Kotakeittiö - kestävä ja helppohoitoinen avotulisija

Kotakeittiö on tulisija, jossa voi valmistaa ruokaa. Se on turvallinen lämmönlähde ja tunnelman luoja. Kotakeittiön perusmalli on aikojen saatossa kehittynyt puilla tai hiilillä toimivaksi monitoimi-avotulisijaksi, jonka paikka on kotipihalla, mökillä tai missä tahansa paikassa, jossa kokoonnutaan laittamaan ja nauttimaan ruokaa yhdessä. Sen luona kohtaavat lämpö, hyvä ruoka ja ystävät. Kotakeittiöllä mm. kiehautat kahvit, loimutat lohet, grillaat ja lihat. Kestävä ja helppohoitoinen avotulisija on arkipäivän luksusta.

Osta kotakeittiö verkkokaupasta

Kotakeittiö on tulisija, jossa voi valmistaa ruokaa. Se on turvallinen lämmönlähde ja tunnelman luoja.Kotakeittiö on tulisija, jossa voi valmistaa ruokaa. Se on turvallinen lämmönlähde ja tunnelman luoja.

Kotakeittiön asentaminen on helppoa

Kotakeittiö® voidaan asentaa nopeasti sellaisenaan joko pihalle tai terassille. Kotakeittiö voidaan myös vaihtoehtoisesti asentaa sisätiloihin, esimerkiksi kotaan, grillikatokseen tai huvimajaan, missä se luo lämpöä ja tunnelmaa.

Kotakeittiön asentaminen sisätiloihin on helppoa ja nopeaa valmiin piippusetin ansiosta. Lisäksi piipun ylitystä katonrajasta on aina oltava n. 80cm, jotta palomääräykset ovat voimassa ja saadaan kunnon veto aikaiseksi. Piippuelementtejä on myös saatavilla sulkupellillä.

Kotakeittiö® - tulisijat tarjoavat käyttäjilleen tyylikkyyttä ja monipuolisuutta. Tuoteperheen eri mallit ja kokoratkaisut sopivat aina pikkupihoista julkispaikkoihin kuin grillikatoksista isoihin huvimajoihin. Helppokäyttöiset tukevat tasot kannattelevat raskaatkin rautapadat ja – pannut ja kattava perusvarustus antaa valmiudet usean ruuan valmistamiseen samanaikaisesti.

Kotakeittiö® tulisijoja on saatavilla käyttötarkoituksesta riippuen korkeana ja matalana mallina; korkea malli on ergonominen työskentelykorkeudeltaan, kun taas matala malli luo lämpöä ja mukavuutta sisätiloihin aina lattiatasosta kattoon asti. 

Kaikki Kotakeittiö® - tulisijat ovat valmistettu Suomessa ja suomalaisesta teräksestä.Kaikki Kotakeittiö® - tulisijat ovat valmistettu Suomessa ja suomalaisesta teräksestä.

Kotakeittiöt valmistetaan Suomessa

Kaikki Kotakeittiö® - tulisijat ovat valmistettu Suomessa ja suomalaisesta teräksestä, joka takaa Kotakeittiö®- tulisijojen laadun ja kestävyyden. Kotakeittiö® - tulisijat ovat pinnoitettu polttojauhemaaleilla mitkä kestävät erittäin hyvin lämpötilojen ja sään vaihteluita. Kotakeittiöiden ja piippujärjestelmien värivaihtoehtoina on perinteinen musta, antiikkikupari ja tyylikäs ruostumaton teräs.

Kotakeittiö Garden

Kotakeittiö Gardenissa on ainutlaatuinen tulisijan ympäri pyörivä puolikaaren muotoinen suojalasi, joka tekee tuotteen käytöstä turvallisempaa ja helpompaa esimerkiksi tuulisissa olosuhteissa.

  • Tulisijan kokonaishalkaisija 94cm
  • Tulisijan pohjan sisähalkaisija 65cm
  • Korkea jalusta, työskentelykorkeus 80 cm
  • Savukupu tuplavaipalla ja sadehattu, musta
  • Varaavat tulitiilet

 

Perusvarustukseen sisältyy:

1 kpl savukupu tuplavaipalla

1 kpl sadehattu

1 kpl kääntyvä ja irrotettava korkeussäädettävä taso

1 kpl suojalasi

1 kpl makkararitilä 38 cm

2 kpl loimulohitelineitä (sis. RST–telineet ja ruuvipussin)

1 kpl hiilikoukku

1 kpl arina

1 kpl tuhkalapio

varaavat tulitiilet

Osta kotakeittiö verkkokaupasta

Kotakeittiö Garden.Kotakeittiö Garden.
 
Julkaistu
6.2.2017