Asuntomessukohteet avasivat ovensa perjantaina!

Asuntomessuilla on Suomessa pitkä perinne. Ensimmäiset Asuntomessut pidettiin Tuusulassa vuonna 1970. Vantaalla on pidetty Asuntomessut historiansa aikana kerran aikaisemminkin, vuonna 1977. Silloin messualue löytyi Vantaan Varistosta.

Nyt vuosikymmeniä myöhemmin Asuntomessut palaa Vantaalle. Tällä kertaa Vantaan Kivistön pienien kangasmetsien ja uusien puistojen ympäröimälle viihtyisälle alueelle.

Tule katsomaan, millaista rakentaminen on vuonna 2015!
Messut avoinna 10.7.-9.8. 2015 välisen ajan.


Asuntomessuportit aukesivat perjantaina 10.7. ja ovat avoinna päivittäin klo 10-18. Poikkeuksen tekee messujen viimeisen aukioloviikon keskiviikko ja torstai (5.-6.8.), jolloin messut ovat avoinna aina ilta kahdeksaan asti.

Tervetuloa Asuntomessuille!

750_2-kuvakollaasi

Kulkuyhteydet

Asuntomessuille pääset helposti vaikka heinäkuun alussa avautuvaa uutta Kehärataa pitkin. Kivistön uudelta juna-asemalta on vain 800 metrin matka messualueelle.

Haluatko messuille matkatessasi nauttia kauniista säästä tai uudesta kokemuksesta? Vaihtoehtoinasi ovat mm. paikalle saapuminen polkupyörällä pikapyöräteitä käyttäen (pyöräparkki on sijoitettu aivan messuportin tuntumaan) tai kokeilla uutta älybussia.

CityMobil-älybussi on kuskiton pikkubussi, joka kuljettaa messuvieraita messujen jokaisena aukiolopäivänä klo 10-18. Kokeilureitti kulkee suljettua kevyenliikenteenväylää pitkin noin kilometrin matkan Kivistön juna-aseman ja asuntomessuportin väliä.
Lisää tietoa Älybussista.
Uusi Kehärata avautuu heinäkuun alussa. Kokeile Kehärataa ja tule Asuntomessuille.Uusi Kehärata avautuu heinäkuun alussa. Kokeile Kehärataa ja tule Asuntomessuille.
Omalla autolla saapuvien messuvieraiden pysäköintipaikka on järjestetty osoitteeseen Radioasemantie, Vantaa. Pysäköintialueelle on järjestetty opastus pääteiltä. Alueelta on ilmainen non-stop bussikuljetus messualueelle.

Tarkempia tietoja alueelle saapumisesta ja kulkuyhteyksistä löydät täältä.

Lippujen hinnat

Lippujen myynti tapahtuu messualueen pääportilta. Lippujen myynti päättyy portilla tuntia ennen messujen sulkeutumista. Voit myös toki ostaa lippusi ennakkoon. Lippujen ennakkomyyntiin pääset täältä.
 • Aikuiset (yli 16-vuotiaat) 21 €
 • Perhelippu (2 aikuista ja 7-15 v lapset) 42 €
 • Lapset (7-15 v.) 10 €
 • Opiskelijat (opiskelijakortilla), eläkeläiset (Kela-kortti), invalidit ja varusmiehet 15 €
 • Ryhmälippu (ryhmäkoko vähintään 15 hlöä, samanaikainen sisääntulo; ennakkoilmoittautuminen toivottavaa) 16€/hlö
 • Kahden päivän lippu (ensimmäisen päivän lippu norm. 21€, toisen päivän lippu 15€, lunastetaan ensimmäisenä käyntipäivänä lipunmyynnistä) 36 €
 • Pysäköinti (sis. bussikuljetuksen)
  Lipunmyynnistä ja netistä ostettuna 9 €
  Pois lähtiessä pysäköintialueelta ostettuna 11€
  Moottoripyörien pysäköinti 9€
  Ei koske linja-autoja, invapysäköintiä eikä lehdistöä.


Vammaisen henkilön avustaja veloituksetta. Kutsukortilla alueelle saapuvien tulee aktivoida pääsylippu siinä ilmenevin ohjein. Mikäli aktivointi tai tulostaminen ei onnistu, tulee lipun kääntöpuolen tiedot täyttää ja lippu palauttaa messuportille.

Tervetuloa Asuntomessuille!
Lue lisää Asuntomessuista www.asuntomessut.fi
 
Julkaistu
6.7.2015