Sound Unitilla oma persoona näkyville keittiössä

A la Carte tuo markkinoille uusia persoonallisia keittiöratkaisuja. Sound Unit on ensimmäinen keittiökalusteisiin täysin integroitava musiikkijärjestelmä. Uudet ratkaisut antavat välineet keittiön muuttuvien tarpeiden toteuttamiseen.

A la Carte -keittiöiden innovaatiot lanseerattiin toukokuussa Keittiömaailma-myymälöissä kautta maan. Innovaatioiden punaisena lankana on näyttää käyttäjänsä persoonallisuus. Keittiössä voi nyt luoda tunnelmaa musiikilla ja rakentaa näin itseään inspiroivan ympäristön.

Tilaa maksuton esite!

Mielimusiikkia siellä missä sinäkin

Musiikki on vähän kuin ruoka, joskus sen täytyy olla harkittua, jotakin erityistä ja toisinaan riittää se mitä tuleman pitää. Musiikki on luonnollinen osa keittiötoimintaa ja virittää touhujamme. Tutkimukset osoittavat, että 67% ihmisistä kuuntelee musiikkia keittiössä ollessaan. Useimmista keittiöistä löytyy nytkin radio- tai pari kaiutinta. Kuitenkin ratkaisut ovat kotitekoisia ja jotenkin tiellä. Radio tiskillä ei ole paras paikka leipoessa tai kaiutinpari seinällä ei kovinkaan siistin näköinen.

Viihtyisä tunnelma syntyy musiikilla. Sound Unit on ensimmäinen keittiön kalusteisiin integroitava audiojärjestelmä, joka tuo musiikin mistä tahansa laitteesta vaivattomasti keittiöön. Sen toiminta perustuu langattomaan bluetooth-tekniikkaan ja järjestelmä integroituu saumattomasti osaksi keittiötä. Sound Unit keittiössä nautimme elämästä kaikilla aisteilla.

Äänentoistolaitteistoa löytyy kaksi eri korkeutta. Voit valita haluatko järjestelmän ulkonäön viimeisteltyä valkoista tai enemmän modernin ilmeen harjattua terästä. Anna musiikin olla osa kotiasi ja keittiötäsi.
Saumattomasti kalusteisiin integroituva ja nerokkaan kompakti musiikkiyksikkö Sound Unit.Saumattomasti kalusteisiin integroituva ja nerokkaan kompakti musiikkiyksikkö Sound Unit.

Katso video Sound Unitista:

Jätä yhteydenottopyyntö:


 
Julkaistu
4.6.2015