Airam Habitaressa 9.-13.9.2015

Habitare_kuutio+logo

Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare järjestetään 9.-13.9.2015. Samaan aikaan järjestetään myös antiikin, vanhan taiteen ja vintagen myyntitapahtuma Antiikki, nykytaiteen ArtHelsinki, valaistusalan ValoLight ja laadukkaan kuvan ja äänen HifiExpo.

Airam osastolla 6n109

“Aamulla Aurinko, illalla Airam” on monelle tuttu käsite – onhan Airam ollut osa suomalaisten valoa jo vuodesta 1921. Perinteiden ohella edelläkävijyys valaistuksessa on meille Airamilla tärkeää. Esimerkiksi led–valon­lähteet toimme markkinoille heti kun valontuotto ja laatu vastasivat suomalaisten kuluttajien tarpeita.

Valaistus kehittyy ja muuttuu juuri nyt nopeasti. Led-valonlähteet ovat jo vallanneet markkinat, ja hyvää vauhtia myös valaisimet varustetaan ledeillä. Seuraava luonteva kehitys valaisimissa, ledien edelleen kehittymisen rinnalla on OLED. OLED valonlähteenä antaa valaisinsuunnittelulle uusia, perinteisiä suunnittelun rajoja rikkovia mahdollisuuksia miellyttävän luonnollisen valontuottonsa, huikean ohuen valopintansa sekä hyvän himmennettävyytensä ansiosta.

Airam ja Aalto yliopiston Taiteen ja suunnittelun korkeakoulu päättivät yhteisestä OLED-projektista tavoitteenaan testata ja venyttää OLED–toteuttamisen rajoja. Nyt esittelemme Habitaressa kuuden suunnittelijan valaisinmallit. Jokainen suunnittelija on hyödyntänyt OLEDien mahdollisuuksia kiinnostavasti eri näkökulmista. OLED innosti suunnittelijoita luomaan eleettömän kauniita malleja, joissa monessa uusin teknologia yhdistettiin tuttuihin ja turvallisiin materiaaleihin ja muotoihin, kuten puuhun ja kiveen.

Airam on suomalainen perheyritys, joka on ollut valon asiantuntija jo vuodesta 1921. Tuotteemme on tehty suomalaisille – aina designista, helppoon käyttöönottoon, sekä suomenkieliseen käyttöohjeisiin ja asiakaspalveluun asti.

Viva, Kivi N60°7 E24°7, delO, Swinger, Take alongViva, Kivi N60°7 E24°7, delO, Swinger, Take along
 
Julkaistu
2.9.2015