Toimivaa ja kotoisaa keittiössä

Suomalaisilla on käytännöllinen maku. Tästä syystä pitkäikäinen ja konstailematon tyyli on suomalaisten tyyli - myös keittiössä. Valitun tuotteen pitää ajan myötäkin kestää silmää. Sama pätee materiaaleihin: puinen materiaali on korjattavissa, jos se vahingoittuu.

Muovautuu suomalaisen kodin arkeen

Nykypäivän keittiöremontoijat ja -rakentajat ovat rohkeampia värien valinnassa kuin aiemmin. Topi-keittiöiden mallistosta löytyy hillittyjä ja perinteisiä malleja sekä myös revittelyä toivoville räväkämpiä malleja.

Keittiö muovautuu käyttäjänsä toiveisiin, sillä keittiö pitää suunnitella olemassa olevan tilan ja käyttäjän tarpeiden mukaan.

Valitse tyyliisi sopiva

Puun kauniit kuviot moderneissa sävyissä
Valitse pehmeitä, lämpimiä värejä ja materiaaleja puun sävyjen rinnalle tai sekoita värejä ja kuoseja rohkeasti.

Pirtti keittiö loft mänty Kosketus 47Pirtti keittiö loft mänty Kosketus 47

Luonnon sävyt ja tummat maalivärit
Yhdistele luonnon eri sävyjä maaliväreihin. Luo erilaisia tunnelmia sekä kontrasteja tummien ja vaaleiden sävyjen, pehmeiden ja korkeiden pintojen sekä kaarevien ja kulmikkaiden muotojen avulla. Raikasta valkoisella, heitä myös jokin iloinen väripilkku mukaan.

LatoLato

Kuparia ja raikasta maalipintaa
kupari on hienostunut metalli, jonka hohde on kultaa syvempi ja kromia lämpimänpi. Kupari sopii niin valkoisten, harmaiden kuin värikkäidenkin pintojen kanssa tummien sävyjen antaessa sille erityistä vivahdetta.

SädeSäde

Aito puu hienostuneessa muodossa
Puu kaipaa rinnalleen muita luonnonmateriaaleja. Käyttämällä niin nahkaa, metallia, kiveä kuin villaakin, saat hienostuneita ja kestäviä sisustusratkaisuja.

ErikaErika

Puukuosit maalivärien seurana
puunsävyisen oven paras ystävä on siihen sointuva yksivärinen maali. Vaalean ja tumman jaksottelu, karkea kivi ja rosoinen tyyli rakentavat modernin, mutta rouhean ilmeen sileiden pintojen viimeistelemänä.

Aitta keittiö tryffeli tammiAitta keittiö tryffeli tammi

Matkamuistojen mosaiikki
Tuo lomamatkasi parhaat hetket osaksi sisustusta. Jossain nähty kaunis väri, upea muoto tai vaikkapa lattialaatan hieno kuvio voi antaa aivan uuden näkökulman kodin ilmeen ideointiin.

Kosketus keittiö valkoinen - mosaiikkKosketus keittiö valkoinen - mosaiikk

Värikkyys on elämänasenne
Koe elämän koko kirjo väreissä ja muodoissa. Pelkkää valkoista, tummaa ja vaaleaa yhdessä vai voimakkaita värejä? Yhdistä lempisävyt omalla tavallasi ja luo oma kotipesän tunnelmasi.

Hella keittiö valkoinen 2Hella keittiö valkoinen 2

Viileä valkoinen ja hehkuvat maustevärit
Mikä on lempimausteesi? Onko se tulinen curry vai lempeä sahrami? Sisutuksen pääväri voi löytyä vaikka maustekaapista. Yhdistä hehkuviin väreihin viilentävää valkoista tai pehmentävää puuta. Sovita yhteen sileää pintaa ja karkeaa rappausta, nyt oletkin jo ranskalaisella maaseudulla.

Kartano keittiö valkoinen tammiKartano keittiö valkoinen tammi
 
Päivitetty
2.9.2015