Nyt se on tapahtunut:
Jo puoli miljoonaa jäsentä!

Rakentaja.fi palvelussa on nyt puolimiljoona jäsentä, huikea suoritus!

Halusimme muistaa jäsentä numero 500 000 ja annoimme maagisen luvun rikkoneelle palkinnoksi lahjakortin Rakentaja.fi verkkokauppaan. Vielä kerran onnittelumme jäsenelle numero 500 000!

Tule mukaan joukkoon.
Liity tästä
Jäseneksi, liittyminen on ilmaista!

 

Rakentaja.fi palvelussa on nyt 500 000 jäsentä.Rakentaja.fi palvelussa on nyt 500 000 jäsentä.

Tiedossa sekä remonttia että rakentamista

Otimme yhteyttä jäseneemme numero 500 000 ja kysyimme häneltä mikä sai hänet liittymään Rakentaja.fi palvelun jäseneksi. Emil Martonen kertookin olevansa Rakentaja.fi palvelun uusi käyttäjä.

- Ostimme vanhan omakotitalon ja tiedossa onkin vanhan osan remonttia sekä laajennusosan rakentamista. Jäseneksi minut sai liittymään tuleva projektimme. Halusin testata RemonttiOptimi remonttilaskuria ja laskea kustannusarvion remontillemme. Toivon myös löytäväni palvelusta hyviä vinkkejä tulevaan remonttiin, Martonen summaa.

Pitkä historia

Rakentaja.fi palvelu on tuottanut rakentamisen ja remontoinnin tietoutta kuluttajille jo lähes 30 vuotta. Alun perin Suorakanavana aloittanut yritys toimii nykyään osana Sanoma Media Finland Oy:tä.

Tänään Rakentaja.fi on liikevaihdoltaan ja kävijämääriltään Suomen suurin kodinrakentajille ja remontoijille suunnattu sivusto. Sivusto toimii yhteistyössä rakennusalan yritysten kanssa, tarjoten lukijoille viimeisimmän tiedon rakentamisen ja remontoinnin ratkaisuista.

Onnistu hankkeessasi - Ota kattava tietopankki käyttöösi!

Olitpa sitten rakentamassa uutta kotia tai remontoimassa vanhaa asuntoa, löydät tarvittavat ohjeet ja tuotetiedot Rakentaja.fi sivustolta. Jo vuosia suosiotaan kasvattanut Rakentaja.fi –palvelu tarjoaa kattavan tietopaketin rakentamisen erivaiheisiin. Jäsenenä pääset vapaasti käyttämään Rakentaja.fin tarjoamia lukuisia palveluita. Palveluista on varmasti apua hankkeen suunnittelussa ja toteutuksessa.

  • Rakentaja.fi auttaa hankkeen läpiviemisessä
  • Työohjeita ja ideoita suunnittelun avuksi
  • Kustannusarviot, laskurit, huoltokirja

 

Katso kaikki edut

Rakentaja.fi palvelusta löydät apua omaan projektiisi.Rakentaja.fi palvelusta löydät apua omaan projektiisi.

Jos et ole vielä jäsen:

Olet sitten rakentaja tai remontoija, ammattilainen tai harrastaja - liity joukkoomme ja ota käyttöösi ohjeet ja tuotetiedot työn alusta aina työn loppuun asti.

Liity tästä Jäseneksi, liittyminen on ilmaista!


 
Julkaistu
14.7.2015