Kiukaat kuin korut
- luonnon inspiroima kauneus saunaasi

Suomalaiset ovat saunakansaa. Sauna on aina ollut tärkeä paikka rentoutumiselle, puhdistautumiselle ja mielen tyhjentämiselle. Hyvin toimiva sauna voi kaikessa käytännöllisyydessään olla myös kaunis. Saunan tehokkaaksi lämmön lähteeksi ja kauniiksi koristeeksi sopivatkin Tulikiven tehokkaat ja graafiset kiukaat.

Kuura 1-kiuas.Kuura 1-kiuas.

Tulikiven sähkökiukaissa löytyy valinnanvaraa

Tulikivi-kiukaiden innovatiiviset ratkaisut ja moderni, erottuva muotoilu tekevät saunasta kotisi keitaan. Tulikivi-sähkökiukaiden pienet suojaetäisyydet mahdollistavat kiukaan integroinnin lauteisiin sekä monipuolisen sijoittelun löylyhuoneessa. Voit siis asentaa kiukaan sinne minne haluat, et mihin se mahtuu. Kiukaiden alhainen pintalämpötila on turvallinen lapsiperheenkin käytössä. Suuri kivitila saa aikaan pitkät, kosteat ja pehmeät löylyt.

 

Superellipsin muotoinen, vuolukivinen Routa-kiuas säästää tilaa saunassa ja sopii hyvin pieniin saunoihin 3-9 m3. Kiukaaseen voi valita joko manuaalisen tai elektronisen ohjauksen. Helmen harmaasta, uritetusta vuolukivestä valmistettuja teholtaan isompia elektronisella ohjauksella olevia lattiakiukaita ovat Naava ja Tuisku. Ne sopivat 5-15 m3 saunoihin. Vuolukivi varaa itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä hitaasti tasaisen pehmeissä löylyissä. Vuolukivi myös kuivattaa löylyhuoneen tehokkaasti.

Lisätietoa Routa-kiukaasta      Lisätietoa Naava-kiukaasta       Lisätietoa Tuisku-kiukaasta

Vuolukivinen Routa-kiuas.Vuolukivinen Routa-kiuas.
Vuolukivinen Naava-kiuas lauteisiin integroituna.Vuolukivinen Naava-kiuas lauteisiin integroituna.

Fennia Prize -palkittu keraaminen ja graafinen Nuoska on saanut uuden entistä linjakkaamman ulkokuoren. Kiuas sulautuu saunan sisustukseen ja tuo spa-tunnelman kotilauteille asti.

Lisätietoja Nuoska-kiukaasta

Keraaminen Nuoska-kiuas lauteisiin integroituna.Keraaminen Nuoska-kiuas lauteisiin integroituna.

Graafiset Huurre, Kuura ja Riite

Kiukaat Kuura, Riite ja Huurre ovat muotoilultaan graafisia ja niiden pintamateriaali valukivi on kiukaissa ennennäkemätön. Kiuasta saa tumman harmaana ja valkoisena.

Katso lisää!

Riite-kiukaan pintakuviointi on kaunis ja jugendmainen.Riite-kiukaan pintakuviointi on kaunis ja jugendmainen.
Huurre-kiuas integroituna ja väriltään tummana.Huurre-kiuas integroituna ja väriltään tummana.

Tulikivi Rae on yksinkertaisen tyylikäs kiuas, joka viimeistelee saunasi ilmeen joko graniitista valmistetulla tumman harmaalla tai marmorista valmistetulla valkoisella verhouksella.

Teräksistä linjakkuutta löytyy lattiakiuas Sumusta. Kiukaaseen voi valita joko manuaalisen tai elektronisen ohjauksen. Kiuasta saa valkeana ja mustana.

 

Lisää Rae-kiukaasta

Tietoa Sumu-kiukaasta

 

 

 

Kiinnostavatko Tulikiven tuotteet?

Graniittinen Rae-kiuasGraniittinen Rae-kiuas
Teräksinen Sumu-kiuas ja Touch Screen -kiuasohjain.Teräksinen Sumu-kiuas ja Touch Screen -kiuasohjain.

Upea ja muhkea Tuisku XL

Vuolukivipintaisen, kooltaan muhkean Tuisku XL -kiukaan suureen kivitilaan mahtuu jopa 120 kiloa kiviä. Iso kiuas soveltuu sekä taloyhtiöiden että yhteisöjen yhteissaunoihin sekä tilaviin kotikylpylöihin. 

Kiuasta on saatavissa kolmessa eri teholuokassa 13.6 kW, 18 kW ja 21 KW. Kivitilan sekä löylyhuoneen lämpötilaa on mahdollista säätää erikseen - tämä vaikuttaa löylyjen pehmeyteen ja vaihtoehtoisesti kipakkuuteen. Kiuas on mahdollista liittää KNX-taloautomaatiojärjestelmään.

Lue lisää Tuisku XL-kiukaasta!

Tuisku XL.Tuisku XL.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö tästä:


 
Julkaistu
12.6.2017