Halutuin koti myös hengittävänä – Kastelli GreenTM on luonnollinen puutalo

Kastelli Green™ on aito ja ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on puuta. Luonnollinen puukuitueriste on valittavissa kaikkiin Kastellin talomalleihin. Kun valitset Kastellin mallistosta kotia itsellesi, voit halutessasi tehdä talosi rakenteesta ekologisen ja talostasi todellisen puutalon puukuitueristettä myöten.

Aidossa puutalossa on hyvä sisäilma

Puukuidusta valmistettujen lämmöneristeiden ja tuulensuojalevyjen sekä höyryä läpäisevän ilmansulun ansiosta Kastelli Green™ -talojen rakenne on hengittävä. Ilmatiiveys on määräysten mukainen ja eristeenä puukuitu on massiivipuuta lämpimämpi.

Luonnollinen ilmankosteus lisää asumisviihtyvyyttä

Ekologisessa puutalossa huoneilma pysyy miellyttävänä ympäri vuoden kosteutta tasaavan rakenteen ansiosta. Oikealla kosteudella huoneilmassa on asumisviihtyvyyteen suuri merkitys. Luonnollisesti hengittävä talo on myös allergiaperheille mainio valinta, sillä puukuitueristeen ansiosta sisäilman laatu on hyvä.

Ekologinen valinta

Ilmastonmuutosta voidaan hillitä puun käytöllä: tonniin puuta on sitoutunut kaksi tonnia ilmakehän hiilidioksidia.  Puutalo sitoo varastoimansa hiilen koko käyttöikänsä ajan. Puukuitueriste rasittaa ympäristöä mahdollisimman vähän, sillä sen raaka-aineena on käytetty kierrätysmateriaalia. Puulla eristetty puutalo on ekoteko!

Kastellin laajan talomalliston kaikki talot ovat toteutettavissa Kastelli GreenTM -rakenteella. Tutustu tarkemmin valikoimaan Kastellin www-sivuilla.

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Kastelli Green™ - luonnollinen ja hengittävä mallistoKastelli Green™ - luonnollinen ja hengittävä mallisto

Hengittävä yläpohja ja ulkoseinä

Ammattitaitoisesti puhallettu puukuitueriste muodostaa yhtenäisen ja lämpimän eristevaipan. Puhallettu eriste täyttää kattoristikoiden välit tiiviisti.

Koko yläpohja voi osallistua luonnon omalla menetelmällä sisäilman kosteuden tasaamiseen. Tämän mahdollistaa eristeen alapuolella oleva kosteutta ohjaava ilmansulku.

Ulkoseinät ovat lämmöneristettä ja tuulensuojalevyä myöten puuta. Ilmansulku on kosteutta ohjaava ja se on sijoitettu eristekerrosten väliin, jolloin se pysyy ehyenä esimerkiksi sähkörasioita asennettaessa. Valitsemalla huoneisiin höyryä läpäisevät, ”hengittävät” sisäverhousmateriaalit, kuten tapetit ja maalit, seinien eristerakenne pääsee parhaiten osallistumaan kodin sisäilman kosteuden tasaamiseen.

Lue lisää Kastelli GreenTM -esitteestä!

Tuulettuvat rakenteetTuulettuvat rakenteet
 
Julkaistu
5.6.2017