Värikkäät ja inspiroivat lastenhuoneet

Vuoden 2015 Asuntomessut sen osoittavat, lastenhuoneiden ei tarvitse olla tylsiä.

Ideat lastenhuoneissa menevät ääripäästä toiseen, pelkistetyn raikas mustavalkoinen lastenhuone on ajaton ratkaisu, jonne on helppo tuoda väriä tyynyjen ja mattojen muodossa. Oletko tullut koskaan ajatelleeksi, että huoneen väripilkku voisikin löytyä katosta eikä seinistä?

Haaveilitko itse lapsena omasta puumajasta?

Prinsessan valkoiseen huoneeseen on tuotu tehosteena kirkas pinkki. Kohde, 23 Ainoakoti Feeniks.Prinsessan valkoiseen huoneeseen on tuotu tehosteena kirkas pinkki. Kohde, 23 Ainoakoti Feeniks.

Käytä värejä uudella tavalla!

Siirrä tehosteväri rohkeasti seiniltä kattoon. Asuntomessukohteessa numero 13, Designer 167, on tehty juuri näin. Raikas vihreä ja rohkea punainen sopivat erinomaisesti perheen nuorimpien huoneisiin. Valkoinen seinäpinta pitää huoneen yleisilmeen rauhallisena.

Vaihtoehtoisesti tee elävyyttä seinäpintaan maalaamalla liukuvärjäys. Kohteessa 26, Villa Kapee, on lastenhuoneiden seinään tehty Uula-liukuvärjäys joka piristää tilaa. Tytön huoneessa värimaailma on pinkki, pojalla sininen.


Luo lapselle inspiroiva ympäristö, jossa on tilaa luovuudelle ja leikeille!
Tule Asuntomessuille hakemaan omaan kotiisi uudet ja raikkaat ideat.

Lippuja saat ostettua ennakkoon täältä!
Kohteen 26, Villa Kapee, lastenhuoneista löytyy liukuvärjätyt seinät.Kohteen 26, Villa Kapee, lastenhuoneista löytyy liukuvärjätyt seinät.
Kohteen 13, Designer167, lastenhuoneissa väri on siirretty kattoon.Kohteen 13, Designer167, lastenhuoneissa väri on siirretty kattoon.
422-13-5361

Sisustustarraa vai tapettia?

Voimakasta mustaa seinäpintaa on hauskalla tavalla elävöitetty seinätarralla, kohde 17 Villa Beauty. Veikeä Pöllö on art4u:n mallistosta. Tehostevärinä huoneessa on punainen. Mikäli seinätarran sijasta haluaa huoneeseen tapetin, löytyy valokuvatapeteista nykyään monenlaista vaihtoehtoa. Kohteen 37, Terca Tiger, lastenhuoneesta löytyy Vantaalle hyvin sopiva lentokone aiheinen tapetti.

Kohteen 17, Villa Beauty, lastenhuoneiden seiniä koristavat seinätarrat.Kohteen 17, Villa Beauty, lastenhuoneiden seiniä koristavat seinätarrat.
Lentokone-aiheinen tapetti löytyy kohteesta 37, Terca Tiger.Lentokone-aiheinen tapetti löytyy kohteesta 37, Terca Tiger.

Löydä sisäinen sankari

Näissä lastenhuoneissa asustaa suuret sankarit. Lastenhuoneiden seinille on maalattu Hämähäkkimies ja Batman. Myös vanhempien makuuhuoneen seinällä on nähtävillä Natasha Hjelmin tekemä sarjakuvamaalaus. Kohde 15, Deko 192.

Kohteen 15, Deko 192, lastenhuoneiden seinillä vartioivat Hämähäkkimies...Kohteen 15, Deko 192, lastenhuoneiden seinillä vartioivat Hämähäkkimies...
... ja Batman.... ja Batman.

Säilytystilaa sängyn alle

Kohteessa 40, Verso, on lasten leluille ja vaatteille varattu oma paikkansa sängyn alta. Myös sänkyyn johdattava pieni portaikko on varattu lelujen säilytykselle.

Vaikka lastenhuoneissa on totuttukin näkemään rohkeita värisävyjä, tai ainakin jotain kirkasta tehosteväriä, on silti harmaalla, valkoisella ja mustalla tehty sisustus rauhallinen, mutta ei missään nimessä tylsä ratkaisu. Tänne on helppo tuoda lapselle mieluisia värejä. Kohde 20 a, kristallikuutio.

Sängyn alle saa loistavasti säilytystilaa. Kohde 40, Verso.Sängyn alle saa loistavasti säilytystilaa. Kohde 40, Verso.
Rauhalliseen värimaailmaan on helppo myöhemmin lisätä värejä. Kohde 20 a, KristallikuutioRauhalliseen värimaailmaan on helppo myöhemmin lisätä värejä. Kohde 20 a, Kristallikuutio

Jokaisen pienen pojan – ja miksei tytönkin unelma

Kukapa meistä ei olisi lapsena haaveillut omasta puumajasta. Puumajat suorastaan kutsuvat leikkiin! Nyt ideat puumajan toteuttamiseen löytyvät kohteista 18, Honka Savukvartsi ja kohteesta 38, Rock-kivitalo Villa Aletta.

Kohde 18, Honka Savukvartsi. Puumaja kutsuu niin nukkumaan...Kohde 18, Honka Savukvartsi. Puumaja kutsuu niin nukkumaan...
... kuin leikkimäänkin. Kohde 38, Rock-kivitalo Villa Aletta.... kuin leikkimäänkin. Kohde 38, Rock-kivitalo Villa Aletta.

Tervetuloa Asuntomessuille

Messut avoinna 10.7.-9.8. 2015 välisen ajan.
Portit ovat avoinna päivittäin klo 10-18


Lippuja saat ostettua ennakkoon täältä!

Lippujen hinnat:

 • Aikuiset (yli 16-vuotiaat) 21 €
 • Perhelippu (2 aikuista ja 7-15 v lapset) 42 €
 • Lapset (7-15 v.) 10 €
 • Opiskelijat (opiskelijakortilla), eläkeläiset (Kela-kortti), invalidit ja varusmiehet 15 €
 • Ryhmälippu (ryhmäkoko vähintään 15 hlöä, samanaikainen sisääntulo; ennakkoilmoittautuminen toivottavaa) 16€/hlö
 • Kahden päivän lippu (ensimmäisen päivän lippu norm. 21€, toisen päivän lippu 15€, lunastetaan ensimmäisenä käyntipäivänä lipunmyynnistä) 36 €
 • Pysäköinti (sis. bussikuljetuksen)
  Lipunmyynnistä ja netistä ostettuna 9 €
  Pois lähtiessä pysäköintialueelta ostettuna 11€
  Moottoripyörien pysäköinti 9€
  Ei koske linja-autoja, invapysäköintiä eikä lehdistöä.
Vammaisen henkilön avustaja veloituksetta. Kutsukortilla alueelle saapuvien tulee aktivoida pääsylippu siinä ilmenevin ohjein. Mikäli aktivointi tai tulostaminen ei onnistu, tulee lipun kääntöpuolen tiedot täyttää ja lippu palauttaa messuportille.

Lue lisää Asuntomessuista www.asuntomessut.fi
 
Julkaistu
27.7.2015