Ruduksen uudet toimitusvaihtoehdot: Hihna- ja koura-autotoimitukset Uudellamaalla

Rudus toimittaa jatkossa kiviaineksia, multaa ja kuoriketta myös hihna- ja koura-autotoimituksina. Palvelun toimintalaajuus kattaa Uudenmaan alueen. Kesän uutuustuotteita ovat Hyvinkään Tieluiskan Torpanpihan multa ja kuorike, joita voi ostaa sekä hihnatoimituksina että suursäkkitavarana koura-autotoimituksina.

Kysy lisää Ruduksen kiviainesmyynnistä, p. 020 741 6510.

Voit myös ostaa kiviaineksia nopeasti ja vaivattomasti netistä: sorakauppa.fi.

sorakauppa

Hihna-autot

Hihna-autoja käytetään paljon talojen sisä- ja ulkopuolisissa täytöissä, talojen reunojen eli sokkelin täyttämiseen, salaojituksiin tai muissa ahtaissa paikoissa, jonne tavallisella lava-autolla purkaminen on mahdotonta. Myös lasten leikkihiekat toimitetaan suoraan hiekkalaatikkoon hihna-auton avulla.

Käytössämme olevat kuljetinhihnalla varustetut autot ovat sekä 4- että 5-akselisia. Hihna-autoilla pystytään kuljettamaan lähes kaikenlaista kiviainesta, jonka maksimiraekoko on 32 mm. Hihna-autoihin mahtuu kiviainesta n. 16-19 tonnia yhdellä kuormalla.

Kaikissa hihna-autoissamme on 17 metriä pitkä ja kaukosäätimellä ohjattava teleskooppihihna. Hihna lähtee auton perästä ja sillä voidaan purkaa suoraan taaksepäin tai kummallekin auton sivulle tai sisälle ovista ja ikkunoista.

Hihnan nopeutta voidaan myös säädellä, jotta kiviainekset saadaan juuri haluttuun paikkaan. Purkukohteesta riippuen kiviaines pystytään purkamaan n. 20-25 metrin päähän autosta. Hihna-autolla vältytään turhalta kärräykseltä tai koneen vuoraamiselta ja säästää näin sekä aikaa että rahaa.

Katso videolta Rudus Sorakauppa: toimitus hihna-autolla

Purkukohteesta riippuen kiviaines pystytään purkamaan n. 20-25 metrin päähän autosta.Purkukohteesta riippuen kiviaines pystytään purkamaan n. 20-25 metrin päähän autosta.

Koura-autot

Hihna-autojen lisäksi kiviaineksia saa toimitettua hankaliin paikkoihin myös koura-autoilla. Koura-autot ovat 3- ja 4-akselisia autoja, jotka ovat varustettu kourapurkaimella. Koura-autoihin mahtuu multaa tai kiviaineksia n. 10-14 tonnia yhdellä kuormalla.

Hihna-autoista poiketen, koura-autoilla voi myös ajaa suurempaa mursketta sekä multia ja kuorikkeita. Koura-autot ovat käteviä esimerkiksi silloin, kun halutaan purkaa aidan tai vaikka pensaiden yli.
Kourien ulottuvuus on n. 10-15 metriä molemmille auton sivuille ja n. 8-10 metriä ylöspäin. Kourilla voidaan siis purkaa materiaaleja esimerkiksi suoraan matalalle katolle. Koura-autoilla toimitamme myös kiviaineksia, multaa ja kuoriketta suursäkeissä.

Kätevät koura-automme ovat monipuolisia erilaisiin kuljetuksiin ja niiden käyttötarve vaihtelee aina asiakkaiden toivomusten mukaisesti.

Nyt myös Torpanpihan multaa ja kuorikatetta!

Torpanpihan multa on levitysvalmis kalkittu, lannoitettu ja seulottu kivennäismaapitoinen yleiskasvualusta. Seos koostuu hietamoreenista, tummasta kasvuturpeesta  ja saveksesta ja seulontatavoite on alle 30 mm. Käytetään piha- ja puistorakentamiseen kasvualustana. Se soveltuu nurmikoiden ja istutusalueiden perustamiseen ja korjaamiseen. Tuote tiivistyy käytössä vajaa 17 % verrattuna irtotavaran toimitustilavuuteen. Irtotavaraa on syytä tilata vähintään 20 % lopullista tilavuutta enemmän.

Kuorikate on jalostettua puunkuorta kasvualustan katteeksi. Kuorike on valmistettu männystä. Käytetään katemateriaaliksi viherrakentamisessa ja viheralueiden hoitotöissä pensaiden ja puiden juuristoalueelle tai istutusalueille. Vähentää siemenrikkakasvien itämistä mikä helpottaa huomattavasti rikkakasvien torjuntaa. Kuorikate estää myös kasvualustan pinnan liettymistä ja parantaa kasvien juuriston hyvinvointia. Vähentää kosteuden haihtumista. Katetta levitetään 7-10 cm kerrokseksi.

 

Voit ostaa kiviaineksia ja säkkituotteita nopeasti ja vaivattomasti netistä: sorakauppa.fi

Torpanpihan multaTorpanpihan multa
KuorikateKuorikate

Katso videolta tyytyväisten asiakkaiden kommentit:

 
Julkaistu
25.4.2016