Kohta jo puoli miljoonaa jäsentä!

Rakentaja.fi palvelussa on kohta puolimiljoona jäsentä, huikea suoritus! Haluamme muistaa jäsentä numero 500 000 ja annamme maagisen luvun rikkovalle palkinnoksi lahjakortin Rakentaja.fi verkkokauppaan.

Liity tästä Jäseneksi, liittyminen on ilmaista!

 

rakentajafijasen_800x450

Pitkä historia

Rakentaja.fi palvelu on tuottanut rakentamisen ja remontoinnin tietoutta kuluttajille jo lähes 30 vuotta. Alun perin Suorakanavana aloittanut yritys toimii nykyään osana Sanoma Media Finland Oy:tä.

Tänään Rakentaja.fi on liikevaihdoltaan ja kävijämääriltään Suomen suurin kodinrakentajille ja remontoijille suunnattu sivusto. Sivusto toimii yhteistyössä rakennusalan yritysten kanssa, tarjoten lukijoille viimeisimmän tiedon rakentamisen ja remontoinnin ratkaisuista.

Onnistu hankkeessasi - Ota kattava tietopankki käyttöösi!

Olitpa sitten rakentamassa uutta kotia tai remontoimassa vanhaa asuntoa, löydät tarvittavat ohjeet ja tuotetiedot Rakentaja.fi sivustolta. Jo vuosia suosiotaan kasvattanut Rakentaja.fi –palvelu tarjoaa kattavan tietopaketin rakentamisen erivaiheisiin. Jäsenenä pääset vapaasti käyttämään Rakentaja.fin tarjoamia lukuisia palveluita. Palveluista on varmasti apua hankkeen suunnittelussa ja toteutuksessa.

  • Rakentaja.fi auttaa hankkeen läpiviemisessä
  • Työohjeita ja ideoita suunnittelun avuksi
  • Kustannusarviot, laskurit, huoltokirja

 

Katso kaikki edut

laatoitusta_800x450

Jos et ole vielä jäsen:

Liittymällä nyt voit voittaa 100 € lahjakortin Rakentaja.fi verkkokauppaan.

Liity tästä Jäseneksi, liittyminen on ilmaista!


 
Julkaistu
9.7.2015