Joko olet käynyt talonäytöksessä?

Mietitkö uuden kodin tai mökin/huvilan/vapaa-ajanasunnon hankkimista? Polte on suuri, mutta toiveita täyttävää mallia ei ole vielä tullut vastaan? Paras tapa löytää unelmien koti on lähteä liikkeelle talonäytöksiin ja keskustella siellä tai talotehtaan toimistolla asiantuntijan kanssa, miten omat unelmat saataisiin toteutettua.

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Sinua varten

Talonäytöksessä mukana oleva edustaja on sinua varten tapahtumissa mukana. Kastellin ammattitaitoiset talo- ja huvilakauppiaat ovat parhaita asiantuntijoita vastaamaan rakentajien kaikkiin kysymyksiin. Kauppiaan kanssa on helppoa suunnitella kodin ja huvilan pohjaratkaisua, ulkonäköä, tarkentaa kustannusarviota ja huomioida viranomaismääräykset jo suunnitteluvaiheessa. Kauppiaan kanssa voi sopia myös sopivimman toimitus- ja asennusajan varaamisesta.

Talomyyjä auttaa ja hankkii tarvittaessa lisäapua hankkeesi valmistumisen tueksi.Talomyyjä auttaa ja hankkii tarvittaessa lisäapua hankkeesi valmistumisen tueksi.

Tervetuloa tapahtumiin

Kastelli järjestää ympäri vuoden erilaisia tapahtumia sekä talo- ja huvilanäytöksiä, joissa rakentajat voivat tutustua Kastelliin pintaa syvemmältä. Muuttovalmiiksi rakennetuissa Kastelleissa voi omin silmin todeta Kastellin laadun ja toimivuuden. Tapahtumista saa samalla kertaa myös tuoreimman tiedon uutusmalleista ja edullisista kampanjatarjouksista.

750
 
Julkaistu
15.6.2015