Kodin lukitus ja turvapalvelut nyt älypuhelimessa

Abloy ja turvallisuuspalveluita tarjoava Verisure tuovat kodin lukitus- ja hälytysjärjestelmät älypuhelimeen. Kodin turvallisuutta on nyt aiempaa helpompi hallita. Liittämällä Yale Doorman -lukkoon SmartLock-moduulin voi älypuhelimesta ohjata kodin lukitus- ja hälytysjärjestelmiä.

Yale_Doorman_Verisure_1920x1080

Ensimmäinen älypuhelimella ohjattava lukitusratkaisu

Abloyn Yale Doorman on uuden ajan älylukko, joka toimii ilman avainta. Sisään pääsee joko pin-koodilla, kulkutunnisteella tai kaukoavaimella. Nyt Yale Doormaniin voi lisätä erillisen Verisuren SmartLock-moduulin ja ohjata kodin lukitusta älypuhelimella. Lisäksi lukitukseen voi yhdistää kodin hälytysjärjestelmät ja valvoa kotia aiempaa paremmin.

– Satunnaisille vierailijoille, kuten huoltomiehelle oven etäavaaminen vaikka töistä on vaivatonta ja helppoa. Lisääntyneen turvallisuuden ohella uuden ratkaisun etuja ovat käytön helppous ja vaivattomuus, sanoo Abloyn myyntipäällikkö Anssi Liski.

Kyseessä on Abloyn ensimmäinen älypuhelimella ohjattava lukitusratkaisu pientaloasukkaille. Muissa Pohjoismaissa tuote on ollut myynnissä jo reilun vuoden ja ollut todella suosittu. Yale Doorman on pohjoismaiden myydyin älylukko.

Turvallisuutta arkeen

SmartLock-ominaisuuden avulla kodin lukitusta voi ohjata puhelimella Verisuren mobiilisovelluksella. Turvallisuus arjessa lisääntyy monin tavoin: käyttäjäkoodien ja kulkutunnisteiden hallinnointi on helppoa. Kadonneen kulkutunnisteen voi poistaa käytöstä välittömästi mihin kellonaikaan tahansa.

Pienten lasten vanhemmille uusi järjestelmä antaa mahdollisuuden seurata lasten liikkumista. Halutessaan vanhemmat saavat ilmoituksen puhelimeensa, kun lapsi on tullut koulusta kotiin. Matkapuhelimella on luettavissa kulkurekisteri, josta näkee kuka ovesta on kulkenut ja milloin.

Erityisesti pientaloasukkaille Yale Doorman SmartLock-moduulilla on vaivaton ja turvallinen valinta. Abloy ja Verisure ovat oman alansa Suomen markkinajohtajia ja edelläkävijöitä, mikä takaa korkealaatuiset ja toimintavarmat mekanismit sekä tietoturvallisen etähallinnan.

Yale Doorman on tehty helpottamaan arkipäivääsi

  • Yale Doorman tarjoaa uudella tavalla joustavuutta ja valinnan vapautta kotiovestasi kulkemiseen. Voit itse valita toimiiko lukkosi kulkutunnisteella, koodilla, kaukoavaimella tai älypuhelimella.
  • Automaattinen lukintatoiminto lukitsee automaattisesti oven sen suljettuasi. Ja varmistaa, että kotisi on aina turvassa olisitpa sitten kotona tai poissa.
  • Kadonnut kulkutunniste voidaan voidaan poistaa välittömästi, jolloin turvallisuus säilyy ja voit unohtaa kadonneen kulkutunnisteen aiheuttaman epävarmuuden ja huolen sen joutumisesta vieraisiin käsiin.
  • Anna tilapäinen koodi tarvitsijan käyttöön ja sallit sisäänpääsyn kotiisi yhden vuorokauden ajaksi. Koodin voimassaolo lakkaa automaattisesti.
  • Sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä. Valittavissasi on myös turvatila, joka antaa hälytyksen oven aukaisusta.
  • Muutoksissa - esimerkiksi kulkutunnistetta poistettaessa - ääniopastus opastaa sinua vaihe vaiheelta. Ääniopastus on saatavissa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.

 

Löydä lähin Yale Doorman -jälleenmyyjä


 
Päivitetty
2.9.2015