Luksusta arkeesi laadukkaalla ulkoporealtaalla

Tiesitkö, että ulkoporeallas ei ole vain kesäaikaan käytettävissä, vaan voit nauttia rentouttavista poreista ympäri vuoden? Heti kylpyvalmis ja vaivaton ulkoporeamme onkin oiva rentoutuskeino kiireellisen arjen keskellä. Sijoita sinäkin omaan hyvinvointiisi!

Miksi ulkoporeallas?

Ulkoporealtaat ja sisäporeammeet tuovat Sinulle loman kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi vaikka vuoden jokaisena päivänä. Voit rentoutua kuumassa kylvyssä ja nauttia ihanista porealtaan luomista hieronnoista vaivattomasti. Hydroterapian hyödyt ovat olleet jo pitkään ihmisten tietoisuudessa – kuuma vesi ja tehokkaat hieronnat rentouttavat lihaksia ja niveliä sekä lievittävät stressiä tehokkaasti.

Ratkaisuna ulkoporeallas on vaivaton käyttää. Allas pysyy aina kylpyvalmiina ja vesi ihanan lämpimänä altaan lämpökannen sekä erinomaisen eristyksen avulla. Myös lämmitys- ja suodatusjärjestelmä pitävät veden valitsemassasi lämpötilassa.

Ulkoporealtaat ovat hyvin helppohoitoisia – riittää kuin lisäät hoitoaineen kerran viikossa ja vaihdat veden puolen vuoden välein. Kerran kuukaudessa pestään suodatin. Suodatin vaihdetaan kerran vuodessa veden puhtauden tehokkaan ylläpidon vuoksi."Ulkoporealtaat ovat hyvin vaivattomia käyttää. Voit hypätä kuumaan kylpyyn aina halutessasi ilman vaivalloista veden lämmitysprosessia.
Nauti ihanan lämpimästä vedestä ja rentoudu.Nauti ihanan lämpimästä vedestä ja rentoudu.

Millaisen alustan poreallas vaatii?
-Onko mahdollista upottaa vaikka terassiin?

Alustan, jolle ulkoporeallas asetetaan on oltava tasainen, umpinainen ja sen tulee kestää ulkoporealtaan paino vesineen. Ulkoporealtaan voi asettaa terassin päälle tai suoraan maan päälle. Kaikki Jacuzzi -ulkoporealtaat on myös mahdollista upottaa terassiin, kunhan huomioi ulkoporealtaan huoltoluukun sijainnin upotuksen yhteydessä.

Jos ulkoporeallas asetetaan suoraan maan pinnan päälle, suositellaan 20-30cm paksuista, tasaista sorapetiä tai vastaavaa rakennetta altaan alle. Pro Patio suosittelee myös 5-7 cm paksuista, vettä hylkivää eristelevyä (esim. Finnfoam) tasoittamaan pohjan. Eristelevy toimii myös hyvänä lisäeristeenä.

Katso video! Esittelyssä Jacuzzi J300-malli:

750-propatio-7-videokuva

Ulkoporealtaan käyttöönotto

Kun ulkoporeallas on saatu kaadettua paikoilleen, täytetään allas esimerkiksi puutarhaletkulla. Kun allas on täynnä vettä niin, että kaikki suuttimet jäävät veden alle, voidaan allas kytkeä käyntiin. Kaikissa ulkoporealtaissamme on mukana automaattisesti virtajohto. Teidän tulee varmistaa vain, että sähköliitäntä on vikavirtasuojattu ja että sulake/sulakkeet ovat varattu ainoastaan ulkoporealtaalle. Kun allas on täynnä vettä, kytketään virtajohto pistorasiaan. Ulkoporeallas aloittaa toimintansa ja noin 12 tunnin kuluttua pääsette nauttimaan ensimmäisestä lämpimästä kylvystä upouudessa Jacuzzi -ulkoporealtaassa.

Ulkoporealtaan ominaisuuksia

 • Aina kylpyvalmis ja ympärivuotisesti käytössä
 • Vaivaton käyttää
 • Veden vaihtoväli noin 4-6 kuukautta
 • Tehokkaat hieronnat ja laadukkaat hierontasuuttimet
 • Veden lämpötilan valinta onnistuu jopa puolen asteen tarkkuudella, aina sopiva kylpy
 • Sisältää automaattisen suodatusjärjestelmän
 • Kestävät rakenteet ja materiaalit
 • Ergonomisesti muotoillut istuimet
 • Runsaasti lisävarustevalikoimia
 • Helppo asentaa
 • Pitkäikäinen
 • Tuo arkeen juhlaa ja rentoutumista


Tutustu Allashakukoneeseen ja löydä oma ulkoporealtaasi!
 
Julkaistu
4.9.2015