Auto suojaan talliin tai katokseen
Aloita kevään talliprojektin suunnittelu jo hyvissä ajoin

Erillisellä tallilla tai katoksella on mahdollisuus täydentää kodin piha-aluetta ja luoda samalla näyttävää ilmettä pihapiiriin. Autotalli tai autokatos tekee jokapäiväisestä elämästä helpompaa. Talvella ei tarvitse aikaisin aamulla alkaa kaivaa autoa lumikinoksen alta, eikä tarvitse taistella jäisten ikkunoiden kanssa, kun auto on viettänyt yön mukavasti suojaisassa tallissa.

Autotallia voi soveltaa myös muihinkin käyttötarkoituksiin kuin vain auton säilyttämiseen suojassa. Autotallista on paljon hyötyä esimerkiksi siinä tapauksessa, jos on aikeissa alkaa rakentaa omakotitaloa. Omakotirakentajan kannattaa nimittäin sopia tallin toimituksesta tontille jo ennen talon rakentamisen alkua. Tällä tavoin tontille saadaan mukavasti lukittavaa varastotilaa jo omakotitalon rakentamisen ajaksi.Autotallia voi soveltaa myös muihinkin käyttötarkoituksiin kuin vain auton säilyttämiseen suojassa. Autotallista on paljon hyötyä esimerkiksi siinä tapauksessa, jos on aikeissa alkaa rakentaa omakotitaloa. Omakotirakentajan kannattaa nimittäin sopia tallin toimituksesta tontille jo ennen talon rakentamisen alkua. Tällä tavoin tontille saadaan mukavasti lukittavaa varastotilaa jo omakotitalon rakentamisen ajaksi.

Runsas valikoima autotalleja sekä katoksia

Mestaritallien autotallimalliston pohjaratkaisut muuntuvat helposti erilaisiin tarpeisiin ja yksilöllisiin ratkaisuihin. Valikoimasta löydät varmasti itsellesi mieluisan vaihtoehdon. Mallistoon kuuluu yhden- ja kahden auton talleja sekä katoksia.

Autokatoksien ja tallien valikoimassa pienin vaihtoehto on yhden auton katos, jossa on lisäksi varastotilaa reilut 7 neliötä.

Tilaa myös tavaroiden säilytykseen

Kaikkia Mestaritallien autotalleja on saatavilla kylminä ratkaisuina ja toisena vaihtoehtoina on talli, jossa on lämminvalmius. Lämminvalmius tarkoittaa sitä, että tallista on mahdollisuus halutessaan tehdä eristetty. Lähes kaikkiin autotalleihin ja katoksiin sisältyy myös pieni varasto-osuus.

Autotalli, autokatos, varastotila - kaikki on mahdollista, kun räätälöidään sinulle oma kokonaisuus.Autotalli, autokatos, varastotila - kaikki on mahdollista, kun räätälöidään sinulle oma kokonaisuus.

Autotallin toimitussisällöt

Kun suunnittelet pihapiirin rakennuksia; autotallia tai autokatosta, on tärkeää, että pystyt vertailemaan erilaisia vaihtoehtoja. Mestaritallien autotallien ja autokatosten vakiotoimitussisällöt ovat kattavat ja selkeät.

Mestaritallit valmistavat autotallin tarvittaessa myös täysin yksilöllisin mitoin asiakkaan omista kuvista ja piirustuksista.

Mestaritallien autotallimallisto

Mestaritallit

  • Mestaritallien autotallimalliston pohjaratkaisut muuntuvat helposti erilaisiin tarpeisiin ja yksilöllisiin ratkaisuihin.
  • Valikoimasta löytyy katoksia, autotalleja sekä autotalli katoksella yhdistelmiä.
  • Autokatoksien ja tallien valikoimassa pienin vaihtoehto on yhden auton katos, jossa on lisäksi varastotilaa reilut 7 neliötä.
  • Suurin autotalli on pinta-alaltaan hulppeat 74 m².
  • Kaikkia Mestaritallien autotalleja on saatavilla kylminä ratkaisuina ja toisena vaihtoehtoina on talli, jossa on lämminvalmius.

Jätä yhteydenottopyyntö autotalleista:


 
Julkaistu
28.2.2018