Puhdas koti ja raikas sisäilma

Keskuspölynimuri on järkevä ratkaisu kodin siivoukseen. Sen etuina perässä vedettävään imuriin nähden ovat käytön helppous, mukavuus ja parempi siivoustulos.

Puzerin uuden Easy² keskuspölynimurin asennus on helppoa sekä uuteen, että valmiiseen taloon tai kerrostalohuoneistoon. Keskusyksikkö vie vain vähän tilaa ja se voidaan sijoittaa helposti esimerkiksi kodinhoitohuoneen seinälle, siivouskomeroon tai kodin tekniseen tilaan.

Keskuspölynimurin jälkiasennus rintamamiestaloon

Miksi keskuspölynimuri?

Sisäilman laatu vaikuttaa merkittävästi asumisviihtyvyyteen ja esimerkiksi unen laatuun. Keskuspölynimurin vaikutus sisäilman laatuun on merkittävä, sillä tutkitusti paraskaan perinteinen pölynimuri ei pysty kunnolla puhdistamaan kodin ilmaa. Perässä vedettävän imurin poistopuhallus nostattaa hienojakoisinta ja allergikoille kaikkein haitallisinta pölyä ilmaan, josta se seuraavien tuntien aikana laskeutuu uudelleen lattiapinnoille ja huonekaluille. Puzer keskuspölynimureissa ilma johdetaan rakennuksesta ulos tai ohjataan tehokkaan HEPA–allergiasuodattimen läpi asennustilaan, jolloin erillistä poistoilmanputkea ei tarvita. Sisäilma on siivouksen jälkeen puhtaan raikas.

Keskuspölynimuri on myös hiljainen, sillä keskusyksikkö on kannettavaa imuria paremmin äänieristetty ja se sijoitetaan yleensä kauemmas varsinaisista kodin oleskelutiloista. Kun imurin ääntä ei tarvitse jatkuvasti kuunnella, jaksaa myös itse siivoamiseen keskittyä paremmin.

Pölypussiteknologia keskuspölynimureissa

Puzer on ainoana valmistajana maailmassa kehittänyt erityisesti pölypussillisia keskuspölynimureita, jotka tarjoavat käyttäjilleen monia etuja: Imurin ilmavirta tiivistää pölyn pussiin, jonne tyypillisesti mahtuu n. kolminkertainen määrä verrattuna perinteiseen säiliökoneeseen. Tämän ansiosta pussin käyttöikä on huomattavan pitkä, n. 6-12 kk mallista ja käytöstä riippuen.

Pölypussin ansiosta keskusyksikön voi halutessaan sijoittaa asuintiloihin, kodinhoitohuoneeseen tai siivouskomeroon. Pölypussillinen keskuspölynimuri ei vaadi huoltoa tai puhdistamista ja sen imuteho säilyy muuttumattomana kunnes pussi on aivan täynnä. Pölypussillisen keskuspölynimurin käyttökustannukset eivät eroa perinteisestä suodattimella varustetusta mallista.

Pieni ja kätevä Easy²

Moottoriteho 1200 W

Imuteho 550 W

Ilmamäärä 165 m3/h

Alipaine 28 kPa
Käyntiääni 66 dB (A)
Suojausluokka IPX0

Kotelo palosuojattua PC/ABS-muovia

Korkeus / leveys / syvyys 46 / 46 / 28 cm
Pölypussi 8 l, riittää n. 6-8 kk:n imurointiin

HEPA 12 –allergiasuodatin kerää n. 99 % kaikista haitallisista hiukkasista 0,15 mikrometrin kokoon saakka.

Puzer Easy2 on nopea asentaa ja ottaa käyttöön. Malli sopii hyvin kohteisiin, joihin ulospuhallusta ei voida helposti rakentaa.Puzer Easy2 on nopea asentaa ja ottaa käyttöön. Malli sopii hyvin kohteisiin, joihin ulospuhallusta ei voida helposti rakentaa.

Kotimaista laatua

Puzer-keskuspölynimureita on valmistettu yli kaksikymmentä vuotta. Ne valmistetaan Suomessa ja tuotteet ovat oikeutettuja käyttämään kotimaisuudesta kertovaa Avainlippu-tunnusta.

Puzer-mallisto kattaa yleisimmät kotitalouksien käyttötarpeet. Voit valita joko huippumodernin ja tehokkaan Ainon, kompaktin Eevan tai perinteisen Oivan. Erityisesti rivi- ja kerrostalohuoneistoihin on kehitetty Puzer Easy.

5-vuoden takuu
Puzer myöntää kaikille malleillensa, Ainolle, Oivalle, Eevalle ja Easylle viiden vuoden täyden takuun. Siivousvälineillä ja muilla varusteilla on vuoden takuu. Pitkän käyttöajan jälkeenkin Puzer-imureihin on saatavissa kattavasti varaosia.

Puzer keskuspölynimurit löydät verkkokaupasta


Hyödynnä ilmainen suunnittelupalvelu!

Puzer tarjoaa asiakkailleen ilmaisen suunnittelupalvelun, jossa selvitetään asuntoosi sopivin malli, keskusyksikönsijainti sekä tarve lisärasiapaikoille ja putkituksille.

Ilmaisen suunnitelman saat täyttämällä oheisen yhteydenottopyyntölomakkeen.

 
Julkaistu
19.11.2016