• Etusivu
  • Talo

Kiukaat kuin korut

Luonnon inspiroima kauneus saunaasi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Tulikivi Oyj
Päivitetty 08.06.2017
20157_44123.jpg

Kuura 1-kiuas.

Suomalaiset ovat saunakansaa. Sauna on aina ollut tärkeä paikka rentoutumiselle, puhdistautumiselle ja mielen tyhjentämiselle. Hyvin toimiva sauna voi kaikessa käytännöllisyydessään olla myös kaunis. Saunan tehokkaaksi lämmön lähteeksi ja kauniiksi koristeeksi sopivatkin Tulikiven tehokkaat ja graafiset kiukaat.

Tulikiven sähkökiukaissa löytyy valinnanvaraa

Tulikivi-kiukaiden innovatiiviset ratkaisut ja moderni, erottuva muotoilu tekevät saunasta kotisi keitaan. Tulikivi-sähkökiukaiden pienet suojaetäisyydet mahdollistavat kiukaan integroinnin lauteisiin sekä monipuolisen sijoittelun löylyhuoneessa. Voit siis asentaa kiukaan sinne minne haluat, et mihin se mahtuu. Kiukaiden alhainen pintalämpötila on turvallinen lapsiperheenkin käytössä. Suuri kivitila saa aikaan pitkät, kosteat ja pehmeät löylyt.

Superellipsin muotoinen, vuolukivinen Routa-kiuas säästää tilaa saunassa ja sopii hyvin pieniin saunoihin 3-9 m3. Kiukaaseen voi valita joko manuaalisen tai elektronisen ohjauksen.Helmen harmaasta, uritetusta vuolukivestä valmistettuja teholtaan isompia elektronisella ohjauksella olevia lattiakiukaita ovat Naava ja Tuisku. Ne sopivat 5-15 m3 saunoihin. Vuolukivi varaa itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä hitaasti tasaisen pehmeissä löylyissä. Vuolukivi myös kuivattaa löylyhuoneen tehokkaasti.

Lisätietoa Routa-kiukaastaLisätietoa Naava-kiukaastaLisätietoa Tuisku-kiukaasta

Vuolukivinen Routa-kiuas.
Vuolukivinen Routa-kiuas.
Vuolukivinen Naava-kiuas lauteisiin integroituna.
Vuolukivinen Naava-kiuas lauteisiin integroituna.

Fennia Prize -palkittu keraaminen ja graafinen Nuoska on saanut uuden entistä linjakkaamman ulkokuoren. Kiuas sulautuu saunan sisustukseen ja tuo spa-tunnelman kotilauteille asti.

Lisätietoja Nuoska-kiukaasta

Keraaminen Nuoska-kiuas lauteisiin integroituna.
Keraaminen Nuoska-kiuas lauteisiin integroituna.

Graafiset Huurre, Kuura ja Riite

Kiukaat Kuura, Riite ja Huurre ovat muotoilultaan graafisia ja niiden pintamateriaali valukivi on kiukaissa ennennäkemätön. Kiuasta saa tumman harmaana ja valkoisena.

Katso lisää!

Riite-kiukaan pintakuviointi on kaunis ja jugendmainen.
Riite-kiukaan pintakuviointi on kaunis ja jugendmainen.
Huurre-kiuas integroituna ja väriltään tummana.
Huurre-kiuas integroituna ja väriltään tummana.

Tulikivi Rae on yksinkertaisen tyylikäs kiuas, joka viimeistelee saunasi ilmeen joko graniitista valmistetulla tumman harmaalla tai marmorista valmistetulla valkoisella verhouksella.

Teräksistä linjakkuutta löytyy lattiakiuas Sumusta. Kiukaaseen voi valita joko manuaalisen tai elektronisen ohjauksen. Kiuasta saa valkeana ja mustana.

Lisää Rae-kiukaasta

Tietoa Sumu-kiukaasta

Kiinnostavatko Tulikiven tuotteet?

Graniittinen Rae-kiuas
Graniittinen Rae-kiuas
Teräksinen Sumu-kiuas ja Touch Screen -kiuasohjain.
Teräksinen Sumu-kiuas ja Touch Screen -kiuasohjain.

Upea ja muhkea Tuisku XL

Vuolukivipintaisen, kooltaan muhkean Tuisku XL -kiukaan suureen kivitilaan mahtuu jopa 120 kiloa kiviä. Iso kiuas soveltuu sekä taloyhtiöiden että yhteisöjen yhteissaunoihin sekä tilaviin kotikylpylöihin.

Kiuasta on saatavissa kolmessa eri teholuokassa 13.6 kW, 18 kW ja 21 KW. Kivitilan sekä löylyhuoneen lämpötilaa on mahdollista säätää erikseen - tämä vaikuttaa löylyjen pehmeyteen ja vaihtoehtoisesti kipakkuuteen. Kiuas on mahdollista liittää KNX-taloautomaatiojärjestelmään.

Lue lisää Tuisku XL-kiukaasta!

Tuisku XL.
Tuisku XL.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Tulikivi Oyj
Talo
sauna
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20154_43009.jpg
Takkamaista tunnelmaa saunaan
Tulikiven saunatuoteryhmästä löytyvät Hile ja Utu tuovat suuren lasiluukkunsa ansiosta tunnelmaa saunaan. Moderni muotokieli, hyvät löylyominaisuudet sekä puhdas palaminen ovat asioita, joihin vuolukivipintaisessa Hile-kiukaassa sekä teräskuorisessa Utu-kiukaassa on panostettu. Kiukaiden etuna on suuri kivitila, jonka ansiosta löylyt ovat pehmeät ja lämmönsiirto kiuasrungosta kiviin on tehokasta.
201412_41913.jpg
Kiuas osaksi saunan sisustusta
Saunan lämpö rentouttaa ja tuo hyvää oloa. Tulikivi-kiukailla saat jatkettua kodin sisustusta myös saunatiloissa. Kiukaissa on panostettu moderniin muotokieleen sekä hyviin löylyihin. Suuret kivitilat varmistavat pehmeät löylyt sekä tehokkaan lämmönsiirron kiuasrungosta kiviin. Sauna lämpenee nopeasti ja löylyistä tulee miellyttävän pehmeät ja kosteat. Siron kokonsa ja selkeälinjaisen muotoilunsa ansiosta kiuas on helppo sijoittaa monenlaisiin löylyhuoneisiin.
20085_11058.jpg
Tulikivi-uuni on varsinainen lämpövoimala
Vuolukivi on synnynnäinen uunikivi, ja Tulikivi on suurenmoinen vuolukiviuuni. Varaavan Tulikivi-uunin taika perustuu vuolukiven erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykyyn. Yhdessä korkean ominaispainon kanssa ne takaavat erinomaisen lämmitystehon sekä pitkän lämmönluovutusajan.Polttopuut palavat uunin pesässä nopeasti ja tehokkaasti, jolloin uunin massa varaa lämmön ripeästi itseensä. Pari pesällistä puuta riittää lämmittämään huoneen kuin huoneen, ja lämpöä huokuu sisätiloihin yli vuorokauden. Niinpä Tulikivi-uuni ei tuhlaa lämpöä eikä puuta kuten tavallinen kamiina tai avotakka, joissa täytyy pitää tulta yllä jatkuvalla syötöllä.
201412_41967.jpg
Eristä sauna lämpö- ja kosteusteknisesti oikein
Kun saunan eristerakenne tehdään perinteisellä tavalla vasten kiviseinää, ovat puu ja kivi suorassa yhteydessä toisiinsa. Kosteus- ja homevaurioita ajatellen tämä on riskialtis yhdistelmä. Koska alumiinilaminaatti on helposti repeytyvää, rakenteeseen syntyy herkästi vuotokohtia. Tällöin saunan suuri kosteuspitoisuus pääsee kastelemaan rakenteen. Pienetkin rakennusvirheet kostautuvat ja saattavat helposti aiheuttaa ongelmia rakenteisiin.
20229_79467.jpg
Led-valaistuksen suunnittelu on tärkeää - miksi?
Valaistussuunnittelu on yksi tärkeimmistä osa-alueista, kun suunnitellaan kodin remonttia tai rakentamista, eikä sitä ole järkevää jättää viime hetkeen. Harva onnistuu valaistuksen ostamisessa vain menemällä (verkko)kauppaan ja kasaamalla kärryn täyteen lamppuja ja valaisimia.Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä valaistussuunnittelussa kannattaa huomioida, ja mitä hyötyä valaistussuunnittelusta on.
201710_50634.jpg
Mukavuuskytkin sammuttaa valot perässäsi
Valitse kylpytiloihin samanlaiset asennuskalusteet kuin muuallakin kotonasiKalusta kylpytilat samoilla sähköasennuskalusteilla kuin kodin muutkin pistorasiat ja kytkimet. Impressivo-sarjasta voit valita myös värin sopivaksi kylpytilojen kaakelointiin, jolloin perusvärit ovat valkoinen, alumiini ja antrasiitti.Impressivo-sarjan monipuolisuus on sen vahvuus. Se käy sekä uppo- että pinta-asennukseen. Myös kosteisiin tiloihin löytyy oikeat ratkaisut. Impressivon voi asentaa myös ulos sekä uppoon että pintaa.Lue lisääTilaa ilmainen ABB asennuskalusteet -esite EsitepalvelustaTilaa Ratkaisut sähkösaneeraukseen -esite Esitepalvelusta

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton