutunnisteella.

Avaimenperämallisen kulkutunnisteen voit hankkia erikseen kaikille perheenjäsenillesi. Voit myös itse päättää mikä tunniste avaa minkäkin oven. Näin voit estää helposti lapsien pääsyn vaikka autotalliin.

Jos jostain syystä lapsi hävittää kulkutunnisteen, voit poistaa kadonneen kulkutunnisteen käyttöoikeuden välittömästi mihin kellonaikaan tahansa. Näin kadonneen avaimen riski katoaa ja samalla kertaa voit ohjelmoida lapsellesi uuden tunnisteen käyttöön. Pääsykoodeja on helppoa ja vaivatonta vaihtaa sekä kätevä käyttää.

 

  • Voit itse valita toimiiko lukkosi kulkutunnisteella, koodilla vai kaukoavaimella.
  • Automaattinen lukintatoiminto lukitsee automaattisesti oven sen suljettuasi. Ja varmistaa, että kotisi on aina turvassa olisitpa sitten kotona tai poissa.
  • Kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa välittömästi, jolloin turvallisuus säilyy ja voit unohtaa kadonneen kulkutunnisteen aiheuttaman epävarmuuden ja huolen sen joutumisesta vieraisiin käsiin.
  • Sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä. Valittavissasi on myös turvatila, joka antaa hälytyksen oven aukaisusta.
  • Muutoksissa - esimerkiksi kulkutunnistetta poistettaessa - ääniopastus opastaa sinua vaihe vaiheelta. Ääniopastus on saatavissa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.

Lukituksen hallinta ja kulkutiedot puhelimeesi

Verisuren ja Yalen kehittämän SmartLock -ominaisuuden ansiosta voit hallita kotisi lukitusta älypuhelimella erillisen Verisure -mobiilisovelluksen kautta. Pääsykoodien, kulkutunnisteiden ja käyttäjien hallinnointi helpottuu sekä kotisi turvallisuus lisääntyy.

Päivitä lukkosi Verisuren SmartLock-paketilla ja voit etäohjata lukkoa älypuhelimellasi. Voit avata lukon, nähdä kulkurekisterin tai muuttaa asetuksia.Päivitä lukkosi Verisuren SmartLock-paketilla ja voit etäohjata lukkoa älypuhelimellasi. Voit avata lukon, nähdä kulkurekisterin tai muuttaa asetuksia.
Mobiliisovellus tuo myös helpotusta pienten lasten vanhempien arkeen. Mobiilisovelluksen ansiosta voit seurata helposti lastesi liikkumista. Halutessasi saat ilmoituksen älypuhelimeesi siitä, kun lapsi on tullut koulusta kotiin. Älypuhelimestasi voit myös tarkistaa milloin kotiovi on avattu tai lukittu ja kenen toimesta. Näin sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko lapsesi päässyt turvallisesti koulupäivän jälkeen kotiin vai ei. Mobiilisovelluksen kautta pystyt lisäksi hallinnoimaan kotisi Verisure hälysjärjestelmää. Näin huoli kodin turvallisuudesta poistuu ja voit viettää arkeasi huolettomasti.

Uuden ajan älylukko käyttöön

Asennuksen voit hoitaa itse tai tarvittaessa Yale Doorman Partnerimme auttavat asennuksessa. Lukon käyttöönotto on myös helppoa, sillä lukko opastaa sinua käyttöönoton eri vaiheissa. Ja tarvittaessa Yale Doorman Partnerimme auttavat myös käyttöönotossa.

Löydä lähin Yale Doorman -jälleenmyyjä


Näin asennetaan Yale Doorman lukitus

 
Julkaistu
20.6.2016