Kontiolta talo- ja huvilaesitteet – mukana runsaasti malleja juuri sinulle!

Kiinnostus hirsirakentamiseen kasvaa tasaista tahtia ja yhä useampi valitsee kodikseen hirsitalon. Alan markkinajohtaja Kontio vastasi nousevaan kiinnostukseen ja julkaisi kolme uutta taloesitettä. Paljon uutuuksia ja suomalaisten suosikkimalleja sisältävät esitteet ovat heti saatavilla.

Tilaa uusia Kontion esitteitä!

Taittuva pulpettikatto luo noppamaiselle Kontio Niittyrinteelle sen persoonallisen ilmeen yhdessä näyttävän porrashuoneen kanssa.Taittuva pulpettikatto luo noppamaiselle Kontio Niittyrinteelle sen persoonallisen ilmeen yhdessä näyttävän porrashuoneen kanssa.

Uusi Koti – hirsitalo palasi kaupunkiin

Kontio on kehittänyt uutta modernia hirsitaloarkkitehtuuria jo useiden vuosien ajan ja vastaanotto on ollut todella positiivista. Moderni kontioarkkitehtuuri onkin nyt saanut oman kokonaisen esitteen, joka sisältää yksitasoisia ja monikerroksisia moderneja malleja. Ne sopivat hyvin taajama- ja kaupunkiympäristöön. Kontion design-tiimi seuraa jatkuvasti niin muutoksia asiakkaiden tarpeissa ja toiveissa, kuin kansainvälisiä arkkitehtuurin tuulia mallistoja kehittäessään. Uudet tuulahdukset näkyvät esitteen malleissa mm. hieman tavanomaisista poikkeavissa tilajaoissa ja täysin uudenlaisessa taitetussa pulpettikattoratkaisussa, jota ei ole vielä nähty Suomessa.

Yksikerroksinen Kontio Aurinkolahti on käytännöllisen toimiva, mutta myös ylellisen hienostunut pulpettikattoinen koti koko perheelle.Yksikerroksinen Kontio Aurinkolahti on käytännöllisen toimiva, mutta myös ylellisen hienostunut pulpettikattoinen koti koko perheelle.

Koti 1- ja 2-kerroksiset

Runsaasti ajattoman kauniita ja käytännöllisiä suosikkimalleja sekä hienoja uutuuksia sisältävät esitteet on jaettu kätevästi nimiensä mukaisesti 1-kerroksisiin ja monitasoisiin malleihin. Molempien esitteiden kaikki mallit on saatavilla modernimmalla Future-tyylillä ja perinteisemmällä Classic-tyylillä. Tyylivalinta vaikuttaa talon yksityiskohtiin sisä- ja ulkopuolella. Kokonaisuuden voi viimeistellä valitsemalla tyyliin sopivat kiintokalusteet Kontion omasta valikoimasta.

Aumakattoinen Kontio Puistolahti on käytännöllisen toimiva, mutta myös ylellisen hienostunut koti koko perheelle.Aumakattoinen Kontio Puistolahti on käytännöllisen toimiva, mutta myös ylellisen hienostunut koti koko perheelle.

Uutuus - Kontio Living keittiöt ja kiintokalusteet

Kaikkiin Kontio koteihin on nyt uutuutena saatavilla keittiö- ja kiintokalusteet. Kontio Living –kalusteet on suunniteltu sopimaan kauniisti yhteen hirren kanssa. Ammattilaisten valitsemista vaihtoehdoista on helppo koota mieleinen kokonaisuus, joka sopii talon tyyliin, oli se moderni tai klassisempi. Kalusteet on vaivatonta tilata yhdessä talopaketin kanssa. Laadukkaat kalusteet valmistetaan Suomessa.

Tilaa uusia Kontion esitteitä!

Kontio julkaisi kolme uutta taloesitettä: Uusi koti, Koti 1-kerroksiset ja Koti 2-kerroksiset.Kontio julkaisi kolme uutta taloesitettä: Uusi koti, Koti 1-kerroksiset ja Koti 2-kerroksiset.

Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
6.6.2016