Hae uudet ideat kotiisi Asuntomessuilta
Tässä muutama esimerkki

Asuntomessut ovat hyvä paikka hakea inspiraatiota oman kodin rakentamiseen tai remontointiin. Tänä vuonna messuilta onkin löydettävissä monenlaista mielenkiintoista yksityiskohtaa kodin sisustuksessa sekä materiaalivalinnoissa. Vai mitä sinä olet mieltä?

Sammalta seinälle ja kristalleja kattoon

Messukohteessa numero 2, PuuMera Perunamaa, on olohuoneen seinälle tehty mielenkiintoinen sammal-taulu. Tässä kohteessa on myös nähtävillä "perunakellari”, upea ja vihreä parveke sekä puuverhoiltu makuutila.

Mielenkiintoinen yksityiskohta paljastuu kohteesta 28, Passiivikivitalojen Kosteusturvatalo. Oleskelutilojen sohvaryhmä on sijoitettu takan ääreen, mutta miten! Tässä on hyvä istua ja viettää aikaa isommallakin porukalla.
Kohteen 28, Passiivikivitalojen Kosteusturva talon oleskelutiloissa voi viettää aikaa isommallakin porukalla.Kohteen 28, Passiivikivitalojen Kosteusturva talon oleskelutiloissa voi viettää aikaa isommallakin porukalla.

Hevi kivitalojen Panthera Tigrikseen, kohde 33, on luotu oma tähtitaivas. Korkean tilan kattoon, ”tiikerinsilmään”, on asennettu led-valot, jotka tuikkivat kuin tähdet. Läheltä katsottaessa valot muistuttavat kristalleja ja timantteja.

Panthera Tigrikseen, kohde 33, on luotu oma tähtitaivas.Panthera Tigrikseen, kohde 33, on luotu oma tähtitaivas.
Olohuoneen seinälle tehty mielenkiintoinen sammal-taulu, kohde 2, PuuMera.Olohuoneen seinälle tehty mielenkiintoinen sammal-taulu, kohde 2, PuuMera.

Upeita tapetteja

Matkalle upeisiin Italian maisemiin pääsee kohteessa 37, Terca Tiger. Vanhempien makuuhuoneen seinälle on tapetoitu kaunis välimerellinen maisema. Samalla seinustalla on ranskalainen parveke, josta aukeaa näkymä alhaalla olevaan keittiöön ja olohuoneeseen.

Panthera Tigriksessä, kohde 33, riittää timantin säihkettä myös vanhempien makuuhuoneeseen. Kaunis tapetti kiinnittää huomion muuten vaaleassa makuuhuoneessa, jonne malliltaan korkeat ikkunat tuovat luonnonvaloa.

Deko 165 asuntomessukohteessa, kohde numero 25, on kodin selkeänä teemavärinä turkoosi. Olohuoneen rouhea, betonipintaa muistuttava, tapetti tuo väriä koko tilaan. Kantavan teemavärin ansiosta koti on yhtenäinen.

Tässä makuuhuoneessa musta, valkoinen ja kaunis harmaa keskustelevat keskenään. Sängyn päädyssä on koko seinän mittainen ja näyttävä valokuvatapetti. Seinustalla olevista ovista toinen johtaa vaatehuoneeseen ja toinen kylpyhuoneeseen. Kohde 38, Rock-kivitalo Villa Aletta.

Lippuja Asuntomessuille saat ostettua ennakkoon täältä!
Lomamatkan tunnelmaa Terca Tigerin, kohde 37, makuuhuoneessa.Lomamatkan tunnelmaa Terca Tigerin, kohde 37, makuuhuoneessa.
Timantin säihkettä kohteessa 33, turkoosin raikkautta kohteessa 25 ja höyhenen kevyttä kohteessa 38.Timantin säihkettä kohteessa 33, turkoosin raikkautta kohteessa 25 ja höyhenen kevyttä kohteessa 38.

Erilaiset saunat

Kohteen 18, Honka Savukvartsi, sauna on persoonallisella tavalla erilainen sisältäen kuitenkin tuttuja elementtejä. Erityisesti valon määrä kiinnittää huomion, tähän tilaan on luonnonvalo tuotu uudella tavalla. Kiukaan takana ei ole kiviseinää, vaan ikkuna. Luonnonvaloa tulvii myös pesuhuoneeseen, sillä suihkujen yläpuolella on kattoikkuna. Lisäksi suihkutilan lattian luonnonkiviä mukaileva laatoitus on miellyttävä jalalle.
Tästä saunasta ja pesutilasta löytyy paljon luonnonvaloa, kohde 18, Honka Savukvartsi.Tästä saunasta ja pesutilasta löytyy paljon luonnonvaloa, kohde 18, Honka Savukvartsi.

Miksi saunan tarvitsisi olla muodoltaan suorakaide? Panthera Tigriksen, kohde 33, sauna sen todistaa. Malliltaan pyöreä sauna on kutsuva. Peseytymistilan betonimaiselle pinnalle jätetyt lattia- ja seinäpinnat ovat hauskaa vastapainoa saunan haapapäreellä paneloiduille seinille.

Tämä tila ei varsinaisesti ole sauna, vaan höyryhuone. Kohteessa 23, Ainoakoti Feeniks, löytyy uskomaton spa-osasto, jossa todellakin mieli lepää. Tilaan on saatu mielenkiintoinen tunnelma erilaisten valaisimien ja niiden sijoittelun avulla.

Saunan seinät voi paneloida vaikka haapapäreellä. Kohde 33, Panthera Tigris.Saunan seinät voi paneloida vaikka haapapäreellä. Kohde 33, Panthera Tigris.
Rentoutua voi vaikka höyryhuoneessa. Kohde 23, Ainoakoti Feeniks.Rentoutua voi vaikka höyryhuoneessa. Kohde 23, Ainoakoti Feeniks.

Tervetuloa Asuntomessuille

Messut avoinna 10.7.-9.8. 2015 välisen ajan.
Portit ovat avoinna päivittäin klo 10-18

Huomioi poikkeuksellinen aukioloaika 5.-6.8. jolloin messut ovat avoinna myös illalla aina kello 20.00 saakka.


Lippuja saat ostettua ennakkoon täältä!

Lippujen hinnat:

 • Aikuiset (yli 16-vuotiaat) 21 €
 • Perhelippu (2 aikuista ja 7-15 v lapset) 42 €
 • Lapset (7-15 v.) 10 €
 • Opiskelijat (opiskelijakortilla), eläkeläiset (Kela-kortti), invalidit ja varusmiehet 15 €
 • Ryhmälippu (ryhmäkoko vähintään 15 hlöä, samanaikainen sisääntulo; ennakkoilmoittautuminen toivottavaa) 16€/hlö
 • Kahden päivän lippu (ensimmäisen päivän lippu norm. 21€, toisen päivän lippu 15€, lunastetaan ensimmäisenä käyntipäivänä lipunmyynnistä) 36 €
 • Pysäköinti (sis. bussikuljetuksen)
  Lipunmyynnistä ja netistä ostettuna 9 €
  Pois lähtiessä pysäköintialueelta ostettuna 11€
  Moottoripyörien pysäköinti 9€
  Ei koske linja-autoja, invapysäköintiä eikä lehdistöä.
Vammaisen henkilön avustaja veloituksetta. Kutsukortilla alueelle saapuvien tulee aktivoida pääsylippu siinä ilmenevin ohjein. Mikäli aktivointi tai tulostaminen ei onnistu, tulee lipun kääntöpuolen tiedot täyttää ja lippu palauttaa messuportille.

Lue lisää Asuntomessuista www.asuntomessut.fi
 
Julkaistu
3.8.2015