Uudet kylpyhuone- ja saunasarjat Cozmic ja Earth suomalaista designia

Pisla Earth ja Cozmic kylpyhuone- ja saunatuotesarjat ovat syntyneet Pislan ja tuotemuotoilija Kirsi Svärdin yhteistyössä.

Pisla Earth ja Cozmic tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa on huomioitu estetiikan ja laadukkaiden materiaalien lisäksi myös käytettävyys. Saunakiulujen ja kauhojen materiaalina on alumiini ja suomalainen koivuvaneri. Kiulut ja kauhat on valmistettu Suomessa.

Osta Pislan saunatuotteita verkkokaupasta!

Lue lisää kylpyhuone- ja saunatarvikkeista

Kuvassa Pisla Cozmic -sarjan tuotteita.Kuvassa Pisla Cozmic -sarjan tuotteita.

Kestävää alumiinia, lasitettua valkoista keramiikkaa sekä opaalilasia

Muiden tuotteiden materiaalina on kevyt ja kestävä alumiini, lasitettu valkoinen keramiikka sekä opaalilasi. Alumiinilla saadaan hyvin moderni ilme, se on erittäin kestävä materiaali jopa kosteissa tiloissa ja se mahdollistaa erilaiset tuotteiden muodot ja pinnoitukset mitä tuotteille haluttiin. Molemmat tuoteperheet on saatavilla hohtavan mustaksi tai harmaaksi viimeisteltyinä.

Muotoilualan järjestöt Ornamo ja Grafia ovat valinneet tuotteiden suunnittelijan Kirsi Svärdin " '14 teollinen muotoilija" -palkinnon saajaksi. Kirsi Svärd toimii turkulaisen ED Designin muotoilujohtajana ja on uransa aikana suunnitellut suuren määrän arkielämän tuotteita muun muassa kodinkoneita ja laitteita.

Kuvassa mm. Pisla Earth wc-paperiteline, saunakiulu ja koukusto.Kuvassa mm. Pisla Earth wc-paperiteline, saunakiulu ja koukusto.
 
Julkaistu
6.7.2015