Tulikiven yhteisostokampanjalla
tulisija kotiin edullisesti!

Syksyn hämärät illat ja talven paukku pakkaset lähestyvät pikku hiljaa. Syksy on siis saapunut. Sisustukseen alkaa ilmestyä vähitellen lämpöisiä peittoja ja kynttilöitä. Tulikiven tulisijat ovat ajattomia tunnelmanluojia. Suuret lasiluukut antavat liekkien näkyä ja luoda kodikasta tunnelmaa. Mallistoista löytyvätkin sopivat mallit niin perinteisestä kuin modernistakin tyylistä pitävälle. Lämmitysteho on onnistuneesti yhdistetty sisustuksellisuuteen.

Tunnetko Tulikivi-tulisijat? Näissä energiatehokkaissa tulisijoissa puut palavat puhtaasti alittaen samalla maailman tiukimmat päästönormit. Koti lämpenee pienellä puumäärällä. Tulikiven tulisijat soveltuvatkin erinomaisesti yhteen muiden lämmitysmuotojen kanssa.

Nyt jos koskaan kannattaa hankkia tulisija vaikka vapaa-ajan asuntoon. Osallistumalla Tulikiven ja Rakentaja.fi:n yhteisostokampanjaan saat tulisijasi edullisesti kotiin toimitettuna ja asennettuna.

Löydä oma suosikkimallisi kampanjan tulisijojen joukosta!

750-tulisija-ja-nainen

Näin yhteisosto toimii:

Tulisijan hinta muodostuu sitä edullisemmaksi, mitä useampi pyytää itselleen tarjouksen tulisijasta!

  • Valitse haluamasi tulisijakokonaisuus ja jätä tarjouspyyntö.
  • Saat henkilökohtaisen tarjouksen valitsemastasi tulisijapaketista.
  • Tarjouspyynnön jättöaika on 31.8. - 20.9. 2015
  • Liittyminen ei velvoita sinua ostamaan tulisijaa, vaan saat yksilöidyn tarjouksen juuri sinun valitsemastasi tulisijapaketista.

Muista myös kotitalousvähennys.

Osallistu yhteisostoon Rakentaja.fi Verkkokaupassa

Yhteisostomallit esittäytyvät:

Moderni Hiisi 4 T valmisuuni

Hiisi-tulisija tuo vuolukiven 2000-luvulle. Tässä tulisijassa on viety selkeä muotoilu äärimmilleen – näkyvät ilmanottoaukot sekä nuohousluukut on riisuttu. Lopputulos onkin sisustustoimittajien suosikki.

Tulisijan siro muotokieli sekä kevyt pintastruktuuri tekevät tästä tulisijasta moderniin sisustukseen sopivan. Hiisi-tulisijan pinta on vaakauritettua vuolukiveä. Vaakaurituksen avulla vuolukivipinta vaikuttaa kevyeltä sekä väritykseltään vaaleammalta.

Korkeus 1440 mm; Leveys 850 mm; Syvyys 610 mm; Paino 1280 kg; Lämmitysala 30-70 m²
Hiisi 4Hiisi 4
Vain yhteisostossa saatava tulisijamalli Aada

Tulikiven Aada 1700 edustaa muodoiltaan tuttua ja perinteistä takkamallia. Tätä tulisijaa on mahdollista muunnella eri pintavaihtoehdoilla omaan sisustukseen sopivaksi.
Muuten hiertopintaisen tulisijan etuosa on laatoitettu Kermansavi-kaakeleilla. Laattapinta on saatavilla omavalintaisesti joko luonnonvalkoisena, helmenharmaana (kuvassa) tai grafiitinmustana.

Tämä tulisija ei kuulu Tulikiven tuotevalikoimaan, vaan on tarjolla nyt ainoastaan yhteisostokampanjan ajan. Koska tuote on erikoistuote, on sen värivaihtoehtojen saatavuus rajoitettu.

Korkeus 1700 mm; Leveys 770 mm; Syvyys 585 mm; Paino 1040 kg; Lämmitysala 30-70 m²
Aada. Kermansavi-Kaakelit värisävyltään helmenharmaa.Aada. Kermansavi-Kaakelit värisävyltään helmenharmaa.
Pieni tehopakkaus Tanka

Erityisesti kesämökeille sekä kakkosasuntoihin sopiva pieni Tanka-kamiina lämmittää nopeasti ja tehokkaasti. Kevyt sekä pienikokoinen Tanka on todellinen tehopakkaus. Kamiinassa oleva Autopilot-palamisensäätöautomatiikan ansiosta ilmanottoa tulipesään ei tarvitse säätää koko ajan itse.

Kamiinan suuren lasiluukun ansiosta pääset nauttimaan elävän liekin tanssahtelusta. Etuluukun suuri lasipinta pysyy puhtaana, sillä osa palamisilmasta johdetaan lasille, jolloin virtaus huuhtoo nokipartikkelit pois lasipinnalta.

Korkeus 1045 mm; Leveys 369 mm; Syvyys 545 mm; Paino 217 kg; Lämmitysala 40-100 m²
Tanka 4 -kamiina.Tanka 4 -kamiina.
Perinteisen tulisijan ystävien suosikki

Suosikkimalli TU 1450/1 on tulisija, joka antaa lämpöä tuhansissa kodeissa ympäri Eurooppaa. Tämä tulisija on takkauunien klassikko, jonka pyöreät muodot, kranssi sekä malliltaan kaareva luukku sopivat useimpiin koteihin. Eläväpintainen, harmaa vuolukivi on helposti yhdistettävissä kodin muuhun sisustukseen sekä värimaailmaan.

Tulisijassa on patentoitu Pyörrepesä, jonka ansiosta päästöt putoavat minimiin ja palaminen tapahtuu tehokkaasti. Tehokkaasti tapahtuva palaminen vähentäen omalta osaltaan tarvittavan polttopuun määrää.

Korkeus 1590 mm; Leveys 900 mm; Syvyys 480 mm; Paino 1340 kg; Lämmitysala 30-90 m²
TU 1450/1TU 1450/1
Takkaleivinuunilla maistuvat ruoat

Todellisen monikäyttöuunin, Tulikiven TLU 2000/91, avulla lämmität kotisi paukkupakkasilla samalla kun leivinuunissa hautuu mehevä pata. Tämä on tulisija, jota kelpaa käyttää ja katsella.

Lämpöä tehokkaasti varaavaa vuolukiveä löytyy TLU 2000/91 mallissa jopa 2100 kg.

Korkeus 1650 mm; Leveys 930 mm; Syvyys 750 mm; Paino 2100 kg; Lämmitysala 40-100 m²
TLU 2000/91TLU 2000/91

Näin yhteisosto toimii:

Tulisijan hinta muodostuu sitä edullisemmaksi, mitä useampi pyytää itselleen tarjouksen tulisijasta!

  • Valitse haluamasi tulisijakokonaisuus ja jätä tarjouspyyntö.
  • Saat henkilökohtaisen tarjouksen valitsemastasi tulisijapaketista.
  • Tarjouspyynnön jättöaika on 31.8. - 20.9. 2015
  • Liittyminen ei velvoita sinua ostamaan tulisijaa, vaan saat yksilöidyn tarjouksen juuri sinun valitsemastasi tulisijapaketista.


Muista myös kotitalousvähennys.

Osallistu yhteisostoon Rakentaja.fi Verkkokaupassa
 
Päivitetty
26.8.2015