Koristele koti valolla!

Koristevalot ovat omiaan luomaan tunnelmaa hämäriin iltoihin ja persoonallisuutta kotiin. Toivota vieraat tervetulleiksi eteisen peiliin ripustetun pallovalosarjan tervehtimänä, koristele juhlapöydän kattaus paristokäyttöisellä valosarjalla tai fiilistele työnteon lomassa ripustamalla koristevalosarja työpöytäsi viereen.

Vasemmalla Milja led -puuvillapallosarja, väri vaalea värimix. Oikealla Mona led -puuvillapallosarja, väri harmaa/valkoinen.Vasemmalla Milja led -puuvillapallosarja, väri vaalea värimix. Oikealla Mona led -puuvillapallosarja, väri harmaa/valkoinen.
Fruit led-sarja, värinä cola/kirkas. Oikealla Milja led -puuvillapallosarja, väri valkoinen.Fruit led-sarja, värinä cola/kirkas. Oikealla Milja led -puuvillapallosarja, väri valkoinen.

Vaikutuksen tekevä lamppu

Persoonallinen ote voidaan luoda yksinkertaisesti. Tekstiilijohdot ja sisustukselliset lamput ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan trendikäs ja edullinen tapa piristää sisustusta ja uudistaa valaistusta. Hiililankalamppuja muistuttavat Airamin filamenttilamput ovat näyttäviä katseenkiinnittäjiä ja sisustuselementtejä jo sellaisenaan.

Tekstiilipäällysteiset lampun johdot antavat säväyksen sisustukseen. Kauniiseen lamppuun yhdistettynä erillistä varjostinta ei välttämättä tarvita. Tekstiilipäällysteisellä johdolla voidaan antaa myös vanhalle valaisimelle aivan uusi ilme.

Filamenttilamput huokuvat nostalgista tunnelmaa.Filamenttilamput huokuvat nostalgista tunnelmaa.
tekstiilijohdot

Vinkkejä lampun valintaan

Led-, halogeeni- ja energiansäästölampuilla on omat käyttöalueensa. Nykyään ledlamppuja kannattaa käyttää laajasti hyvän valontuoton ja tehokkuuden ansiosta.

lampun-valinta
hehkulampun-korvaavuus

Hurmaa pihajuhlissa!

Kaikki Solar led-aurinkokennotuotteet toimivat aurinkoenergialla ulkokäytössä keväästä syksyyn. Ei sähköjohtoja eikä hankalia kytkentöjä tai asennuksia. Solar led-koristeet on helppo asetella erilaisiin pihan koristekohteisiin: maahan, kukkapenkkiin, puun oksille, pöydälle tai vaikka terassin lattialle. Varmista vain, että auringonvaloa on tarpeeksi. Valonlähteenä energiaa ja ympäristöä säästävä pitkäikäinen led.

Laita tuote on-asentoon, kun tuote on käytössä ja latauksessa (off-asento vain talvisäilytyksen aikana). Latausaika, 6 – 10 h aurinkoisella säällä, riittää valaisemaan hämärän tultua 6 – 8 h ajan. Poista aurinkokennon päällä oleva suojamuovi, aseta kytkin on-asentoon ja hämäräkytkintoiminto kytkee valaisimen palamaan illalla automaattisesti.

Pimenevien iltojen hurmaavat pihajuhlat koristelet tunnelmallisilla valoilla. Airamin turvalliset, ulkokäyttöön soveltuvat valot tekevät pienistäkin juhlista suurta ja

Airam06
Airam09
 
Julkaistu
3.7.2015